Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

bunlarla gelsinler bana :) ezmis tipide guzel.

nefis gorunuyor ozellikler deli.

A 2GHz Processor. Possibly the next-generation version of Samsung’s Hummingbird CPU.

1GB RAM along with 4GB of ROM. This is, as with the CPU, twice the magnitude of current-gen hardware.

32GB built-in flash memory. MicroSD card slot expandable to 32GB making the Galaxy S2 able to hold 64GB of data.

8 megapixel camera with full HD (1920×1080) video recording. Current-gen smartphones record video at 720p (1280×720).

A 4.3” 1280×720 Super AMOLED display

GPS, Bluetooth 3.0, b/g/n Wi-Fi, accelerometer, gyroscope, proximity / ambient light sensors.

Run on Android 3.0 “Gingerbread”

http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2010/10/Samsung-Galaxy-S2-i9200.jpg

2011 ilk yarida cikar insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

telefonluktan çıkmış bu ya, güzel olmuş baya da iyice büyümüş. pil sıkıntısı olabilir gibi geliyor ama

Kanuni said:

evet bende baktim simdi aynisi.

neyse hele ciksin , tabii cikarsa, biraz essek yuku kadar guclu olmus cunku, ne icin bu kadar guc anlamadim ama flash falan calistirir, belki flash oyunlarida super oynatir pilide bitmez :P

ciksin test ederiz.

galaxy s de flash çalıştırıyor, kongregate'de oyun falan oynayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

telefonluktan çıkmış bu ya, güzel olmuş baya da iyice büyümüş. pil sıkıntısı olabilir gibi geliyor ama

Kanuni said:

evet bende baktim simdi aynisi.

neyse hele ciksin , tabii cikarsa, biraz essek yuku kadar guclu olmus cunku, ne icin bu kadar guc anlamadim ama flash falan calistirir, belki flash oyunlarida super oynatir pilide bitmez :P

ciksin test ederiz.

galaxy s de flash çalıştırıyor, kongregate'de oyun falan oynayabiliyorsun.

Biliyorum da bu tam hakkini verir gibi, birde yazdim buraya haberi kokusu var ortalarda ama bu haber cakma cikabilir, genelde cikmiyor ama fazla iyi telefon, gercek olamayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung'a güvenemiyor insan sürekli telefon çıkartıyor bunların hepsine haliyle yazılım olarak destek veremiyo ne boktan iştir arkadaş. İphone'da en azından tek tip olay var devamlı app çıkıyor destekliyor falan zaten iphone 4 daha uzun süre gider 2 yılı var rahat yeni model çıkartmasına.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet senede bir tane senede 30 tane degil arkadasin bahsettigi senin yanlis anladigin nokta orasi ama ikinizinde hatali oldugu nokta telefon degil isletim sisteminin sabit olmasi, samsungun yapmasi gereken android updatelerini hemen taniyacak telefon uretmeleri, ustune ui koyup sonra update icin insani bekletmemesi gerekliligi.

Google phone gibi hazirlasalar ve main update edilen androide uyumlu olsa enfes olur. Google phone update oluyor digerleri 3-5 ay sonra ya da hic update gelmiyor bu buyuk sikinti.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an donanım olarak benzer olup Android versionlarında büyük fark olan telefonlar var. Bu Android'in getirdiği bir şey, bir çok farklı markaya ve farklı donanıma sahip telefona ürün sunuyorsa bunun uyarlamasını yapacak birileri gerekiyor. Google her telefon-model için bunu yapacak değil, bu yüzden standart bir update çıkarıyor. Daha sonra bunu önce kendi telefonlarına uyarlayıp daha sonra diğer markalar uyarlamalarını yapsın diye onlara yolluyor. Böylece ilk elden update'i kendi telefonlarına getirmiş oluyorlar.

Android'in sanırım tek kötü tarafı geniş bir yelpazeye hizmet veriyor oluşu. Ama markalar da artık biraz akıllandı, yeni update'leri destekleyecek telefon sayılarını sınırlı tutmanın doğru olduğunu fark ettiler. Bir de Nokia'daki gibi aynı özelliğe sahip farklı şekiller yok ortalıkta, farklı modeller arasında gerçekten büyük farklar var (farklı ülkelerde farklı isimlerle çıkan telefonları saymıyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Evet senede bir tane senede 30 tane degil arkadasin bahsettigi senin yanlis anladigin nokta orasi ama ikinizinde hatali oldugu nokta telefon degil isletim sisteminin sabit olmasi, samsungun yapmasi gereken android updatelerini hemen taniyacak telefon uretmeleri, ustune ui koyup sonra update icin insani bekletmemesi gerekliligi.

Google phone gibi hazirlasalar ve main update edilen androide uyumlu olsa enfes olur. Google phone update oluyor digerleri 3-5 ay sonra ya da hic update gelmiyor bu buyuk sikinti.

Arkadaşın bahsettiği şeyi ben yanlış anlamışım öyle mi ? Ve hatta bi de ayrıca işletim sistemi konusunda hatalıymışım , yanlış biliyor muşum ?
Hocam neyin kafasını yaşıyosan arada bana da gönder. Hayır nerden yaptım bu yourmları nasıl yaptın cidden dumur oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada arkadaşlar window da milyar tane farklı sistemde çalşıyor ama genel anlamda standart. Napıyosun alıyorsun cihazına göre driver kuruyosun.
Bence bunun gibi , googledan android güncelleyip , cihaz radio driverlarını vesairesini de Samsungdan alsak misal tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...