Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet microsoft yine mükemmel xbox satış stratejisini uyguluyor ve aynı Alan Wake'te olduğu gibi,çıkmasına 2 gün kala Fable 3'ün de pc versiyonunun çıkış tarihini belirsiz bi tarihe atıyor... adamı nerd rage'e zorluyolar yani göz göre göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 microsoft'un elinde xbox varken pc'ye avucunu yalatır anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 xboxum var ve mutluyum. siz de mutlu olabilirsiniz. xbox almaniz yeterli. oyun guzel mi, bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 xboxım varken bi zamanlar ben de mutluydum,mal gibi sattım gitar sevdasına =( valla oynayanların yorumları güzel şimdilik. bikaç gün önce düştü xbox sürümü malum yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Oynuyorum oyunu saatlerdir de baya bi beğendim. Fable 1 i çok seven ama fable 2 de bayan biri olarak bu oyun baya hoşuma gitti :). Fable 2 den daha sade olmuş oyun. Hiç menü bile yok nerdeyse. Yaptığımız emotelarda daha basite indirgenmiş. Büyülerde azalmış galba biraz. Silahların sizin oynayışınıza göre değişmeside hoş olmuş. Birde Live üzerinden co-op attığınız kişiyle ortak işe girebiliyor, evlenebiliyor hatta çocukda yapabiliryormuşuz. Achievmentları var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Azmodai said: xboxum var ve mutluyum. siz de mutlu olabilirsiniz. xbox almaniz yeterli. oyun guzel mi, bilen var mi? para olsa gidip teknosadan alacam da 700tl'yi biriktiremedim bi türlü. ha bi de xbox oyunlarına 10-15 pound daha fazla verme olayı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben de gidip indirimli fable'imi alicam bi ara sdfsfsd abi cok buyuk bir problem var, new vegas'i daha adam gibi oynayamadim is gucten, fable cikti, kinect cikmak uzere, 1 hafta sonrasinda black ops, bi hafta sonrasinda ac: brohood napcaz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 kinect gereksiz zaten, fable 3'ü oynayamayacağız, esas black ops var sırada. o gelene kadar new vegas'ı bitirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fallout new vegas oynarken bunuda indireyim dedim. fnv nin karmaşasından sonra sadeliği ilaç gibi geldi. önce bunu bitirmeye karar verdim fable 2 deki bircok seyi kırpmışlar gibi oyun cok daha akıcı ve eğlenceli olmuş. 1-2 hafta önce boşken oynayacak oyun bulamuyodum şimdi yoğunluk var oyunlar da yağmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi of usengecligim yuzunden 35 dolarlik collectors edition'i kacirdim, bitmis company store'da sinirlendim ben de almadim normalini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Penthesilea said: ben de gidip indirimli fable'imi alicam bi ara sdfsfsd abi cok buyuk bir problem var, new vegas'i daha adam gibi oynayamadim is gucten, fable cikti, kinect cikmak uzere, 1 hafta sonrasinda black ops, bi hafta sonrasinda ac: brohood napcaz lan bizilke ben soyle yapiyorum, ayda 1 falan oyun bitiriyorum. biriktirip izin donemlerinde de 2 gunde 1 oyun bitirmeye donuyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hala save point noktalarıyla mı oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 yok kendin save alıyosun istediğin zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sadece 1i oynamıştım. open world dimi bu 1 gibi deil yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-fable-iii/706740 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 of cok gay gozukuyo. nasil oynuyonuz lan bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Büyük ihtimal unprotected gay intercourse olayı vardır. Önceki oyunlarda serbestti. Demek gay sevenlerde oynuyor. Ama oyunun geneli hangi açıdan gay onu kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 co-op arkadaşın senle unprotected sex yapmak istiyor, kabul ediyor musun? [Kabul] [Hayır] lol bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 12 yasimda olsam sevgilimle elele oynardim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 çıkmıycak di mi fable 3 pc'ye? ahaha şu lionhead'in başındaki adam resmen pc oyuncularıyla dalga geçiyor. çıkartmazlarsa hiç şaşırmam. çıkartılarsa şaşırırım. çünkü fable 4 dedikoduları çıkmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 en son yapılan oyun fuarında pc demo tanıtıldı... yeay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Fable lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 eregorn2 said: en son yapılan oyun fuarında pc demo tanıtıldı... yeay hangi fuar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 xbox'da iyice satmasini bekliyor microsoft. buyuk ihtimal sene sonu cikarir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 CES 2011 http://www.bolumsonucanavari.com/kullaniciVideosu-Fable_III_PC_Versiyon__CES_2011_Fuari-2115-250.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar