gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 face de birisi var kim bilmiyorum sürekli face ini kapatıp açıyor bir gün kalkıyorum 1 kişi daha olmuş 2 saat sonra 1 kişi azalmış 3-4 saat sonra tekrar geri gelmiş sonra tekrar kaybolmuş kim lan bu ruh hastası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kaç arkadaşı var diye sürekli kontrol eden ruh hastasının tekidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bizene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 farklı insanlar kapatıp açıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gecko uyku saatin geçmedi mi canum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 içinden geleni söyle rahatlaya yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 listenden silerek bu problemini çözebilirsin sanırım. Teyzem yapmış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kim olduğunu bilsem anasına sövüp silcem öyle engellicem ciddi abi 2-3 saatte bir 1 kişi eksilip tekrar geliyor, vallahi ruh hastası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi ruh hastası olan sensin, ne diye kontrol edip duruyosun arkadaş sayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ne kontrolü ya duvarıma birisi bişey yazmış bakiyim diyom o sırada gözüme çarpıyo facebooku olmayan insan seni eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Eğer facebook um olsa o kişi benim derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi bunları takip ediyosan aranılan ruh hastası sen olmalısın bro sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 FromTheHell said: farklı insanlar kapatıp açıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Aa yorumları okumamıştım başkası da demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ne facebukmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Arkadaşlarla da yarıştırıyo musunuz arkadaş sayılarınızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 benim arkadaş sayım 6 basamaklı o yüzden en çılgınınız benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mark zükerin 7 hane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 arkadaş sayısını ezbere bilen insan ne fena bişeymiş huzuru bulmanı dilerim m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 vay namıssız. Arkadaşlıktan sileyim onu da 1 düşsün arkadşı. Belki o da deliriyodur böyle lan kim kapıyo lan hesapları hepinizi atıcam ulayn feysbuktan çıkın ortaya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 harbiden hasta olan ben miyim :( bak sinirlendim şimdi niye hastayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 vaktiyle bir kıza yaptığın gibi "naber lan?" diye mesaj atıp, aşina olduğumuz tarifeden ayar verseydin çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geçmiş olsun format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar