Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sadece bir an once vazgecmemi ve senin gibi olmami istiyorsun boylece tek kel olarak yalniz kalmamis olacaksin bu komunutude, ama yoo dostum yoo, ben bu yola basimi koydum hicbir sey yikamaz demirden irademi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Sabah kalktığında ve yatmadan önce iki kere sürmen gerekiyor. Ama günde tek sefer kullanıp iyi sonuç alanlar da var. Bir de minox yeni saçların çıkmasına neden oluyor fakat genetik dökülmeyi durdurmuyor aslında. O yüzden iyi sonuç almak için finasterid ile birlikte kullanmanız lazım. Hatta şu an çok fazla açıklığınız yoksa, olanı korumak istiyorsanız fin'e başlayın direk hiç minoxla falan uğraşmayın. Tabi önce olası yan etkilerini okuyun, vitamin hapı değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 of of genetik benimki zaten direk ilerde cocugum olucak olursa simsde karakter aciyomus gibi oynayacam genleriyle yazik enim cektiklerimi cekmesin yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ya sen sesinle tavlarsın kızları her türlü boşver saçı sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fin'e başlamayın, pipiniz size küsebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 keller çocuk yapmasın abi, hatta doğrudan genetik yetersizlikleri olanlar çocuk yapmasaydı şimdiye uğraşmazdık böyle. hep genlerimiz yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 sensin genetik yetersiz terbiyesiz önemli olanı kıllarla kapatmıyoruz biz KAFANDAN UTANIYORMUSUN HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 evrimin bi sonraki adimiyiz adam yetersiz falan diyo pffft Kaede said: ya sen sesinle tavlarsın kızları her türlü boşver saçı sakalı eyvallah salihcim, o senin kulaginin guzelligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Slint said: Bir de minox yeni saçların çıkmasına neden oluyor fakat genetik dökülmeyi durdurmuyor aslında. . Tamamen erkek tipi saç dökülmesini (genetik dediğin) durduruyor, yeni saçda çıkartmıyor, zayıflamış ve çok ince saç telini uyararak daha güçlü çıkmasını sağlıyor ve saç gürleşiyor. Yani kafanızın üstü tamamen açılmış ise böyle ayna gibi eski haline gelmez minoxil ile ama hafifden başlamış ise dökülmeyi durduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 DHT oluşumunu azaltmadığı halde (minoxun böyle bir etkisi yok) genetik dökülmeyi durdurmaz. Finasteride, dutastaride, ru58841 gibi dht inhibitörleri ancak genetik dökülmeyi yavaşlatabilir/durdurabilir. http://www.hairloss-reversible.com/articles/hn17.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Prospektüsden yazıyorum. Minoxil forte,erkeklerde kellik ( andro genetik) in uzun süreli tedavisinde, saç dökülmesinin önlenmesinde ve saç büyümeinin uyarılmasında kullanılır. Kullanmadan çnce saçlarım korkunç dökülüyordu ve erkek tipi saç döüklmesiydi bu, kullanımdan sonra durdu yani durduruyor. Durdurmasa sadece saç çıkarsa dediğin gibi daha önceki postunda, dökülmeye aynı şekilde devam ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 AtlaraFisildayan said: çeşit çeşişt yağlar filan, bu ara bende napacağımı şaşırdım. minoxil sanki para tuzağıymış gibi. minoxil para tuzağı değil asıl o yağlar para tuzağı sdfkhgf. bu arada minoxil de finasasdhgbvfxcv de kullandığınız sürece etkili şeyler. ikisinin bi farkı olmuyor yani bırakınca gidiyor işte. raziel de bioxcin demiş, aman abi hiç uğraşmayın hiçbir işe yaramıyor dsfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Türkiyede sağlık bakanlığı onaylı erkek tipi saç dökülmesine çare iki ürün var. Minoxil ve propecia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi tabiri caizse "BİLİM DÜNYASI ÇARESİZ!" olayı geçerli bunda. minoxidil çalışıyor ama yüzeysel. finasteride iyi ama yan etkileri kötü. iki ilaç daha var finasterid gibi çalışan. onlar da aynı bok. bilim dünyası çaresiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hiç yokdan iyidir işte minoxil, mucize beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bilim dünyası: "hiç yoktan iyidir! biz de çaresiziz. bakın ben de kelim zaten!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 minoxil rogaine falan dokulmeyi engelliy. Rogaine kullandim ben baya etkisini gördum(dejavu) asdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Rogaine kullanan arkadaş tiksindi yalnız. saç maç olayı nasıl bilmiyorum da, derisi patır patır dökülmeye başladı yan etki olarak. her sakal traşında deri değiştirip geliyodu adam. pütür pütür kabarmalar sivilceler de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 oha, benim enaz 5-6 arkadasim kullaniyo hicbirinde olmadi öyle bisi. tabi kisiylede alakali sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 rogaine minoxidil aynı işte. sadece bi tanesinde derinin içine işlesin diye olması lazım bi çeşit alkol var. o döküntü yapabilyor. minoxidil e geçsin. ya da başka ne marka varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Saç ektirme yoluna gidenler çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya tartisa tartisa kel olmadinizmi aga hala ya, hala tartisioz, kacisi yok iste. Kullandim ettim, yinede dökuldu, ömur boyu onlami ugrascan simdi bide o var. Dökulsun birak bosver, nereye kadar. Dogal vucudun seleksiyonlari iste sdgsdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 İçinde alkol var, alkol cildi kurutuyor ve kepeklenme yapıyor. Bende kepekde olmadı gerrçi ama yani yan etki olarak yapabilir. Ben memnun kaldım işe yarıyor, ama yani bu ilaçların yan etkileri tam olarak bilinmiyor bir 20-30 sene sonra ne olur kimse bilmiyor. Mesela propecia prostat büyümesini engellemek için kullanılan bir ilaç, yan etki olarak saç döüklmesini engellediği ortaya çıkdı ve kullanılmaya başlandı. Ama genç ve prostat sorunu olmayan biri uzun yıllar bu ilacı kullandığında ilerde nasıl bir etkisi olur bilinmiyor neticede. Hani bu işin sakatlığı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 HEPİMİZ ÖLÜCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Saçlarım olmadan asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar