neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 O zamanlar olric yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. türk olmayan takımları yenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 durmanın kendisi bile ağır bir salıntıdan başka bir şey değildir. montaigne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 seek freedom and become captive of your desires, seek discipline and find your liberty. frank herbert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 "Vaktinde biri ülkemizdeki bütün kızları çok fena korkutmuş, hiçbirinde gerçeği söyleyecek cesareti bırakmamış." Emrah Serbes - Erken Kaybedenler PS: Hangi hikaye olduğunu yazmadım. Okuyup bulun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ''dünya daha öylesine çiçegi burnundaydı ki, birçok şeyin adı yoktu ve onlardan bahsederken parmakla göstermek gerekiyordu'' g.g. marquez - yüzyıllık yalnızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hayalle yaşayan .arramı alsın Cezmi - Namık Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 "İnsanların var olmak ve harekete geçmek için sarıldıkları nedenleri, kendimde ortadan kaldırmak istedim. Sözle anlatılmayacak kadar normal bir hale gelmek istedim, -şimdi de sersemlemiş bir halde, budalalarla aynı düzeyde ve onlar kadar boşum." E.M. Cioran Çürümenin Kitabı(1949) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Bu kitap gölgeler ülkesine yerleşmiştir. Seçilenden başkası içini göremez. Eğer hava nefes ise, ateş tutkudur. Kötülükler onu engellemesin, bu benim dileğim. Eğer dünya hayatsa, su duygulardır. Bu kitap sihirli güçlerle doludur. Tanrı onu korusun, kötülüklerden sakınsın, ve bu sayede güç ve büyü kuvvetlensin. Akıllı olmayan hiç kimse sayfaları görmesin, ve içindeki bilgi yüzyıllarca süregelsin. Bu kitap benimdir, hiçbir korku içermez. İçindeki bilgiler, kan, gözyaşı ve terle elde edilmiştir. Büyü benim tutkum, ruhum benim rehberim... Tanrıça kitabı kutsal ışıkla kutsadı. Sadece onun çocukları onu doğru okuyabilir. Sadece onlar gerçeği görebilir. Bu benim dileğim, dileğimin olmasını sağla. BoS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Duyuların dinmek bilmez şiddeti, kendini disipline eden bilge kişinin bile aklını uzaklara sürükler. Kişi duyu nesneleri içinde yaşarsa, onlara bağlılık geliştirir; bu bağlılıktan istek, istekten de öfke doğar. Öfkeden akıl karışıklığı, ondan hatırlama kaybı, ondan ise mantık yitimi doğar; mantığı kaybolan kişi tam bir yıkıma uğrar. Bhagavat Gita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 “Yeryüzünde hiçbir insan, hiçbir insana benim sana yaptığım kötülüğü yapmamıştır. Bütün bunlara rağmen gel. Sana “gel” diyecek kadar yüzsüz ve alçaksam ne halt edeyim, öyleyim işte. Fakat gel. Ve benden nefret ederek,beni hor hakir görerek de olsa, beni bir daha yalnız bırakma!" nâzım, piraye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar