xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 babamla beraber baktığımız bir ailenin çocuklarından bir tanesi peynir bağımlısı. Bir kaç kez bırakır gibi oldu fakat sancıları başladığında yine kullanıyor. Bakırköy ve Balıklı Rum'u araştırdık fakat Bakırköy'deki gibi bir sonuç çıkacak gibi Balıklı'dada. Uyutup, bağlayıp çocuk çıktıktan sonra kullanmaya devam edebilirliği var. Malum çocukta cahil bir tip fakat hani dinleyici özelliğede sahip. Varsa bir bilginiz, tavsiyeniz yazınız, ediniz fütmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 peynir derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 peynir mi bu tanımıda yeni duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 AHAHAHAHAHAHAH abi pardon ama güldüm tahsildaroğlu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bildiğim kadarıyla eroinin kurutulmuş peçeteyle falan çiğnenen bir şey pamukla falan. internetten okumaya çalıştım işte. sonuç olarak adam uyuşturucu kullanıyor ne gibi tavsiye olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 birakin yesin cocuk. benim kardesim yemiyor cok uzuluyoruz. anca pizza ustunde mozarella falan yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ne diyelim abi git döv mü diyelim? adam bağımlı işte. kendi içinde bitiyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 rehabilitasyon ? bagımlı adama sizin yapabilceğiniz birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 off burda beyaz peynir yok lan çok özledim kahvaltının vazgeçilmezidir =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 uzun uzun yazardım ama üşendim. bağımlıysa yapılacak şey kesinlikle rehabilitasyon merkezine yatırmaktır direk. bir kaç ayını orada geçirdikten sonra temizlenirse gözetim altında tutarak tam anlamıyla kurutlmasını sağlamanız gerekir. peynir eroine denir bu arada cahillik diz boyu forumda. zor zanaat vallahi bırakması şimdiden söyleyeyimde önce onu bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 eroin'in bir türünün urban ismini bilmiyoruz diye cahil mi olduk? bilmemeyi tercih ederim şahsen, o tür ortamlarda bulunmuyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 25 senelik eroinmanım hiç peynir demedik biz valla ben ilk defa duydum.hani superman miki gibi isimler duydumda peynir ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 said: Uyuşturucu kartelleri arasındaki savaşın kana buladığı Meksika'da, uyuşturucu bağımlılarının tedavi edildiği bir merkeze düzenlenen saldırıda 13 kişi öldürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 meksikaya yollamayi dusunmuolardir ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 peynir yiyosa rakı içsin yanında mascio said: uzun uzun yazardım ama üşendim. bağımlıysa yapılacak şey kesinlikle rehabilitasyon merkezine yatırmaktır direk. bir kaç ayını orada geçirdikten sonra temizlenirse gözetim altında tutarak tam anlamıyla kurutlmasını sağlamanız gerekir. peynir eroine denir bu arada cahillik diz boyu forumda. zor zanaat vallahi bırakması şimdiden söyleyeyimde önce onu bilin.helal kanka uyuşturucu kültürün beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hepimiz bob marleyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sipeyskeyk said: eroin'in bir türünün urban ismini bilmiyoruz diye cahil mi olduk? bilmemeyi tercih ederim şahsen, o tür ortamlarda bulunmuyorum çünkü. ama nickin spacecake (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ikisi ayrı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mascio said: sipeyskeyk said: eroin'in bir türünün urban ismini bilmiyoruz diye cahil mi olduk? bilmemeyi tercih ederim şahsen, o tür ortamlarda bulunmuyorum çünkü. ama nickin spacecake (tu) http://cdn3.knowyourmeme.com/i/24745/original/lolcats-finish-him.jpg?1257025491 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hacı patide ciddi konu açılmaz. Aha yukarda örnekleri var. Kendi bırakmayı istemiyorsa ne yaparsanız yapın yine başlayacaktır. Önce kendisi istemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 mascio said: sipeyskeyk said: eroin'in bir türünün urban ismini bilmiyoruz diye cahil mi olduk? bilmemeyi tercih ederim şahsen, o tür ortamlarda bulunmuyorum çünkü. ama nickin spacecake (tu) K.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ulan eroin ortamı ile ot ortamı bir mi? teallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ot bağımlılık yapmıyor diye başlayalım hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar