Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
35 sayfayı okuyacam ama şu an acil bir karar vermem lazim gfdg.
iphone 3g vardi, sattim. ya iphone 4 ya da galaxy s2 bakiyor peder arap memleketlerinden.

2 yildir iphone kullaniyordum, galaxy s2 ye takildi aklim, pisman eder mi iphonedan sonra? degisiklik olsun diyorum s2 aldiricam asd.
Mesaj tarihi:
Hipster axedice is hipster

Yok lan süper telefon, custimazibility yönünden (nasıl bi kelime bu) ayfon androidin eline su dökemiyor hakkaten. Pişman olan görmedim duymadım.
Mesaj tarihi:
asıl soru işareti u abi bu kadar güçlü telefonlarla ne yapmak istiyorsunuz. Galaxy S2 zorlasa starcraft1 - baldur's gate falan açabilecek güçte bir telefon. (ama gel gör ki androidde adam gibi oyun yok, neden çünkü androidde adam gibi oyun geliştirecek game engine yok. ah bi cocos2d tam portlasalar androide işi gücü bırakıp ona kasacam)
Mesaj tarihi:
galaxy s de quake çalıştırmıştım. 50fps nin altına düşmediğini hatırlıyorum. sandığımızdan çok daha güçlü bu cihazlar ama bu güçten tam olarak faydalanan bir oyun yok.
Mesaj tarihi:
aklıma gelmişken s2 de deneyim dedim. v-sync yüzünden 60 fpsde kalıyor ama aşağı indiğini görmedim.
edit: bluetooth keyboard&mouse bağlanıp multiplayer oynanabiliyormuş (:P) kayıp bluetooth mousemi bulursam denerim bunu.
Mesaj tarihi:
dün aldım sonunda telefonu. daha kutusunu açma fırsatım bile olmadı eheh.

turkcell'den aldım, eski 5800'ı da 240 liraya aldılar sağolsunlar. yalnız ellerinde 8 gb'lık varmış sadece, ben 16 almak istiyordum. hafıza kartı alayım diyorum yakın zamanda, çünkü i-pod'umda telef olmuş durumda 8 gb yetmeyebilir. ne kadar tutar aşağı yukarı biliyor musunuz ?
Mesaj tarihi:
16'lar yurt dışında süper ucuz ya. ben telefonu amazon.co.uk'den arkadaşa göndertmiştim, o getirmişti, yanında 16gb kart da aldım 32 lira mı neydi. burada 80 liraya geliyor. ayıptır ya.

onun dışında asıl soracağım şey şu. benim whatsapp'ım bozuldu. mesajlar geç gidiyor ve geç geliyor. 2 gün önceki mesaj falan geliyor... ulan o kişiyle bugün hiç konuşmamışım "tamam ben çıktım şimdi, sen de çık" demiş. noluyo diyorum. meğerse 2 gün önce atmış.

s2 ile alakası olablir mi sanmıyorum ama sorayım dedim. çünkü bir tek bende oluyo bu çevremde.
Mesaj tarihi:
iphone 4 le sensation takas edene kadar htc yi çok beğeniyodum. geri verdik bir miktar arkadasın kıcına kactı tecrube oldu. geri aldı iphone uda. şu saatten sonra iphone almak akıllıca olmayacaktır. illa iphone alacaksan arkadasların dediği gibi bekle ekime kadar.
  • Yeni Oluştur...