dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Şimdi çok ilginç bişi yapcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 axedice said: Konum belirleme hedesi var, bu internete bağlanıp pil ve para yiyor dimi arkadan? Kapatıyorum, sürekli açık kalmasın. Arkadan bişey yemez, çok başarısızca yazılmış bir uygulama yoksa devamlı konum bilgisi isteyen. Ayrıca, o kadar parayı vermişken, bi internet paketi de alıver bi zahmet. Güle güle kullan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 adam bi sayfa mesaj attı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Abi spam koruması vardı eskiden? Bağlantı sorunlu olduğu için tılkadım hızlı hızlı, hep öyle yapardım bi kere giderdi, bozulmuş forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Tam basarken ucuna bi titreme geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 xaty said: Şimdi çok ilginç bişi yapcaz... sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sabonis said: ShadowFax said: S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. ben de daha 3g görmedim acaba sorun bundan mı, hep E çıkıyo anasını satiim :D bu arada turkcell'de 24x89tl. çok pahalıymış ya. Ben de daha 3G görmedim. 3.5G ile bağlanıyorum :P E yaziyosa çekmiyor olabilir mi? Farklı lokasyonlarda dene istersen. E yerine H yazmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bozuk said: hahahahahçok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bozuk said: hahahahahahsen kasarsın da ben kasamam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 The database connection failed. Please check your database configuration in include/db/config.php. If the configuration is okay, check if the database server is running. adam forumu kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 axedice said: 1699 10 taksit Bu swype olayı güzelmiş baya biraz daha alışırsam yazması falan baya kolay görünüyor Yalnız 3g yerine edge le nasıl bağlanabilirim bulamadm Böyle ilginç klavye sevenler "8pen"e baksınlar. Buna alışan bi insan, dünyanın en hızlı ve rahat yazan insanıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 swype'ın türkçe desteği de var ve başarılı yeterince. ama insan gibi(!) klavyeden vazgeçemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ShadowFax said: sabonis said: ShadowFax said: S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. ben de daha 3g görmedim acaba sorun bundan mı, hep E çıkıyo anasını satiim :D bu arada turkcell'de 24x89tl. çok pahalıymış ya. Ben de daha 3G görmedim. 3.5G ile bağlanıyorum :P E yaziyosa çekmiyor olabilir mi? Farklı lokasyonlarda dene istersen. E yerine H yazmalı. mobile network setting'im GSM/WCDMA. doğrusu bu herhalde. ama 3G, 3G diyorlar. büyük yalan demek ki, harbiden daha görmedim hep edge hep edge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sabonis said: ShadowFax said: sabonis said: ShadowFax said: S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. ben de daha 3g görmedim acaba sorun bundan mı, hep E çıkıyo anasını satiim :D bu arada turkcell'de 24x89tl. çok pahalıymış ya. Ben de daha 3G görmedim. 3.5G ile bağlanıyorum :P E yaziyosa çekmiyor olabilir mi? Farklı lokasyonlarda dene istersen. E yerine H yazmalı. mobile network setting'im GSM/WCDMA. doğrusu bu herhalde. ama 3G, 3G diyorlar. büyük yalan demek ki, harbiden daha görmedim hep edge hep edge... 3G'ye abone olmak diye birşey var. Daha önce hiç kullanmadıysanız abone olmak gerek. 3G ilk çıktığında default 3g kullanıcısı yapmadılar herkesi, bi msj atarak halloluyo, ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aktiftablet said: 3G'ye abone olmak diye birşey var. Daha önce hiç kullanmadıysanız abone olmak gerek. 3G ilk çıktığında default 3g kullanıcısı yapmadılar herkesi, bi msj atarak halloluyo, ücretsiz. benim paket vardı 500 dakika 500 sms, bunu ücretsiz 1000 dakika 1000 sms yapıyoruz 1 gb da internet veriyoruz dediler, 3 ay sonra 10 lira zam olucak dediler. tamam dedim ve yaptılar. yani 1gb internetim olması lazım şu anda. ama yine de bi ariim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm eskiden bu kadar nub yoktu lan burada. asdfas 3g yazın 2222 ye yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 1gb internetin olması 3g abonesi olduğun anlamına gelmiyor. Edge ile alıyosun hizmeti. Sanırım kanuni bişey olduğu için otomatik geçirmiyolar. Operatörünün web sitesinde yazar, 1 sms atarak yapılıyo geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 lan desenize lol 2 gündür ferrari'yi 50 km hızla kullanıyormuşum şehirler arası yolda :P ayrıca esh misin lesh misin nesin olm bak çok yardımcı oldun bu telefon konusunda da, daha düne kadar mağara adamı telefonu kullanıyodum, haberim yok 3g müçge tırigi falan. ezme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ShadowFax said: @axedice S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın. Hmm tamamdır teşekkürler. Yalnız aktif tablet o kadar ısrar etti ki bi internet pakedi alıcam lol Android appleri konusunu baştan okuyorum şu anda, eklemek istediğiniz app varsa çekinmeyin hehe. E-booklar için aldiko, navigasyon için brut kuruyorum. Viber kurucam, skype lazım olur heralde. Var mı başka tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 foursquare ve facebooktan başka hiçbişey kullanmıyorum ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 başlığı bu değil ama, pulse diye bişi var. RSS reader gibi bişi. hatta öle galiba. RSS destekleyen siteleri ekliyorsun. Sonra okuyosun tabi. öle bişi :P android market'de Editor choice'lara bak direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar