Istigkeit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Sitede adı yanlış yazılmış olsa da tamamını izlemek için bir linkimiz mevcut. http://zeitgeisthareketi.net/jml/the-zeitgeist-movie.html 2. belgesel ve diğer dökümantasyonlar için de linkler mevcut. İzleyenler vardır muhakkak ama local arama motorunda başlık göremedim. Trailer; http://www.youtube.com/watch?v=17nknP2LbUc IMDB (hala böyle mantıksız bir siteyi takip eden varsa eğer) puanı: 8.7 Tarz olarak 'Network' filmindeki yalın sözlülük 'Who Killed The Electric Car' filmindeki emperyalizmin etkileri ve 'Esoteric Agenda' daki birikim bakımından yakınlık görülebilir. Belgeselleri izleyenler ve beğenen (veya eleştiri sunmak isteyenler) için official sitemiz ; http://zeitgeisthareketi.net/ Etkinci katılınızı bekliyoruz. Güncelleme ve ek: Linkini verdiğim 1. belgeseldir ve şuan 2 belgeselden oluşmaktadır. 3. belgeselin Türkiye galası İstanbul' da yapılacaktır. Katılmak isteyen bir kaç kişiye yardımcı olabileceğimi sanıyorum. 1. belgeseldeki ana başlıklar; The greatest story ever told All the world's a stage Don't mind the men behind the curtain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çok ilginç ilk kez görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 arama bozuk zaten. varsa bile görememen normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 zeitgeist mi? welcome to the internet of world trade center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Allah aşkına kardşe nedir bu zeitgeist acaba Hz muhammedin rahmeti üzerinizde olsun isa kutsasın sizi iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 pencil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ibretlik paylaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Etkinci kelimesi yerine aktivisti kullansanız daha hoş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Allah allah hiç duymadım, neymiş ki bu? Dur bi izleyelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istigkeit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 İzleyenler bu başlıkda yorumlarını da yazarsa sevinirim. Proje kapsamında bölgesel belgesel düşüncesi de var. Örneğin yakın gelecekte Zeitgeist Türkiye belgeselini görmemiz de kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 İlk defa duyuyorum ilginç geldi çok, izliycem hemen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Istigkeit said: İzleyenler bu başlıkda yorumlarını da yazarsa sevinirim. Proje kapsamında bölgesel belgesel düşüncesi de var. Örneğin yakın gelecekte Zeitgeist Türkiye belgeselini görmemiz de kaçınılmaz. Oo gerçekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 alırlar içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 komünüsler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 forum zaten allahsız, üstüne komünüs damgası yersek kapatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 trailer ilgimi çekti yeni mi çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 acmayin dedeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 beyler filmi ilziedim ve INANILMAZ!! beynim uçtu resmen hemen izleyin izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 sarsılarak doğru yolu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Neyse şakalar bir yana; Zeitgeist'in eğitimli insanlar için boş, heyecanlı(diyelim siz ne kastettim anlayın:) ) insanlar için ise hayat gidişatı değiştirecek bir fim(?) olduğunu düşünüyorum. Sağcı ya da herhangi bir şekilde Zeitgeist'in eleştirdiği yapıda bir düşünce sahibi değilim ama bu film gereksiz yere çoğu kişinin beynini bulandırdı diye düşünüyorum. Daha kendi içlerinde bazı şeyleri oturtamamış, düşünmeyen yada düşünmeye alışkın olmayan adama bunu gösterdiğin de "VAAAOOOOOOVVVVVV" diyor. O adama ne göstersen aynı tepki zaten. Filmi izleyeli 2 sene oldu ve yukarıdaki düşüncelerimden anlayacağınız gibi bir daha izleme gereği duymadım. Bittiğinde de bana tutarsız gelen bir çok noktayı "abi bu film inanılmaz, bir sürü şey gösteriyorlar acaip bir şey" muadili bir heyecanla bana izleten arkadaşa söylediğimde suratının film üzerine benim yorumlarım nedeniyle yamulduğunu hatırlıyorum :) O noktalardan aklımda kalan biri; Filmde 11 Eylül saldırıları sonrası medyayı ve günlük hayatı saran "terör, korku, baskı, savaş, ölüm" temaları eleştiriliyordu. Filmin o bölümünün kullandığı tekniğin de eleştirdiği ile birebir aynı olması düşündürücü. Ne yazık ki aklıma başka birşey gelmiyor şu an. Bu filmi izleyip bir anda dünya meselelerine duyarlı hale gelenlerden de hazzetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 adam öldü sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 The Movie + Addendum - Venus project = İyi bir belgesel, sadece iyi bir belgesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aydoğan vatandaşlarla büyüdük biz. bunlar kesmez bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 adamın sesi çok karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar