Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bardakoğlu: Ateistlerinde de diyaneti olmak istiyoruz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

ne tarikatı ya.. felsefi ekolleri tarikat falan yapıyorsunuz. agnostisizm (bilinmezcilik) felsefi bir kavram.

Agnostizm kelimesi ne zaman doğdu. Bilinmezcilik baya eskilere dayanıyorda. Hatta doğu felsefelerinde bolca geçer. Hatta Buddha'da agnostiktir diyen agnostikler var. Bu biraz garip değil mi? Doğu öğretilerinin içinden ayıklayıp felsefe yaratmak?

Düzelteyim bilinmezcilik diye bişey yoktuda eskiden ama bir çok öğretide geçrdi.
Mesaj tarihi:
Ahaha diyanet ateizmden bahsediyor
ateizm de bir inanç diyosunuz
değil diyoruz
siz de biz dini inanç demedik ki zaten eööö diyosunuz.
ne alakası var lan konuyla o zaman boş konuşmayın.
gerçeklik algısıymış ahaha.
Mesaj tarihi:
Ben ateistim diyen adam ne oluyor peki. Benim inancım yok dese ne olur? Ben ateistim benim arakdaşlarımda dünyada hergün sayımız artıyor milyonlara ulaştık yakında hristiyanları geçeceğiz. İnancım yok demekle, ben ateistim demek arasında dünya fark var ama.
Mesaj tarihi:
ateist kamyon arkası yazıları:

ateistsem günahım ne
aşıksan vur saza ateistsen bas konuş
çılgın liseli
rahmetli de inanırdı
ya olduğun gibi ol ya da gözüktüğün gibi gözük
tek rakibim papa
dinimiz yok ki manitamız olsun, ateistiz canımız sağolsun
alınteri değil miras
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Vay... Demir Testisli Dindar kardesim Hao buraya da gelmis.

Selamunaleykum balon arkadasim, ben de ataistlerin cehenneme giden yolda ilk yolcu olmalari taraftariyim.

aleykümselam kardeşim
yok öyle deme allah hidayet versin, beyin versin.
Mesaj tarihi:
beyler karşıt fikirlere tahammülünüz yoksa, tartışmamayı seçin. çok çirkinleşiyor ortam.

boşverin sizce beyinsiz olsun dindarlar ya da ateistler. bunu böyle dillendirmek asıl problem. zaten kimse inancından vazgeçmez kolay kolay. salın gitsin. ne bu düşmanlık?
Mesaj tarihi:
Regalya said:

ona uygun bi dayanak bulup söylemek lazım bence boneninde dediği gibi şuanki ateistlerin çoğu özenlitik yada rant elde etme amacıyla ateist ayaklarına yatıyor göründüğü kadarıyla.

Ülkenin bugünkü politik ve sosyolojik iklimini göz önüne alacak olursak, ateism ile hiç bir rant elde edemezsin türkiye de. Hatta olumsuz anlamda fişlenirsin.
Mesaj tarihi:
Ayrıca

Diyanet'in çıkıp "biz ateistlerin de diyaneti olmak istiyoruz" demesi

Futbol federasyonunun çıkıp "biz güreşin de federasyonu olmak istiyoruz"

demesi gibi kulvar dışı bir söylem.

Çoğunluk kadar azınlığın da yanındayız çok daha düzgün başka bir biçimde ifade edilebilirdi.
  • Yeni Oluştur...