Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 MAG var ps3 exclusive 16v16 dan 128v128 e kadar oyun modları tactical millitary shooter işte squad leaderlar platoon leaderlar officer in charge falan herkez rütbesini bilecek cCc shooter kal of lar var işte çok casual makina aim alıyo sen assist yapıyosun resmen o yüzden deli gibi oynanıyo ha konsol olduğu için hile falan yok tabiki güzel güzel oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Oyunun kendsi hile, nasıl hile yok?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 senko said: klavye mouse var gayet ps3 icin, kim yok dedi http://www.splitfish.com/ var ama controller analogunu simüle ediyo mouse u normal mouse tadında değil o yüzden kal of ların aim assistiyle oynanıyo ama diğer fpslerde kullanışsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 dün akşam ps3'te mOH ve F3 new vegas oynadım. leşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 blizzard batmadıkca pc ye oyun cıkarma olayı bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Anelor said: MAG var ps3 exclusive 16v16 dan 128v128 e kadar oyun modları tactical millitary shooter işte squad leaderlar platoon leaderlar officer in charge falan herkez rütbesini bilecek cCc shooter kal of lar var işte çok casual makina aim alıyo sen assist yapıyosun resmen o yüzden deli gibi oynanıyo ha konsol olduğu için hile falan yok tabiki güzel güzel oynuyosun mag hayatımda gordugum en kötü fpslerden biri :) boşuna aldım yani 256 kişi haricinde tamamiyle tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 allahtan ben planescapei falloutu gatei baldurs falan oynayan kuşaktanım diğer oynadığım oyunları oynamasam da olurdu açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Düşündün mü hiç, belki de ikimiz de o kuşaktan olduğumuz için bu yeni oyunları oynayamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 alakasi yok bence, sizinki tamamen onyargi. Toplumda yeni oyunlar tu kaka deme modasi var ondan etkileniyor olabilirsiniz. baldurs gate'ler icewind dale'ler guzeldi hayran hayran oynadik, ama bi dmc4'u bi gow3u ne bileyim bi prototype'da hayran hayran oynadim ben. ha eski oyunlarin tadi yenilerde var mi yok? ama yeni oyunlarin tadi da eskilerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Azmodai said: konsol alamayan fakirlere lol diyorum, ve cok pahali olmadigini, calisip sizin de rahatca alabileceginizi belirtiyorum oncelikle. Sonra yine tekrardan bir LOL FAKIRLER demek istiyorum. azmo bizi diskoya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 çok uzun saatler boyunca oyun oynayamamaktan şikayetçiyim. nerde o uodaki gibi 15 saat boyunca skill kastığımız yıllar. şimdiki oyunlar kötü değil ama biz büyüdük herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Fallout 3 tam bi fiyaskoydu ama obsidian önce AP ile konsola da iyi rpg yapılabileceğini, sonra da New Vegas ile iyi satabileceğini göstermiş oldu. Elitist ve entellektüel bir pc oyuncusu olarak lümpen konsolcularla aynı potada eritilmek pek hoşuma gitmese de, pc exclusive başlığının fazla bişey ifade etmediği bir çağa doğru ilerliyoruz. PC gaming bi kaç sivri arkadaş açıklama yaptı diye tabi ki ölmez, zaten mmolar sağlıklı bir şekilde konsola portlanıncaya dek güncel durumda fazla bir değişiklik olmaz. Ama şu anda bile sapla saman birbirine karışmış durumda. Misal new vegas için damage threshold guide ararken (medicine yok daha Living anatomy almadım) "ya bu ne vuruyom vuruyom ölmüyo düşman kalkan çıkıyo kırmızı, internetten bakmak zorunda kaldım düşman öldürmek için, oyun oynuyoruz düşmanlar kolay ölsün Q_Q" diyen adamlarla birlikte bayıla bayıla aynı oyunu oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 senko said: alakasi yok bence, sizinki tamamen onyargi. Toplumda yeni oyunlar tu kaka deme modasi var ondan etkileniyor olabilirsiniz. baldurs gate'ler icewind dale'ler guzeldi hayran hayran oynadik, ama bi dmc4'u bi gow3u ne bileyim bi prototype'da hayran hayran oynadim ben. ha eski oyunlarin tadi yenilerde var mi yok? ama yeni oyunlarin tadi da eskilerde yok. onla alakası yok bence ben son 3-4 senedir oynadığım hiç bir oyunu çok sevmedim. ama şunu da itiraf edeyim fallout2 gibi uzun soluklu bir oyunu oynayacak vaktim de yok pek artık, çıksa da oynayamam gibi geliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 olm bişe sordum cevap vermediniz ayar oluyom bah -.-' konsola klavye maas takabiliyozmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ps3 de her oyun desteklemiyor, lolbox da durum ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 120gb ile 320gb lik ps3 arasında bi fark varmı hdd dışında? bi de bu hdd sadece save dosyaları ve demolar falan için dimi? 120lik almayı düşünüyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 pc biterse konsol alirsiniz lan, alla alla, neyin meselesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Vakit de sorun, evet. Bazen LoL'da oyun 50 dakikayı geçince çok uzadı diye söylenmeye başlıyorum. Öyle BG gibi bir aydan uzun sürecek oyunlara giremem. Kotor da bile vaktinde çok uzun gelmişti, şimdi olsa ikinciye hiç girmeden bırakırdım büyük ihtimalle. Bence PC oyunculuğunun geleceği LoL gibi maç yapma tarzında giden ama aldığın puanlarla, açtığın şeylerle, ilerlettiğin profilinle bir CT olmayan oyunlarda. Uzun oyunu sadece Nintendo DS'de SRPG ya da JRPG olarak oynayabiliyorum ben; o da konsol otobüse, trene, uçağa filan gittiği için ki ereader aldım alalı onu da yapmıyorum. Aksiyon, yarış gibi şeyler canım çekerse DS'de bir-iki saat oynuyorum bir daha iki ay istemiyorum oynamak zaten. Büyümüşüz gerçekten :) Nerede BG2'yi bir iyi bir kötü partiyle bitirip, tüm görevleri yapıp, tüm itemları toplamaya kasan liseli ben... Öyle olmayayım zaten artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 ben hala sevdigim oyunu hard veya very hard'ta bitirmeden rahat edemiyorum. son splinter cell'e saatlerimi harcadim mesela enzorda bitirebilmek icin. bide zaman buyuk sorun eeth, kac zamandir soyle oturupta saatlerce bir oyunu oynayamadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 gow ve bg ayni cumlede :/ buyuk seylere tirmanip ekrandaki dugmelere basiyosun lan. al konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 mmolar konusunda soylenenlere ben de katiliyorum, mmo oynarken baska oyun oynamiyorum, sc2 bitmeden wowu actim mesela, o gunden beri sc2ye bakmadim =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Zaten ta ortaokul zamanlarından beri her oyuna en zor seviyede başlarım. İlk başlarda hep kaybederim ama sonra daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abvblizzard said: gow ve bg ayni cumlede :/ buyuk seylere tirmanip ekrandaki dugmelere basiyosun lan. al konsol oyunu. ahuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 aquila said: mmolar konusunda soylenenlere ben de katiliyorum, mmo oynarken baska oyun oynamiyorum, sc2 bitmeden wowu actim mesela, o gunden beri sc2ye bakmadim =/. aynen ya, anca dailyler bitcek, weekly ler bitcek etrafta aksiyon göremiycem de elim başka oyuna gitcek ki o kadar zamanımda olmuo genelde ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 mmo ya farm mantıını sokan blizze teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar