soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 msn'de karşı tarafın yaptıklarını görmeye yarayan program var diye biliyorum. kullanmıyorum ve kullanmayı düşünmüyorum. peki kullanan kişi nelerimi görebilir? ya da neler yaptığımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 görmek derken nitrocam tarzı şeyleri mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 keylogger tarzı herşey yapabilir sana. bana bir arkadaşım sürekli ben gayim yazdırıp ss alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 keylogger la ben gayım nasıl yazdırıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 adamin icinde vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 pencereyi açıp kapadıgını görür msn discovery ile trojan falan atmadıgını varsayarsak baska da bişeyini göremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bu kamera, ses, cd-rom açma olayları neyle alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Eralp said: keylogger la ben gayım nasıl yazdırıyor yahu keylogger değil msn discovery programını yüklüyosun sonra .imitate -xxx- yazıyosun karşı taraf yazmış gibi oluyor başka şeylerde var, sahte app. yollama falan sınırsız titreşim tam liseli programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 trojan atmıştır yönetir onları virus programı ile silersin bişey yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 msn 6-7 dönemleri çok ünlüydü msn discovery de, hala çalışıyor mu yahu o meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avatar_of_dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ya keylogger değil o yediğiniz trojan yiyosunuz içinde keylogger da var sadece keylogger değil yani bi ara nitrocam diye bişey vardı webcamin görüntüyü alıyodu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 avatar_of_dynun said: ya keylogger değil o yediğiniz trojan yiyosunuz içinde keylogger da var sadece keylogger değil yani bi ara nitrocam diye bişey vardı webcamin görüntüyü alıyodu mesela oha adamın avatarı geldi. tapıyorum valla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 her ihtimale karşı msn başında edepli edepli oturmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iyi, kullanmayın böyle gereksiz ve salak şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kullanabileceğini düşündüğün insanları niye listende barındırıyosun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Eralp said: keylogger la ben gayım nasıl yazdırıyor yahu applev0dka said: adamin icinde vardir... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 girdiğin siteden tut bütün kayıtlı bilgilerini cookielerinin içerdiği bilgileri alır valleha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 gecko said: Eralp said: keylogger la ben gayım nasıl yazdırıyor yahu keylogger değil msn discovery programını yüklüyosun sonra .imitate -xxx- yazıyosun karşı taraf yazmış gibi oluyor başka şeylerde var, sahte app. yollama falan sınırsız titreşim tam liseli programı ve bunlari bize anlatan tam bir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 liseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar