Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 benim de saçlar boldu millet özeniyodu falan filan da uzatınca patır putur döküldü hepsi :( . Saçlar uzunken bi ara arkası kel bonus geziyodum hatta :D. Şimdi kısa geziyorum badem yağı falan sürüyorum arada bi işe yarar mı yaramaz mı görücez bagalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ispatipapaz said: Birde bir sorum olucak Monixidil forteyi sabah ve aksam olmak üzere 2 kere kullanmam sölendi ben sabah sıkıorum kafama 12 saat fln kafamda kalıo sonra yıkıorum ve tekrar sürüp yatıorm.. Yani kısaca nerdeyse tum gun minoxidil kafamda duruo bi zararı olmaz dimi yoksa sürüp 4 saat sonra hemen kafayı yıkamalı mıyım? (4 saatten önce kafa derisinin yıkanılmaması lazımmıs ilacın deriyi emmesi için) Kafanda kalmasinin bi zarari yok, eline falan bulastirip sagina soluna surekli bulastirmadigin surece, yoksa kurtadama dönersin mazallah. Minoxidil/Rogaine/Regaine ayni ilac, icinde hepsinin minoxil mi ne var iste. Bu maddeyi kanser icin ilac olarak kullanirken killandirinca kellige karsi kullanmak icin upgrade edip rogaine'i yapmislar. Turkiyede yok ama emsali minoxidil turkiyede. Ben sahsen nisan ayinin basinda kafayi sifira vurup kullanmaya basladim rogaine(regaine).Ilk 1 ay adamakilli bi sonuc alamadim, benim kafanin tepesi aciliyo baya seyreklesti, önlerdende dökuluyo. Cok fazla sac cikmadi, hatta nisan sonunda turkiyeye gittim millet testis gecti aaa olm kel olmusun lan diye. Mayis ayinin sonunda bildigin essek gibi sac cikmaya basladi. Zayif olan tuyleri sac yapiyo, baya etkili ama azimle kullanmak lazim gunde 2 defa. Bide surekli kullanmak lazim. Haziran ayinin sonunda "oh lan neguzel oldu yeter" deyip biraktim. Agustosun sonunda saclar tekrar dokulmeye basladi. Ayni seyleri yasayaraktan diyorum, bana sorarsaniz, neyaparsan yap gg, bigun bisekilde ya ilaci birakican dökulcek, yada öyle yada böyle dökulecek bisekilde. En guzeli kelligi kabullenmek aga, ben öyle hergun sabah 8 kalkip aksam 11 yatan bi adam olmadigimdan ilac milacta kullanamiyorum adamakilli. Ugrasamicam, beni seven sacsiz sevsin dfgd Ama illa kullancam diyosaniz regaine cidden etkili bi ilac, baya etkili. Ebayden falan alirsiniz gelir evinize kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ha bide, evet sarimsak etkili, hergun surerim, gun boyuda o kokuyla gezerim diyosan ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Onu gece yapıcak yatmadan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bu tür bazı ilaçların 5/1000 de olsa iktidarsız , erkeklik hormanlarını bozma durumu oluyor ama hangi ilaçlar tam bilmiyorum doktoruna sorarsın. Saçlı olacam derken başka bir şey olma durumunda olabilir En güzeli çalış kazan parayı . Para her kapıyı açar . Olmadı ektirirsin bu tür ilaçlar kullandığın sürece saçını koruyacak bıraktıgında dökülme devam edecek. Unutmadan birde mezoterapi falan filan de yapıyorlar çeşitli saç ekim hastanelerinde , farklı tedavi yöntemleride mevcut ücretsiz danışma randevusu al git görüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Propecia (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Narstil said: Bu tür bazı ilaçların 5/1000 de olsa iktidarsız , erkeklik hormanlarını bozma durumu oluyor ama hangi ilaçlar tam bilmiyorum doktoruna sorarsın. Saçlı olacam derken başka bir şey olma durumunda olabilir En güzeli çalış kazan parayı . Para her kapıyı açar . Olmadı ektirirsin bu tür ilaçlar kullandığın sürece saçını koruyacak bıraktıgında dökülme devam edecek. Unutmadan birde mezoterapi falan filan de yapıyorlar çeşitli saç ekim hastanelerinde , farklı tedavi yöntemleride mevcut ücretsiz danışma randevusu al git görüş mezoterapi vitamin enjekte edilmesiymiş deriye pek önerilmio saç konusunda sonuçları parlak değil........ ayrıca bu erkeklikle hormonuyla ilgili sorun yaşatan minoxidil etken maddesi değil finastrid içeren ürünler (bkz. propecia) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Dediğim gibi doktorunuza sorun yani 5/1000 küçük bir olasılık değil :) Genetiğe ilaçların ne kadar çare olacağıda belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 22 yaşında dökülmeye başladıysa fazla kasma, sal gitsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Eralp said: benim de saçlar boldu millet özeniyodu falan filan da uzatınca patır putur döküldü hepsi :( . Saçlar uzunken bi ara arkası kel bonus geziyodum hatta :D. Şimdi kısa geziyorum badem yağı falan sürüyorum arada bi işe yarar mı yaramaz mı görücez bagalım +1 Benim kendiliğinden toparladı şükür ama arka kel geziyodum ben de bonusken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya bide herkes "baban kelse sen de kel olacan kaçarı yok" diyor ya doğru bence.babam 54 yaşında kafa saç dolu ona güveniyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 babam 63 yaşında tek bir tane saç teli dökülmedi, benim önlerden başladı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 benim babamın babasının saçı bile duruyor hala, keşke oğlan dayıya çeker olmasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ahmedinejad said: babam 63 yaşında tek bir tane saç teli dökülmedi, benim önlerden başladı mesela. yapma ya püü abv (stresten veya dış etkenlerdendir o dökülme ya) / dayımın da saçı var bisürü ehüehü nanik ya şaka bi yana tıp gelişti gelişti diyolar lan daha saçın dökülmesini engelleyemionuz . günde 2 defa kullanılan ilaçlar mı çözüm olacak buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 başın sağolsun sae literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 benim de üstten seyrelmeye başladı saçlar ve genel olarak azaldı saçlarım sdfg. hastalıktan sanırım ama doktor verdi yine de minoxidil midir nedir alcam bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 PrudenT said: benim de üstten seyrelmeye başladı saçlar ve genel olarak azaldı saçlarım sdfg. hastalıktan sanırım ama doktor verdi yine de minoxidil midir nedir alcam bakalım nolcak. baada verdi ondan 1. ayım bitio kullanalı onu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ispatipapaz said: Narstil said: Bu tür bazı ilaçların 5/1000 de olsa iktidarsız , erkeklik hormanlarını bozma durumu oluyor ama hangi ilaçlar tam bilmiyorum doktoruna sorarsın. Saçlı olacam derken başka bir şey olma durumunda olabilir En güzeli çalış kazan parayı . Para her kapıyı açar . Olmadı ektirirsin bu tür ilaçlar kullandığın sürece saçını koruyacak bıraktıgında dökülme devam edecek. Unutmadan birde mezoterapi falan filan de yapıyorlar çeşitli saç ekim hastanelerinde , farklı tedavi yöntemleride mevcut ücretsiz danışma randevusu al git görüş mezoterapi vitamin enjekte edilmesiymiş deriye pek önerilmio saç konusunda sonuçları parlak değil........ ayrıca bu erkeklikle hormonuyla ilgili sorun yaşatan minoxidil etken maddesi değil finastrid içeren ürünler (bkz. propecia) lan bi dakka, doktor bana iğne iğne diyordu demekki bunu yapcakmış. yaptırmasam mı napsam. içime kurt düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 O iğne olayı şöyle normalde serum olan bepanten gibi adı olan bi ilaç var.Onu normalde saça dökerek uygulanıyor ancak içindede yazdığı gibi iğne ile kullanılabiliyor.1 ay kullandım ölmedim yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Narstil said: Dediğim gibi doktorunuza sorun yani 5/1000 küçük bir olasılık değil :) Genetiğe ilaçların ne kadar çare olacağıda belli değil Minoxidil(rogaine/regaine) yan etkili bi ilac degil, ihtimalide 5/1000 degil, kullanan herkeste ise yariyo. Kiminde hizli sonuc veriyo kiminde yavas yavas ama azimle kullanirsan gercekten ise yariyo. Bende bi arkadasimda gordum, herif cim adam oldu bildigin 3 ayda, bunu gorunce tabi bende basladim, ki inanmiyodum ise yarayacagina. Bende de mesela 2 ayda etki gosterdi ama onun gibi cim adam olamadim,yinede baya etki gosterdi, hem berberim, hem butun cevremden deli gibi tepki aldim, oha abi ne kullandin saclarin gelmis lan falan diye ehueh. Kullanan 2-3 arkadasim var suanda onlarda da ise yaradi baya. Propecia'ya hic bulasmayin yan etkileri cok fazla bi ilac ve evet hormonlara etki ediyo. Bide aga baban sacli olayi yalan, benim babam, babamin babasi,amcam falan hepsi sacli. Benimde 23 yasinda dokulmeye basladi. Dayim kel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Lan siz iyisiniz benim dayım öldü O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 @Korax Peki bu minoxidil kolay bulunan birşey mi ? Birde her kullanımdan önce saçları yıkamak gerekir mi ? Kafa derisinin kuru olması lazım diyor okuduğum kadarıyla kullanımdam önce ama her kullanımdan öncede saçı yıkaıyp kurulamak gerekir mi ? Birde benim saçlar hafifden uzun, kullanım kolyalığı açısından kısaltmak gerekirmi illa ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Law said: @Korax Peki bu minoxidil kolay bulunan birşey mi ? Birde her kullanımdan önce saçları yıkamak gerekir mi ? Kafa derisinin kuru olması lazım diyor okuduğum kadarıyla kullanımdam önce ama her kullanımdan öncede saçı yıkaıyp kurulamak gerekir mi ? Birde benim saçlar hafifden uzun, kullanım kolyalığı açısından kısaltmak gerekirmi illa ki ? minoxidil içeren ürünler (rogain vb.) tr de satılmıyordu taaki DG farma tarafından türkiyede aynı içerikte minoxil forte adlı ürün piyasata cıkana kadar. bütün eczanelerde bulabilirsin minoxil forte %5(erkekler için) %2(bayanlar için) yıkama konusunda ise - > sürmeden önce kafanın temizlenmesi önerilio ben sürmeden 1 saat önce suyla duruluorum kafamı 1 saatte zaten kuruo tamamen sonra sürüyorum (daha dorusu sıkıorum fıs fıs ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 minoksil çok işe yarıyor ama sürekli kullanacaksın.saçlar zaten sıfırsa mucize beklemeyin böyle araları açıksa araları dolduruyor işte saçlar kalınlaşıyor şaçların arası açık durmuyor.Ben tavsiye ederim böyle kel duran birine.Tabi dikkat edin alnınıza sürerseniz kaşlarınızla saçlarınız birleşir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kellik anneden geliyor zaten babadan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar