Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yatmaya başladılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Rüştü değil, adam gibi savunma yapamıyorsun bari ofsayt taktiği yapayım diyorsun onuda dışkılayıp bırakıyorsun yazık seyirciye yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Furkan in soyadi ne ? iyi oynadi kayseri helal bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yanlz uzatma oynamadk resmen sadece yatarak gecti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bi adam 3 dakka yattı zaten? bu nasıl uzatma lol 1-0 bitecekti kimin yeniceği belli değildi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 GGNORE. Bu ofsayt taktiğiyle bu kadar. Zaaa away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 artik bahaneside yok bu isin ya takimin onemli eksigi bir tek quaresma var ona ragmen yeniliyoruz hemde hakettik yenilgiyi rewendor sezon basindan beri diyordu, gsde geçen sene boyleydi patladi vs, sizin basinizada gelebilir diyordu inanmiyorduk geldi iste gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bjk-gs-fener 4.lük için oynarlar kayseri bursa ts sampiyonluk mucadelesi yaparlar.. bizde ligden erken düselim guti-q7 oynatmayalm ligde :D EL'ye kalsnlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Adamlar haketmişti zaten, biz bir halt oynamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sallayn tsl yi uefa da bisiler yapacagz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 GEd said: Furkan in soyadi ne ? iyi oynadi kayseri helal bu aradafurkan bastan değil mi cm zamanından hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vivavale said: sallayn tsl yi uefa da bisiler yapacagz su maçta ki oyunla uefada hiçbisy yapamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 beyler emeğe saygı teraziye tık. bu beşiktaşlı olduğunu bildiğim/sandığım arkadaşlar kayseri-fener topic'inde meydana çıkmışlar, sonra :(:(:(:(:( olmuşlar şimdi Wispy said: ZAAAAAAAAlamun aleykum Daumun ahı tutuyor Aykuta sdfg Darksun said: ZAAAAAA =D Yenerbahçe! applev0dka said: fener gol gol gol sampiyonluk gidiyor..!!! yılanda bayaaa iyims haa kobra walla kol gibi.. Revenant said: ZAAAAAAAAAAAAAA gayseri ih ihhh Masakari said: Kayseride feneri pastırma yapmışlar oldun said: za Burax said: bitti geçmiş olsun en beğendiğim bu sinad said: abi fenerbahçe inanılmaz kötü bir takım. Lütfen daha fazla rezil olmadan ligten çekilsin. Neyse haftaya aykut'u 5-6 golle uğurlarız kadıköy'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 defansda ki hataların tamamının suclusu hakan rerörer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nerdesinnn :/ ne diodu gs'li arkadslar üsüyoruz reyiiizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 HA HA HA Uzay takımı Bjk HA HA HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 DoruK said: GEd said: Furkan in soyadi ne ? iyi oynadi kayseri helal bu aradafurkan bastan değil mi cm zamanından hatırlıyorum sanki Bilmem, cm den furkan bastani bende hatirliyorum ama bu furkan genc duruyordu, ordaki furkan 28 30 olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 @Fizban eeeee ? ben anlamadm smdi nereye varmak istedgi.. fener yenildi beyler aglayin mi yapalım.. böyle bos islerle ugrascagna mac izle fizbancgm derbiden derbiye mac izleyen bi taraftar icin buraya gelip böyle seyler yazmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 DoruK said: GEd said: Furkan in soyadi ne ? iyi oynadi kayseri helal bu aradafurkan bastan değil mi cm zamanından hatırlıyorum sanki Furkan Özçal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ne kinlenmişin be Fizban =p ben unuttum gitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ehue masallah evime girmis de ne mac izledigimi de biliyor. fenerbahcenin bu sene genclerbirligi haric butun maclarini izledim, ha bir de trabzon macinda istanulda degildim. besiktas'ın da bircok macını izlemisimdir, gs'nin de maclarına goz gezdiriyorum genelde. ben su iyi su kotu demiyorum. ama o zaman ZAA KAYSERIYE YENILIR MI LOLOL falan denirken simdi :( abi quaresmasiz olmuyo :( offff hakan :( amaaan rustu :( offf ibrahim :( guti :( nihat :( falan diye :( :( aglamak :( komik :( kaciyo :( :) ha o macta da yazdim ben, trabzon ve kayseri deplasmanlarindan bu sene 0 puan normal, iyi sonuc diye. simdi de diyorum. bjk de bunlardan 0 i cekti guzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar