Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Haritalar yine öyle parçalı evet. Ama işte aralar büyük. Mesela iki şehir arası fable 1de 30 tane haritadan oluşuyordu. Bunda iki şehir arasında bir iki tane yol haritası geçiyoruz. Gothic falan gibi tek harita değil. Ayrıca setting güzel bence. Arcanumdan beri steampunk temalı adam gibi birşey oynamamıştım. Fast travel olayları güzel. Dandik bir görev için binlerce haritayı geçmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aga oyunun skidrowuyla ilgili sorum var açabilmiş olan pm atsın şu fakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Zevkli yine oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 açtım introyu izleyip kapadım birkaç yıl sonra oynarım, at pm bana ne sorunun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 http://i51.tinypic.com/14094w7.jpg sorunum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Gerçekten haplı girişimlerine bu şekilde yardım mı bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 oyle sorun keske bizdede olsa devlet bize niye almiyorsun bizde niye yok?!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ohş sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 biliyorum ama yardım etmeyeceğim, birkaç kere daha koyarsın sorunu ilerde fghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hadi ettim ama sorunsuz bırakma bizi - gerçi ben korsan haterıyım ama bunu kendim de indirdiğim için nefretimi tatile gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 3 mage in masaüstü oyunu için bizi küçültüp figür olarak kullandıkları quest lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 la keşke param olsa hiç oynamasam oyunu ama kader kısmet heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Revangelis said: ohş sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyun crash olmasa güzel, bir de cocuk olarak başlasaymişiz keşke alsşjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Bu kadın karakterin suratı nedir ya, değiştiremiyoruz di mi bi de? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 ben köylüleri öldürmeyi seçtim başta, avradı öldürsek ne değişiyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Spoiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 abv sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyuna başladığın an zaten o öyle başlıyosun yani cevap spoilerlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 yoo öyle başlamıyor oyun, tahmin edilemez bir şey aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 oyun iyi bayada oldukca kisa, bulsam orjinalini alicam co-op icin ama steamde ben aratinca cikmiyor, games for windowsdanda almam orjinalini arala sordum, fable ne yeniomu o dediler oyun cok kotu port, kontroller klavye mouse ile rezalet cidden dualshock veya iksboks kontroloru varsa takin pasalar gibi oynayin klavye ile zerre zevk alamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 hadi aliyim dedim GFW marketplace den, turkiyeden kabul etmedi ALLAH BELANI VERSIN MICROSOFT dunyanin en rezil, en igrenc, en pislik firmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 klavye+mouse bana zor gelmiyor, dualshock u tanısa denicem de, olmuyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 motioninjoy diye bi program var, tutorialida var yaninda onu kap cok sufer, usb den bagliyorum ben d3 un sixaxis ini bile taniyor rumble i filan gectim, hatta bluetooth ilede bagliyabiliosun pc ye wireless olarakta hem beceremedim hemde kurcaliycak zamanim olmadi sonra menuden seciosun iste, iksboks secersen direk windowsa iksboks kolu olarak taniyor, cok super oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Viktor said: hadi aliyim dedim GFW marketplace den, turkiyeden kabul etmedi ALLAH BELANI VERSIN MICROSOFT dunyanin en rezil, en igrenc, en pislik firmasi Steam'de de sadece Kuzey Amerika'ya açık oyun şu an sanırım. Nasıl bir saçmalıktır, hala diğer bölgelerde satış açılmadı. Kutulu olarak da kim bilir ne zaman gelecek Türkiyeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar