roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Eldeki tüm verileri birleştirip bir database çıkarıyorlar. Sen iPhone üzerinden yerimi belirle dediğinde ve beklediğinde, hem GPS verin, hem şebeke vericilerine olan uzaklığın, hem etraftaki wifi'leri, hem IP adresinden çıkan o "bölge" verisini o crowd-sourced-database'e eşleyip aktarmış oluyorsun. Bir gün, mesela GPS'in olmadığı bir durumda alet diğer iki değişkene bakıyor gibi düşün. Direkt olarak sadece wifi üzerinden de yapılabilir. Ama daha önceden birinin o veritabanına "hacı bak ben burdayım, şu 3 wifi de bu kadar çekiyo, ona göre" diye kayıt yapması lazım, böylece sadece wifi'lara erişimin varsa o bölgede, alet aşağı yukarı yuvarlak bi sonuç çıkarabiliyor. (Ve evet, IP adresin de o veritabanında olmak zorunda değil aslında) 3-4 değişkenden en az birisi elde varsa az çok bölge belirlenebiliyor yani. Ayrıntılı hedehödöler http://arstechnica.com/old/content/2008/01/where-gps-wont-do-wifi-triangulation-might.ars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bende de vardı bu gps sorunu. internetten uyduların konumunu aldığı adresi türkiye ayarlarıyla değiştirmen lazım. rootlu ise bunu yapan program vardır kesin. öbür türlü kendin de txt içinden düzenleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ahah yalnız ben gps n00bu olarak s2ye ait değil de genel bi problem zannediyordum kapalı mekanda gps sinyali almamasını. Çözümü bulursan dürüm ısmarlarım di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Kapali alanda uydudan gps sinyali alinamaz, anca cam kenarinda falan olacaksin oyle.. A-gps en hizli yontem oluyor zaten, once sebekeden tahmini yeri alabilirse cihaz uydu verisini cok daha hizli isliyip gercek konumu gosterebiliyor. Tomtom gibi cihazlar bile salt gps ile ilk konumu belirlemesi zaman alirken, telefonlarin sebeke yardimi olmadan hizlica belirlemesi imkansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abiler ablalar direk sunu sorayim. alette mesajlasma, yazi yazma nasi rahat mi? kopyala yapistir mantigi her noktada neredeyse acik mi? sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dik tutarken hala zorlanıyorum, yan tutarken çok daha rahat. ama bunun galaxy s2 ile alakası yok, bütün smartphone'larda aynı şekilde yazılıyor. hatta s2'nin ekranı daha büyük olduğu için, başka telefonlara göre daha büyük oluyo keyboard ve daha rahat yazıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi aliorm. simdi bilmiyorum dolarda ne ediyo ama 20.000 ruble. hadi hayirlisi insallah vardir. bir cok yerde okudum cok rahat diirler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 S2nin bi olumsuz yanı stock gelen mesaj ve rehber/arama arayüzü iyi değil, GO SMS ve GO Dialer diye iki app var bunları tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2.3.5 cıkmıs bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 official çıkmamış galiba 2.3.5, bana hala yeni sürüm yok diyo. bu arada bişe sorucam, 2.5 saat boyunca müzik dinleyip, dolphin ile surf veya ntvmsnbc app ile haber okuma veya mesaj yazma sonucunda %51'e düşmesi normal mi yoksa biraz fazla mı gidiyo sanki benim pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sony bravia engine portu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1380094 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 AA mı şimdi bu? Kayaların dokusu daha temiz gibi, başka bişey anladıysam arap olayım. Resim With Bravia http://i.imgur.com/e3eSz.png Without Bravia http://i.imgur.com/Y3rfv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben yukledim farki anlayamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Xda'daki topicte chmodu 644 yerine 777 yapinca daha iyi goruntu elde edildigini tartisiyorlar tam komedi. Farkettigim kadariyla daha keskin goruntu veriyor. Parlakligi sona alip galeride resimlere bakinca anlasilabiliyor. Karsilastirmak icin 2. bir s2 yok o yuzden placebo da olabilir :p Zaten gunluk kullanimda farkedilecegini zannetmiyorum grafiker degilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ilk ics leak 2 gun sonra geliyor http://www.sammobile.com Cm9 da en gec 2-3 gun sonra geliyor. http://www.codeworkx.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Samsung'dan sizdirilmis ICS surumu http://www.sammobile.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 /etc/gps.conf Buradan GPS sunucularini ya da time server'i degistirebiliyorsunuz. Ben NTP server'i america'dan europe'a degistirdim ama pek bir sey degismedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Fasterfix var aynı yontemin gui'li versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Valla ugrasamadim o yazilim senin bu yazilim benim daldim direkt SSH'tan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://www.saturn.de/mcs/catentry/Galaxy-S-II-I9100-ceramic-white,48352,252157,200397.html#infoTabNav Bu fiyata almak mantıklı mı? 30 40 euro civarı da tax refundu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hacilar super sorum var size. Simdi yurt disindayiz, kontorlu hat aldik mecbur. Yalniz bu kalan bakiyeyi falan soyleyen flash message cikmiyor benim telefonda. Cellular broadcast'i falan actim ama bana misin demedi. Nereden nasil yapiyoruz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 *100# alamanyada böyle muhtemelen oralarda da öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ufak bir ayrıntı: Orjinal usb kablosu dışında başka bir kablo kullanıyorsanız Odin veya Heimdall kullanamıyorsunuz. Keşfetmek baya zamanımı çaldı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Aletin GPS'i beni delirtmeye devam ediyor. Nolur biri soylesin sorun var mi yok mu nasil bakabilirim diye ? Sorun yoksa da kirip aticam gidip xperia falan alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 S3 ne zaman cıkıyor yaw 2012 deniyordu ama çeyreği filan belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar