Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent'te türbanlılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben bunu anlamıyorum, sizin derdiniz ne? Bu insanlarla beraber yaşayabilmek mi, yoksa onları da zorla kendi görüşünüze uydurmak mı? Karşı taraftada bu 2.tip insanlardan var bolca. Biraz saygı birbirimize saygı göstermeyi öğrenebilsek keşke...
Mesaj tarihi:
Dennis said:

Ya ben bunu anlamıyorum, sizin derdiniz ne? Bu insanlarla beraber yaşayabilmek mi, yoksa onları da zorla kendi görüşünüze uydurmak mı? Karşı taraftada bu 2.tip insanlardan var bolca. Biraz saygı birbirimize saygı göstermeyi öğrenebilsek keşke...

Benim isteğim bir arada yaşamak değil şahsen. Bir kere de medeniyet geriliği ezsin. Geriliğin evinde yapsın hatta bunu daha da keyifli olsun.
Mesaj tarihi:
şimdi altına hayvanlar daha medeni postu yapıştırırlar.

Quiternoob said:

Dennis said:

Benim isteğim bir arada yaşamak değil şahsen. Bir kere de medeniyet geriliği ezsin. Geriliğin evinde yapsın hatta bunu daha da keyifli olsun.
Mesaj tarihi:
Hacı görüntü kirliliği yaratıyorlar sevmiyorum o yüzden. Yoksa din min umrumda değil. Konya gibi bi yerde kafada türban altında beyaz pantolon içinde siyah tanga ile geziyorlar. Al işte görüntü kirliliğinin alası. Yoksa kafasını kapayan bi kadın din içinmi götü başı açıyor? Yooo maksat belli işte.
Mesaj tarihi:
Genelleme oluyor o. Ben de yere tüküren başı açık insanlar görüyorum, demek ki başı açıkların hepsi yere tükürüyor.
Ha ayrıca keller dışarı çıkmasın, görüntü kirliliği yapıyorlar ayrıca kafalarından gözüme ışık yansıyor. Peruk ya da şapka taksınlar.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Giovanni said:

Kötü haber: Bunu engelleyemeyeceksiniz arkadaşlar. Türban yasağı dönemi geri dönmeyecek bir biçimde bitti.

peki biz de bu giysiyle girebilecek miyiz:

http://img684.imageshack.us/img684/5773/0100298l000.jpg

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

Hayır.
Mesaj tarihi:
DeaN said:

yapılacak en mantıklı hareket ninelerimizin taktığı baş örtüsüyle, türban arasında ki farkı ortaya çıkarmaktır

bu çok saçma bi mantık.
nenelerimizin taktığı başörtüsüyle günümüzde takılan türban meselesi.

o zaman hepimiz dedelerimizin giydiği o eski kıyafetleri giyelim.

mantıksız cevabına mantıksız bi cevap da benden olsun.
ki mantıklı konusmalara yer verelim :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...