Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Bu arada taksit oluyo muydu diye soruyo :D Tamamdır kendisi iletişime geçiyo :D benden çıktı konu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Kendi resmini göndermiş sanırım kuzenim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mavihisar said: UniRoss said: Doğrudan bu konuya yazayım, Yavuz Sultan Selim resmini bastırmak istiyorum ama yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım. İlgilenen arkadaşa sorum ne çözünürlükte olmalı minimum resmin düzgün çıkması için, Paticikteki değerli dostlarım varsa elinizde koyun şuraya resimleri çok makbule geçicek bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.... hocam şu foto var ama bundan 50x75 cm tablo olur böyle bişi yapabiliriz. Büyük resim olursa daha büyük tablolar olurdu İstiyorum bunu maliyeti ne olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 UniRoss said: mavihisar said: UniRoss said: Doğrudan bu konuya yazayım, Yavuz Sultan Selim resmini bastırmak istiyorum ama yüksek çözünürlükte bir resim bulamadım. İlgilenen arkadaşa sorum ne çözünürlükte olmalı minimum resmin düzgün çıkması için, Paticikteki değerli dostlarım varsa elinizde koyun şuraya resimleri çok makbule geçicek bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.... hocam şu foto var ama bundan 50x75 cm tablo olur böyle bişi yapabiliriz. Büyük resim olursa daha büyük tablolar olurdu İstiyorum bunu maliyeti ne olur =) 50x75 cm 35TL olur hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: Kendi resmini göndermiş sanırım kuzenim. :D gördüm renkli mi yapalım siyah beyazda güzel olur gibime geldi 3d kanvas olarak mailinize atıyorum bir bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 mavihisar said: Dartanian said: Kendi resmini göndermiş sanırım kuzenim. :D gördüm renkli mi yapalım siyah beyazda güzel olur gibime geldi 3d kanvas olarak mailinize atıyorum bir bakın sizin değilde kuzeninizin mailine attım galiba değişik bir kaç efekt verdim 3d kanvas gönderdim beğenirse mailden dönsün bana yapıma başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 İlettim şimdi bakıyo, ben de merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Dartanian said: İlettim şimdi bakıyo, ben de merak ettim =) fazla bişi yapmadım zati de bir yerde gördüğü bir efekt falan varsa ona göre şekillendirelim profosyonel grafikerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 arkadaşlar tabloları kapıdan ödemeli de gönderebilirim. Kargocular 5 tl kapıdan ödeme masrafı alıyor kargo ücretsiz olacak yani 50tl+5tl=55tl yi ödemeyi kabul edenlere kapıdan ödemelide gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Bizim tablo yattı sanırım kaptan cevap artık gelmedigine gore bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 cok guzel bisi bu yakin zamanda bende siparis verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Mithat said: Bizim tablo yattı sanırım kaptan cevap artık gelmedigine gore bana. Hocam size soyledim sizin hazirda fotografiniz olsa yapalimda farkli bisi istiyorsunuz corelde yeniden cizicez onu kolay is degil yada buradan size yardimci olacak arkadas varsa yapsin ben tablo yaptiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Revenant said: cok guzel bisi bu yakin zamanda bende siparis verebilirim. Eyvallah hocam saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ben kapıda ödemeli alıcam finansbankımla netten alışveriş yapamıyorum hsbcde faturaları ödüyor otomatik para kalmamıs onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Red said: ben kapıda ödemeli alıcam finansbankımla netten alışveriş yapamıyorum hsbcde faturaları ödüyor otomatik para kalmamıs onda Tamamdir hocam ad soyad adres ve telefon istediginiz tabloyu bana ozel mesaj atin yarin halledelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Kapıda ödeme olarak gönder hocam benimkini de, daha fazla vakit kaybetmeyelim boşuna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 UniRoss said: Kapıda ödeme olarak gönder hocam benimkini de, daha fazla vakit kaybetmeyelim boşuna =) tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 İstanbul içi de olsa aynı gün teslimat yoktur sanırım yarın elimde olur doğru muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 güzelmis baya ya hosuma gitti cok.. ben de kız arkadsma 1 tane yaptrym diyorum.. güzel bir resim cekiym önce :p (yılbasi dogum gunu fln filan gelio güzel hediye olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 applev0dka said: güzelmis baya ya hosuma gitti cok.. ben de kız arkadsma 1 tane yaptrym diyorum.. güzel bir resim cekiym önce :p (yılbasi dogum gunu fln filan gelio güzel hediye olur) eksik olma hocam sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 UniRoss said: İstanbul içi de olsa aynı gün teslimat yoktur sanırım yarın elimde olur doğru muyum? 3 günde elinizde olur hocam kargo numarasını özelden atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 arkadaşlar burayı takip edemiyor olabilirim. Sorularınız için [email protected] adresine mail atınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 4 gün oldu daha gelmedi yarın bekliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mavihisar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Red said: 4 gün oldu daha gelmedi yarın bekliyorum ama giydirme işlemi bitti yarın vernik atarız akşam üzeri yada en geç cumartesi kargoya veririm. Çok kişi yüklendi bir anda bir karışıklık yaşadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Hocam benimki bugün yola çıkıcaktı nedir durumu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar