dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi adam tek eliyle tümünüzün kafatasını kırabilir ve beyninizi protein var diye sallayıp içebilir. siz adama laf söylüyorsunuz. mantık dışı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Kalbim bir serçenin ki gibi, korkmayın benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 teknosa'ya, vatan'a falan geliş tarihi belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 haziran in 3. haftasi diye bir duyum aldim ben. 20 haziran civari diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Aktif olarak kullanan sadece Kanuni var galiba(?) Ne kadar oldu alalı? Genel bir toparlama, +/- analizi yapabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 5 gundur kullaniyorum, zirvalamisim ilk baslarda ios a olan aliskanligimdan dolayi, aletin eksisi nerdeyse yok, sadece buyuk ve cok ince, kirilacak diye korkuyorum ama bu hisde yakinda gecer herhalde. ustundeki sistem olsun, hizi, kamerasi olsun, browser flash bok pusuru olsun mukemmel, google ile zaten ben entegre idim, docs olsun, rehberim olsun, maillerim olsun, mukemmel, tek sikintisi android marketin apple marketine karsi olan ezici geriligi. app sayisi kum gibi artiyor ancak applerin kalitesi cok farkli, ornegin iosdaki facebook client ile android arasinda bayaa fark var, msn messenger yok ornegin, ben cok kullaniyordum onu, onun yerine es degerler var ancak msn den maillerime bakamiyorum falan, doodle jump cok severek oynardim androiddeki rezalet, yani bu kadarmi kotu portlanir.. tavsiye ederim, sadece buyuklugu dusundurucu kimisi icin ama gerisi tum reviewlerin dedigi gibi 10 numara olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bir sorum var belki android kullananlar biliyordur cozumu. phone logs da her turlu log'u tutuyor alet, sms lerin logunu bile tutuyor ve ortalik karisiyor, sadece telefon, aradim, cagri geldi missed callari gostersin istiyorum ancak boyle bir secenek yok, sms loglarini tutturmama ihtimalim varmi yoksa bu touch wiz denen ui nin sacmaligimi ... phone logs da sms loglarinin ne isi var ve kim neden sms logunu tutmak istesin zaten smslerde hepsi var be yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Menüden 'view by' diyip seçebilirsin ama dediğin gibi sadece gelen-giden-cevapsız aramalar şeklinde olmuyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dun bende arastirdim froyo updateinden gelmis ve an itibari ile cozumu bulamadim tum nette, cok gereksiz olmus yani eger cok mesajlasan biriyseniz o log inanilmaz doluyor ve aramak istediginiz birini bulmaniz eziyet yolda giderken falan. neyse bakalak olun cikarsa bilgimiz olsun. cokmu zor sadece telefon veya sms leri goster demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 loglardayken option'dan göster tercihi var, oradan sadece istediğin seçeneği gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Özel olarak bakmak isteyince öyle yapıyorum ben de. Ama o zaman da sadece gelen aramalar gözüküyor mesela. Ya da sadece giden. Ya da cevapsız. 3'ü aynı anda olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Kanuni said: app sayisi kum gibi artiyor ancak applerin kalitesi cok farkli, ornegin iosdaki facebook client ile android arasinda bayaa fark var, android telefon alıcak biri olarak; kum gibi artması kötü mü biliyorum. Fakat applicationların kalitesi de telefon kadar önemli. uygulamalar işlevini yerine getirse dahi, kötü proglamlanmış yazılımların telefona zarar vericeği ve arayüz görüntüleri ms dos'a benzer aplikasyonların ciddi şekilde filtrelenmemesi durumunda iphone'un her zaman önde kalacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kendi telefonuma kendi app'mi yazarim ben sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sanırım ben de bunu almaya karar verdim. Daha türkiyede çıkmadı heralde piyasaya? Hmm yurtdışından getirtmek ne kadar mantıklı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 getirme 20 haziran'da falan geliyor diyorlar. fiyatını görelim de öyle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 fiyat iyi olursa kaçırmayın. 1 tane olumsuz şey yok telefonla ilgili bana göre, sadece çok hafif düşürünce kırılmasından korkuyorum dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ebay de $850 dan gidiyo, buraya gelene kadar 2k TL olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 İKİ BİN BEŞYÜZ LİRAYA PİLASTİK OYUNCAK GEL VATANDAJ GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 610 euroya aldim ben, abarmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Android Turkiye'de 1635 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 said: Pil Ömrünü Arttırma İsteği ile telefonunuzun pil ömrü ortalama %20'a kadar artmaktadır. Bu işlemde telefonunuzun kernel'i üzerinden kullanılan elektrik voltajı düzenlenmektedir. o.O? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Abi root yap moot yap falan bunlar ne ya? Sitenin güvenilirliği sıfıra indi bi anda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende alıcam ancak yurtdışından almam lazım sanırım. 1600 veremem hayatta. 1300 max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 S2 kullananlar ilgilenir belki; "Hacked camera app. brings 1080p at 30fps, 30mbit and cd-quality audio to Galaxy S2": http://www.xda-developers.com/android/hacked-camera-app-brings-1080p-at-30-fps-30-mbit-and-cd-quality-audio-to-the-galaxy-s-ii/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 sahibindede 1500 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar