Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 rootlu olması bi problem çıkarmaz demi update de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 çıkartmaz. updateden sonra data wipe lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 o ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 yüklemeden önce volume up + home + power tuşlarıyla recoverye girip data wipe/factory reset yap. sonra odin ile firmwareyi yükle. yüklendindikten sonra tekrar data wipe yap. cwm recovery varsa burda cmw sürüme de var daha kolay olur yüklemesi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1159920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 2.3.4 ne işe yarıyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 özellikle incelemedim kendim neler getirmiş diye. batarya süresi kendini farkettiriyor ama. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1159946 dead pixel farkettim az önce. ekranın tam ortasında. normal kullanımda farkedilmiyor ama artmasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kernel, pda, phone gak guk seri numaralarini nereden goruyoruz ? about phone da sadece birisi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 *#1234# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Rootlu ve kerneli değiştirilmiş telefonda bu update yapılmalı mı, sıkıntı çıkar mı, neleri yedeklemek lazım vs. gibi konulara hala bi cevap bulamadım o topikte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 full firmware zaten o. re-partition yaparak yüklüyorsun. yani telefon ne halde olursa olsun yüklenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Uğraşsam mı uğraşmasam mı kararsızlığındayım hala. Pil ömrü gerçekten iyileştiyse düşünmeye gerek yok, ama aksi takdirde onca uğraştığım şeyi bi daha yapmak istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 titanium backup kullanabilirsin. wireless şifreleri dahil herşeyi backup edip geri yükleyebiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 telefon cfw yüklemeden veya root etmeden de fazlasıyla güzel. ıncık cıncık uraşmam diyorsanız yüklemeyede gerek yok boşuna sıkıntıya girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hayırlı olsun telefona ilk hasari ben verdim sanırım.sinema'dayken koltuğa oturdum cepten kaydı gitti güzelim telefon ilk başta birşey gorunmedi ama sonradan bakınca 3,5 mm jack girişi ile ekran arasında kalan yerde zedelenme olmuş çok büyük bişey değil ama koyuyor adama be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 _Gandalf_ said: telefon cfw yüklemeden veya root etmeden de fazlasıyla güzel. ıncık cıncık uraşmam diyorsanız yüklemeyede gerek yok boşuna sıkıntıya girmeyin. Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 gold bilgisayardan aliyorum ben sanirim haftasonu. turkcellin kampanyasi ile karsilastirdim, karar veremedim tam hangisi daha avantajli. bu tip bir telefonu ilk defa kullanicam ama 250 mb internet paketi yetmez gibime geliyor hicbir turlu. en az 1 gb gerekir degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Wirelessın varsa yeter, zaten dışarıya çıktığında her yerin wirelessı var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 100mb yetiyor da artıyor yahu... whatsapp, viber, twitter, facebook, maillere bakıyorum sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Normal kullanımda evet de, app indiriyosun gmaps güncelleniyo yok altitude yok püsür derken ben 200mba dayandım 15 günde :P O da 40-50mblık şeyleri wifidan indirmeme rağmen, 3-4mb ı aşmıyorum telefonun netini kullanırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 diyorsunuz. o zaman mevcut kampanyasindan yararlanayim ben turkcellin. 89 89 oderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Abi 89 89 2binlirayı geçmiyo mu o hede? Ayda kaç para veriyosun sen telefon faturasına? İnternet dediğin 11 lira bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi ben hazir kart kullaniyorum hala. toplamda 50 liralik falan bir harcamam oluyor her ay kontor icin. gold'dan mi al diyorsun yani ? 1.650 falan gold'da fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 haftasonunu bekle vatandan al kdv indirimi oluyor. bi de 100mb falan yetmez. sadece facebook, whatsapp kullanırım diyorsan bilemicem ama google maps veya foursquare'da falan bol bol takılırım, 3-5 youtube'dan video izlerim, arada 3-5 app 3g ile indiririm diyorsan 100mb falan yetmez. ben test etmek amaçlı hor kullandım, 30 tane falan app'i 3g indirdim wireless yerine, 3-4 tane youtube video izledim, internette dolandım falan filan. günde 30mb harcıyormuşum son 20 gündür. 900 mb olacak yani ay sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 100mb kaç para? 250mb kaç para? 100mb alıp max kaç mb kullanırsan cezası ile beraber 250mblıktan az ödüyorsun onu hesapla. Eğer ucuza geliyorsa 100MBlık alıp kotanı akıllıca aş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar