Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh my god şekerim kel oluyorum

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Sabah kalktığında ve yatmadan önce iki kere sürmen gerekiyor. Ama günde tek sefer kullanıp iyi sonuç alanlar da var.

Bir de minox yeni saçların çıkmasına neden oluyor fakat genetik dökülmeyi durdurmuyor aslında. O yüzden iyi sonuç almak için finasterid ile birlikte kullanmanız lazım. Hatta şu an çok fazla açıklığınız yoksa, olanı korumak istiyorsanız fin'e başlayın direk hiç minoxla falan uğraşmayın. Tabi önce olası yan etkilerini okuyun, vitamin hapı değil sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Slint said:

Bir de minox yeni saçların çıkmasına neden oluyor fakat genetik dökülmeyi durdurmuyor aslında. .

Tamamen erkek tipi saç dökülmesini (genetik dediğin) durduruyor, yeni saçda çıkartmıyor, zayıflamış ve çok ince saç telini uyararak daha güçlü çıkmasını sağlıyor ve saç gürleşiyor. Yani kafanızın üstü tamamen açılmış ise böyle ayna gibi eski haline gelmez minoxil ile ama hafifden başlamış ise dökülmeyi durduruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Prospektüsden yazıyorum.

Minoxil forte,erkeklerde kellik ( andro genetik) in uzun süreli tedavisinde, saç dökülmesinin önlenmesinde ve saç büyümeinin uyarılmasında kullanılır.

Kullanmadan çnce saçlarım korkunç dökülüyordu ve erkek tipi saç döüklmesiydi bu, kullanımdan sonra durdu yani durduruyor.

Durdurmasa sadece saç çıkarsa dediğin gibi daha önceki postunda, dökülmeye aynı şekilde devam ederdi.
Sosyal ağlarda paylaş

AtlaraFisildayan said:

çeşit çeşişt yağlar filan, bu ara bende napacağımı şaşırdım. minoxil sanki para tuzağıymış gibi.

minoxil para tuzağı değil asıl o yağlar para tuzağı sdfkhgf.

bu arada minoxil de finasasdhgbvfxcv de kullandığınız sürece etkili şeyler. ikisinin bi farkı olmuyor yani bırakınca gidiyor işte.

raziel de bioxcin demiş, aman abi hiç uğraşmayın hiçbir işe yaramıyor dsfjkh
Sosyal ağlarda paylaş

İçinde alkol var, alkol cildi kurutuyor ve kepeklenme yapıyor. Bende kepekde olmadı gerrçi ama yani yan etki olarak yapabilir.

Ben memnun kaldım işe yarıyor, ama yani bu ilaçların yan etkileri tam olarak bilinmiyor bir 20-30 sene sonra ne olur kimse bilmiyor.

Mesela propecia prostat büyümesini engellemek için kullanılan bir ilaç, yan etki olarak saç döüklmesini engellediği ortaya çıkdı ve kullanılmaya başlandı. Ama genç ve prostat sorunu olmayan biri uzun yıllar bu ilacı kullandığında ilerde nasıl bir etkisi olur bilinmiyor neticede. Hani bu işin sakatlığı burda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...