Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kanuni said: Sgs2 de var task killer ve ram temizleyen program home tusuna uzun basinca cikiyor super bi sey. task killer ve ram temizleme olayinin anlamsizligiyla ilgili bir link paylasmamis miydin sen ya? hani tasklara birsey diyemem de, birakin ramler dolsun, bir zarari olmaz. ram temizlerken daha cok pil harcarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ben değilim onu paylaşan, zaten task killer app var anlaminda yazdim, istenirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Hmm, ben mesajin ozu soyleydi. 100mb bos ram ile 500 mb bos ram arasinda performans farki yok. Ama task manager kullanip memory temizliycem diye islemciyi calistiriyorsun, dolayisiyla da enerji harcayip pili daha cabuk bitiriyorsun. O yuzden duzenli olarak islemci calistirmaktansa birakin ramler dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu arada merak eden varsa 720p mkv dizi ve filmleri gayet güzel oynatmakta default player'ı. benim için güzel bir özellik, bilgisayara böyle çektiğim için converter falan uğraşmamış olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Taskmanagerların bi işe yaramadığı, denendi, görüldü. Pil süresini artırabilmek için hayvan gibi kasıyolar zaten, öyle bi fark olsa google, kendiliğinden koyardı ram boşaltan bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 vlc var mi android'de? herseyi oynatmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 vlc yok galiba android'de, varsa da bilmiyorum. ama mobo player, meridian gibi opsiyonlar var her şeyi oynatıyorlarmış diye okudum. gerçi default player da işte bir çoğu şeyi oynatıyormuş. bence ui'si falan da gayet güzel default player'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 rocketplayer var,her turlu formatı ve altyazıyı sorunsuz eklıyor,turkce dıl secenegıde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 beyler birkac aklıma takılan olay var simdi. aldıgımız mobil interneti ayarlar -> ag ayarları -> mobil aglar altından aktif ediyoruz degılmı.yanlıs yapıpta bı ton fatura gırmesın sımdı . :) samsung app var oraya gırmeye calısınca sıstemle ilgili degısım yapılıcak emınmısınız gıbısınden bırsey dıyor.bu samsung app sadece bada ısletım sıstemı olan telefonlar ıcınmı?mesela ben gırsem ne olur? bu samsung 7/24 sinema olayına http://wap.samsungandroidmarket.com ten mi gırıyoruz? telefonun ekranı gorilla glass bir kac yerde koruyucu almaya gerek yok dıyorlar ekran ıcın.harbi oylemı? birde mobilefun boyle bırsey almayı dusunuyorum.Türkiyede nerden buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 genuine nin kilif guzelmis yaw, mavisi biraz daha koyu olsaymis ama keskem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vioxx kiliflar gg de var hocam http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-i9100-Galaxy-S-2-Rubber-Arka-Kapak-Kilif_W0QQidZZ41269568 http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-I9100-Galaxy-S2-KILIF-100-deri_W0QQidZZ41341385 http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-i9100-Galaxy-S2-Siyah-Rubber-Kapak-Kilif_W0QQidZZ41386128 turkcell kampanyayi baslatmis dun itibariyle, urun nerelerde var bilemiyorum ama capitol e gidecegim bugun aksam uzeri alirsam haber veririm mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben amazon'dan bi kılıf almıştım telefonla beraber, 15-20 review vardı hepsi de çok beğenmişti. ama ben pek başarılı bulmadım, çünkü telefondan daha yüksek kılıf ve o yüzden kılıfın yan taraflarında toz birikiyor. bu gittigidiyor'dakiler acaba iphone kılıfları gibi tam aynı yükseklikte mi telefonla, biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 vlc yok fakat ileride olacak , adamlar sitelerinde lütfen biz yayınlayana kadar çıkacak mı diye sormayın demişler afqsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 capitol de varmis, aksam eve giderken ugricam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bu kılıfı niye almak istiyosunuz? Yararlı bişeyse ben de alıyım heh. 3gyi sürekli kapalı tutunca pil baya bi daha uzun gidiyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 axedice said: Bu kılıfı niye almak istiyosunuz? Yararlı bişeyse ben de alıyım heh. 3gyi sürekli kapalı tutunca pil baya bi daha uzun gidiyo sanki. baya doğal pil süresinin fark etmesi.. ama 3g artık sadece internet için değil, konuşma kalitesini de etkiliyor. edit: ayrıca konuşma güvenliğinde de etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu arada gg'deki kılıf o sitedeki ile bire bir değil. hani o yüzden alacaksanız bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bu arada şeyi de söliim telefonla ilgili. inanılmaz yavaş şarj oluyor. diğer smartphone'ları bilmiyorum ama s2 herhalde bi 3 saat minimum sürüyodur. akşam işten gelirim takarım şarja diyorsanız sorun yok ama atıyorum evde çok vakit geçirmiyorsunuzdur veya unutkansınızdır, hani yarım saat şarja takayım beni bugünlük idare etsin diye bir olay yok, o gün sizi yarı yolda bırakır telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 gercekten öyle şarj olmak bılmıyor. bilgisayar USB den şarj ediyim dedım 2 HoN attım gittim yemek yedim 1 bucuk saat kestırdım kalktıgımda hala şarz oluyordu... ama sarj iyi gidiyor gıbı oyun du internettı cok abanmayınca telefona.zaten internetıde gereklı olmadıgı surece kapalı tutuyorum.bu arada internet bana bıraz yavas gıbı geldı. biryerde hata mı yapıyorum acaba...mobil aglar altındaki paket veri kullanı acıyorum ınternete gırmek ıstedıgımde.baska bırsey yok sanırım degılmı?belkide operatorle alakalıdır. mumkunse kılıfı orjınal bakıyorum.o kadar para bayıldık uyduruk kılıf almak bıraz garıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 usb'den sarj ederseniz bir yilda sarj olmaz, dogaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kılıf konusunda paraya kıyın yani 20TL daha ucuz diye ilk düştüğünde kırılırsa telefonunuz çok üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 heat dissipationa çalışacak kılıf yapsan aslında gideri olur hani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Vioxx said: gercekten öyle şarj olmak bılmıyor. bilgisayar USB den şarj ediyim dedım 2 HoN attım gittim yemek yedim 1 bucuk saat kestırdım kalktıgımda hala şarz oluyordu... ama sarj iyi gidiyor gıbı oyun du internettı cok abanmayınca telefona.zaten internetıde gereklı olmadıgı surece kapalı tutuyorum.bu arada internet bana bıraz yavas gıbı geldı. biryerde hata mı yapıyorum acaba...mobil aglar altındaki paket veri kullanı acıyorum ınternete gırmek ıstedıgımde.baska bırsey yok sanırım degılmı?belkide operatorle alakalıdır. mumkunse kılıfı orjınal bakıyorum.o kadar para bayıldık uyduruk kılıf almak bıraz garıp olur. internete girdiğinde notification bar'da E mi çıkıyo 3G veya H mi. E çıkıyorsa problem var, 3G veya H ise sorun yok. bende E çıkıyordu, girdim network operator ayarlarına, yeniden arattım ve turkcell seçtim yine. bu sefer düzeldi Edge'den kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Haydaa bende dıyorum neden bu kadar yavas. Anlattıgın çekilde bende yaptım ama gene E cıkıyor bende.operator Avea kullanıyorum onla alakalı olabılırmıkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar