Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ractamainus said: ne tarikatı ya.. felsefi ekolleri tarikat falan yapıyorsunuz. agnostisizm (bilinmezcilik) felsefi bir kavram. Agnostizm kelimesi ne zaman doğdu. Bilinmezcilik baya eskilere dayanıyorda. Hatta doğu felsefelerinde bolca geçer. Hatta Buddha'da agnostiktir diyen agnostikler var. Bu biraz garip değil mi? Doğu öğretilerinin içinden ayıklayıp felsefe yaratmak? Düzelteyim bilinmezcilik diye bişey yoktuda eskiden ama bir çok öğretide geçrdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ahaha diyanet ateizmden bahsediyor ateizm de bir inanç diyosunuz değil diyoruz siz de biz dini inanç demedik ki zaten eööö diyosunuz. ne alakası var lan konuyla o zaman boş konuşmayın. gerçeklik algısıymış ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 harbiden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ben ateistim diyen adam ne oluyor peki. Benim inancım yok dese ne olur? Ben ateistim benim arakdaşlarımda dünyada hergün sayımız artıyor milyonlara ulaştık yakında hristiyanları geçeceğiz. İnancım yok demekle, ben ateistim demek arasında dünya fark var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ne fark var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ekmek tek başına dini trollemeye çelışıyosun ama ahmedinejadın kulağına giderse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Kuşkusuz atların ve öküzlerin resim çizme kabiliyetleri olsaydı tanrılarını at ve öküz olarak çizerlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ateist kamyon arkası yazıları: ateistsem günahım ne aşıksan vur saza ateistsen bas konuş çılgın liseli rahmetli de inanırdı ya olduğun gibi ol ya da gözüktüğün gibi gözük tek rakibim papa dinimiz yok ki manitamız olsun, ateistiz canımız sağolsun alınteri değil miras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Azmodai said: Vay... Demir Testisli Dindar kardesim Hao buraya da gelmis. Selamunaleykum balon arkadasim, ben de ataistlerin cehenneme giden yolda ilk yolcu olmalari taraftariyim. aleykümselam kardeşim yok öyle deme allah hidayet versin, beyin versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 inanmayanlara beyinsiz diyen müslüman bambaşkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Senen 2010 hala beyinsizler var. Beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 beyler karşıt fikirlere tahammülünüz yoksa, tartışmamayı seçin. çok çirkinleşiyor ortam. boşverin sizce beyinsiz olsun dindarlar ya da ateistler. bunu böyle dillendirmek asıl problem. zaten kimse inancından vazgeçmez kolay kolay. salın gitsin. ne bu düşmanlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Trollizm. Pati felsefesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yok, bu trollizm değil. türkiye'nin mikro hali. trollizm demek, iyimser olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ne güzel abi o zaman her telden adam var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bone +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Şimdi ben size beyin verdim, alın kullanın Amaaaaaa dinle ilgili kullanmayın. Zaten kullansanızda algılamanız yetmez. Kkthxby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ateşin etrafında dans eden adamlar zekadan bahsediyor abo. Bi de her cevab veremediğiniz argumana logical fallacy etiketi yapıştırıp troll lan bu beyinsiz demek çok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ateşin etrafında dans ne lan, sultans of the dance gibi mi? onu da yapıyoz ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 insanlık için tek umudum 3. dünya savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi ben doverim bu bardakoglunu, herifin ateizme bakisi ne mukemmel oyle ya. sonra gelmis alevilerden konusuyo, adamlarin neye ibadethane dedigine bu adam karisiyo anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yaw adam en azından hoşgörü gösteriyor daha ne istiyosunuz ki, illa sizin dilinizden konuşmak zorunda mı adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Regalya said: ona uygun bi dayanak bulup söylemek lazım bence boneninde dediği gibi şuanki ateistlerin çoğu özenlitik yada rant elde etme amacıyla ateist ayaklarına yatıyor göründüğü kadarıyla. Ülkenin bugünkü politik ve sosyolojik iklimini göz önüne alacak olursak, ateism ile hiç bir rant elde edemezsin türkiye de. Hatta olumsuz anlamda fişlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ayrıca Diyanet'in çıkıp "biz ateistlerin de diyaneti olmak istiyoruz" demesi Futbol federasyonunun çıkıp "biz güreşin de federasyonu olmak istiyoruz" demesi gibi kulvar dışı bir söylem. Çoğunluk kadar azınlığın da yanındayız çok daha düzgün başka bir biçimde ifade edilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 İsrail'in iç işleri olmak istiyoruz. benzer örnek geç kaldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar