-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 AHAHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 35 sayfayı okuyacam ama şu an acil bir karar vermem lazim gfdg. iphone 3g vardi, sattim. ya iphone 4 ya da galaxy s2 bakiyor peder arap memleketlerinden. 2 yildir iphone kullaniyordum, galaxy s2 ye takildi aklim, pisman eder mi iphonedan sonra? degisiklik olsun diyorum s2 aldiricam asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kesinlikle etmez. gönül rahatlığıyla alabilirsin. memnun olmayan yok diye biliyorum şu ana kadar patiden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bende iphonedan geçtim. pişman değilim hatta iyiki iphone 4 almamışım diyorum ekranları karşılaştırınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Iphone çok trendy ama sgs2 öyle değil diyerek kendini mutlu bile edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 axe kafalarda soru işareti bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hipster axedice is hipster Yok lan süper telefon, custimazibility yönünden (nasıl bi kelime bu) ayfon androidin eline su dökemiyor hakkaten. Pişman olan görmedim duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 pilastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 asıl soru işareti u abi bu kadar güçlü telefonlarla ne yapmak istiyorsunuz. Galaxy S2 zorlasa starcraft1 - baldur's gate falan açabilecek güçte bir telefon. (ama gel gör ki androidde adam gibi oyun yok, neden çünkü androidde adam gibi oyun geliştirecek game engine yok. ah bi cocos2d tam portlasalar androide işi gücü bırakıp ona kasacam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen yaz bi game engine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 içip kıpır kıpır oluyor şöyle demeyin. bide onu yapmam için normal android developperlığı bırakıp sağlam şekilde ona yardırmam lazım. ama cocos2d yi çeviriyor onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sc yıllar önce çıkan pda lar da bile çalışmıyo muydu ya?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 arkadaşta var 1-2 aydır abi ipadden biraz daha ufak sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 galaxy s de quake çalıştırmıştım. 50fps nin altına düşmediğini hatırlıyorum. sandığımızdan çok daha güçlü bu cihazlar ama bu güçten tam olarak faydalanan bir oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 çalıştırır da 1 saate pil gg olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aklıma gelmişken s2 de deneyim dedim. v-sync yüzünden 60 fpsde kalıyor ama aşağı indiğini görmedim. edit: bluetooth keyboard&mouse bağlanıp multiplayer oynanabiliyormuş (:P) kayıp bluetooth mousemi bulursam denerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 dün aldım sonunda telefonu. daha kutusunu açma fırsatım bile olmadı eheh. turkcell'den aldım, eski 5800'ı da 240 liraya aldılar sağolsunlar. yalnız ellerinde 8 gb'lık varmış sadece, ben 16 almak istiyordum. hafıza kartı alayım diyorum yakın zamanda, çünkü i-pod'umda telef olmuş durumda 8 gb yetmeyebilir. ne kadar tutar aşağı yukarı biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 8gb mini sd 30'a aldım ben geçen toşibayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 16'lar yurt dışında süper ucuz ya. ben telefonu amazon.co.uk'den arkadaşa göndertmiştim, o getirmişti, yanında 16gb kart da aldım 32 lira mı neydi. burada 80 liraya geliyor. ayıptır ya. onun dışında asıl soracağım şey şu. benim whatsapp'ım bozuldu. mesajlar geç gidiyor ve geç geliyor. 2 gün önceki mesaj falan geliyor... ulan o kişiyle bugün hiç konuşmamışım "tamam ben çıktım şimdi, sen de çık" demiş. noluyo diyorum. meğerse 2 gün önce atmış. s2 ile alakası olablir mi sanmıyorum ama sorayım dedim. çünkü bir tek bende oluyo bu çevremde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben hala karar veremedim iphone 4 ile galaxy s2 arasında hgjlkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 i4 almaya gerek yok bence eylüle bişi kalmadı. ayrıca s2>i4 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Masquerade said: ben hala karar veremedim iphone 4 ile galaxy s2 arasında hgjlkf. Iphone 4 . Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 iphone bandwagonuna atlamak istemiyorum tekrar ya. htc sansation da varmis bak. ya samsung s2 ya da htc sensation olacak tercihim. bakalım. muhtemelen s2 ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 iphone 4 le sensation takas edene kadar htc yi çok beğeniyodum. geri verdik bir miktar arkadasın kıcına kactı tecrube oldu. geri aldı iphone uda. şu saatten sonra iphone almak akıllıca olmayacaktır. illa iphone alacaksan arkadasların dediği gibi bekle ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 htc ve s2 yi kiyaslama imkanim oldu ve htcde karar kildim sonunda. s2 cok buyuk ve vekasasi cok kolpa geldi. neyse. htc de karar kilmis olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar