quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ankara Cinemaximum Ankamall IMAX biletleri de satışa çıkmış, 28 Temmuz Cumartesi için en arkanın bir önü, tam ortadan aldım biletimi... HMMFFFPPSSSS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 john blake riddler çıkarsa çıkar mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 robin diye bi söylenti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bence de Robin çıkabilir. Nolan kendisi çekmeyecek artık Batman filmi ama stüdyo ve yapımcılar için açık kapı bırakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 istanbulda bi tek istinyepark ta mı var imax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 evet, ilk 3 günde full sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nerden alıyoruz biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 www.mybilet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bomboş abi salonlar. adam mı yiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 nası boş?ss ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bane'in batman'i sakatlayacağını, o sırada da nightwing çıkacağını söyleyenler var ama olmayacak duaya amin demek gibi bişi sanırım bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 LathspeLL said: Kısa bir süreliğine full ost'yi dinleme şansı. Gazlardayım ben. Havaya girdim. http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=34498 Hans zimmer abi ya offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ben dün başladım eskilerden izlemeye. ilk filmi izledim. ikinciyi de bugün izlerim heralde. sonra ejeküle olurum son filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bone said: bane'in batman'i sakatlayacağını, o sırada da nightwing çıkacağını söyleyenler var ama olmayacak duaya amin demek gibi bişi sanırım bu... abi kostümler kötü izlemeyecektin seni hani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sandalyeden elinde nutella kavanozuyla düşüp yarısında çıkanlardan stayla işte. hayatta izlemem, hayatta yapmam vs vs böyle himalayaların tepesine çıkmış gibi yüksekten laf edip tepkilerinin ne denli büyük olduğunu belli etmeye çalışıp kendi kendilerini kandıran tiplerden. o filmi izlemeyeceğim desen de izleyeceksin karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 overrated bu film şimdiden hype yarattınız nolan mementodan sonra bozdu, gerçek nolan memento ve öncesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 mementodan önce bi filmi var sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Nolan Memento'da bozmuştu aslında. İlk filmi en iyi filmi, sonra hep düşüşte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: abi kostümler kötü izlemeyecektin seni hani ... izlemeyeceğimi nerde demişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 hayir o kadar kötüledin ki dedim daha izlemez sdsfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yoo kötüledim çünkü güzel olmasını istiyorum bir sayfada "görcez bakalım" da demiştim hatta, izlemiycem demedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 istanbuldaysan bilet alsana beraber gidelim. fakirim bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Seele said: istanbuldaysan bilet alsana beraber gidelim. fakirim bu aralar. Ayıp ettin 10 Liraya verim benim yanımdaki bileti ha hiç yok diyorsan gel direkt :) Napcan bone u film arasında başlıyacak bune şurası kötü kiyafetleri kötü kostüm boktan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ne zamana aldin bileti. ben anadolu yakasindayim. gelirsem ama bi biranida icerim. misafirim sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar