Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Konum belirleme hedesi var, bu internete bağlanıp pil ve para yiyor dimi arkadan? Kapatıyorum, sürekli açık kalmasın.

Arkadan bişey yemez, çok başarısızca yazılmış bir uygulama yoksa devamlı konum bilgisi isteyen.

Ayrıca, o kadar parayı vermişken, bi internet paketi de alıver bi zahmet.

Güle güle kullan bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ShadowFax said:

S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın.

ben de daha 3g görmedim acaba sorun bundan mı, hep E çıkıyo anasını satiim :D

bu arada turkcell'de 24x89tl. çok pahalıymış ya.

Ben de daha 3G görmedim. 3.5G ile bağlanıyorum :P

E yaziyosa çekmiyor olabilir mi? Farklı lokasyonlarda dene istersen.

E yerine H yazmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

sabonis said:

ShadowFax said:

S2 kullanmıyorum. fakat her android'de aynıdır diye tahmin ediyorum. Mobile Network'u Gsm only yaparsan EDGE ile bağlanırsın.

E yerine H yazmalı.

mobile network setting'im GSM/WCDMA. doğrusu bu herhalde. ama 3G, 3G diyorlar. büyük yalan demek ki, harbiden daha görmedim hep edge hep edge...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ShadowFax said:

sabonis said:

ShadowFax said:

E yerine H yazmalı.

mobile network setting'im GSM/WCDMA. doğrusu bu herhalde. ama 3G, 3G diyorlar. büyük yalan demek ki, harbiden daha görmedim hep edge hep edge...

3G'ye abone olmak diye birşey var. Daha önce hiç kullanmadıysanız abone olmak gerek. 3G ilk çıktığında default 3g kullanıcısı yapmadılar herkesi, bi msj atarak halloluyo, ücretsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

3G'ye abone olmak diye birşey var. Daha önce hiç kullanmadıysanız abone olmak gerek. 3G ilk çıktığında default 3g kullanıcısı yapmadılar herkesi, bi msj atarak halloluyo, ücretsiz.

benim paket vardı 500 dakika 500 sms, bunu ücretsiz 1000 dakika 1000 sms yapıyoruz 1 gb da internet veriyoruz dediler, 3 ay sonra 10 lira zam olucak dediler. tamam dedim ve yaptılar. yani 1gb internetim olması lazım şu anda. ama yine de bi ariim...
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

@axedice

Hmm tamamdır teşekkürler. Yalnız aktif tablet o kadar ısrar etti ki bi internet pakedi alıcam lol

Android appleri konusunu baştan okuyorum şu anda, eklemek istediğiniz app varsa çekinmeyin hehe.

E-booklar için aldiko, navigasyon için brut kuruyorum. Viber kurucam, skype lazım olur heralde. Var mı başka tavsiye?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...