Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Geçenlerde iş gereği bir kaç kişi ile herkezin tek başına yarım sayfa kadar metin yazmamız istendi. (içeri önemli değil) Metinler bitti ve ilgili kişiye verildi. Daha sonra göz ucuyla diğer arkadaşların kağıtlarına baktım. -Nasıl yani? dedim. Daha yakına gidip kağıtları elime aldım. Adamlarda bir el yazısı vardı. Sanki İngiltere kraliyet ailesine yazılmışcasına mütiş güzellikte ve süslü el yazısıyla yazmışlar. (keza dolma kalem kullanmalarından anlamalıydım) :) şuna benziyor. Benim kağıda baktım ilk okul yasızı. Hafiten utandım hatta... Sonuçta en iyi metin benimki seçilmesine rağmen yinede utangaçlığım hala sürüyordu... Bir kaç gündür denemelerde bulunuyorum. Pek başarılı olmasada sebahat edersem olucak gibi gözüküyor. Netten el yasızı formatlarına ve tekniklerini aradım pek kaynak yok gibi. Paticikte hattat filan var mı? Ben güzel yazı yazarım. Şöyle şöyle yaparsan başarılı olabilirsin diyecek birilerini arıyorum :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bana çok tuhaf geliyo insanların böyle güzel yazı kasması filan. okunabildiği sürece sorun yok abi. gerçi benim yazımı okumak biraz kasıyo ama kendim için değil, genel olarak konuşuyorum. hem gereksiz uğraş güzel yazı olayı. valla bak.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 guzel yazidan ziyade, yazi seklinin karakteristik olmasi daha hos bence, aha bu roketin yazisi diyebiliyo insanlar, hos.
Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 "roket adam" said: guzel yazidan ziyade, yazi seklinin karakteristik olmasi daha hos bence, aha bu roketin yazisi diyebiliyo insanlar, hos. elbet herkezin yazısı farklıdır. güzel yazılarda elde olmayan sebeplerden dolayı, zamanla yazan kişinin karakteristik özelliklerini alıcaktır.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu devirde destansı yazmaya gerek yok ama utandırmayacak şekilde olursa yeter
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ilk önce herkez yerine herkes kullanmayı dene sonra yazı yazmayı öğrenirsin
mardox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben de roket adama katılıyorum. yazıların karakteri olması iyidir. google amcaya sor o gösterir bence nasıl cillop el yazısı yapılır :D
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ilkokul öğretmeniniz bunun üstünde durmadıysa yapılcak bişey yok bence iş işten geçmiş ehehehe
huun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 el yazısından kastın ne anlamadım; ama resimdeki yazı el yazısı değil. yani elle yazılan her yazıya el yazısı diyorsak tamam haklısın; ama el yazısı öyle birşey değil ^^ ben olsam mesela o yazıya direkt eksi not veririm. koca yazı boyunca 2 tane harf birbirinin devamı olmamış. bu bildiğin düz bir yazı benim gözümde. kaldı ki öyle süslü yazılar yazmanın bir numaralı şartı güzel uçlu bir kalem.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 El yazısı sana ait birşey, öyle uğraşıp çabalamana gerek yok.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 soulberry said: resimdeki yazı tatlıymış baya. mmmhp
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 divit kullanırdık ilkokulda elde mürekkep dolu tüpüyle okula giderdik kış günü. hey yavrum hey
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 benim de aklımda sürekli bu soru dolanıp duruyor. şu yazılar çok güzel mesela. 1 2 3
Tron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 huun said: el yazısından kastın ne anlamadım; ama resimdeki yazı el yazısı değil. yani elle yazılan her yazıya el yazısı diyorsak tamam haklısın; ama el yazısı öyle birşey değil ^^ ben olsam mesela o yazıya direkt eksi not veririm. koca yazı boyunca 2 tane harf birbirinin devamı olmamış. bu bildiğin düz bir yazı benim gözümde. kaldı ki öyle süslü yazılar yazmanın bir numaralı şartı güzel uçlu bir kalem. senin kasteddiğin ilkokuldaki güzel yazı dersinde gösterilen yazı sanırım. Aslında yukarıdaki resimde tüm harfler birbirine bağlı şekilde devam ediyor.(imaj kalitesi kötü olduğu için harfler birbirinden ayrı gözüküyor sanırım) @Roket'in dediği gibi güzel yazı dersinde öğrenilen, standartı ve tekniği olan yazı bir süre sonra yukarıda verdiğim örnekteki hale dönüşüyor.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 o yazılar da güzel de, adamın dediği öyle bişi değil sanırım ShadowFury said: bana çok tuhaf geliyo insanların böyle güzel yazı kasması filan. okunabildiği sürece sorun yok abi. gerçi benim yazımı okumak biraz kasıyo ama kendim için değil, genel olarak konuşuyorum. hem gereksiz uğraş güzel yazı olayı. valla bak. yani, hattat mı olcanız başımıza. yazın yeter.
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 soyle guzel el yazilarina bende cok ozeniyorum, yazabilsem keske bende. japoncayi kasip guzel yazmaya calisiyordum, belki kassam turkce yazim kotu ama japoncam guzel olur sdf
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 @Bone: benim gibi şu iki kalemi kullanıyorsan güzel bir yazı yazmak istiyorsun :)
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 önemli olan güzel olup olmaması değil, karakteristik olması.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 çok ortalama bi yazım var. ne çok çirkin, ne de çok güzel. ama milletin okuması için bişi yazıyorsam hep CAPS yazıyorum. o zaman yazınız güzel oluyor bak.. BİLGİSAYARDA CAPS KÖTÜ AMA EL YAZISINDA İYİ!
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ha bi de ilk konuyu açan arkadaş.. hiç uğraşma o koyduğun resimdeki gibi yazmaya, zaten gay gibi öle yazacağına helvetica yaz da adam desinler.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 evet çünkü büyük harflerin çoğunluğu direk çizgilerden oluşuyo fakat küçük harflerin çoğunluğu yuvarlak hatlara sahip, yuvarlak çizmek zordur. CAPS iyidir.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bu arada "Before" yazısı ciddi anlamda mimarlık fakültesi hocalarının aradığı yazı.
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 caps yazmak cok uzun suruyor ama. babamin mesela harika bi el yazisi var, adam print eder gibi yaziyor bide. toyoya gibi adam yani anlayacaginiz.
Öne çıkan mesajlar