Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya ben bunu anlamıyorum, sizin derdiniz ne? Bu insanlarla beraber yaşayabilmek mi, yoksa onları da zorla kendi görüşünüze uydurmak mı? Karşı taraftada bu 2.tip insanlardan var bolca. Biraz saygı birbirimize saygı göstermeyi öğrenebilsek keşke...
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 türban hipster kittydir bi de hello kittydir
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben&Jerry's said: adam 15 iq suyla sacmaligi gosterdi beyler bayanlar
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Dennis said: Ya ben bunu anlamıyorum, sizin derdiniz ne? Bu insanlarla beraber yaşayabilmek mi, yoksa onları da zorla kendi görüşünüze uydurmak mı? Karşı taraftada bu 2.tip insanlardan var bolca. Biraz saygı birbirimize saygı göstermeyi öğrenebilsek keşke... Benim isteğim bir arada yaşamak değil şahsen. Bir kere de medeniyet geriliği ezsin. Geriliğin evinde yapsın hatta bunu daha da keyifli olsun.
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sen öyle düşün, onlar da diğer türlü düşünsün yiyelim birbirimizi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şimdi altına hayvanlar daha medeni postu yapıştırırlar. Quiternoob said: Dennis said: Ya ben bunu anlamıyorum, sizin derdiniz ne? Bu insanlarla beraber yaşayabilmek mi, yoksa onları da zorla kendi görüşünüze uydurmak mı? Karşı taraftada bu 2.tip insanlardan var bolca. Biraz saygı birbirimize saygı göstermeyi öğrenebilsek keşke... Benim isteğim bir arada yaşamak değil şahsen. Bir kere de medeniyet geriliği ezsin. Geriliğin evinde yapsın hatta bunu daha da keyifli olsun.
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Dennis said: Sen öyle düşün, onlar da diğer türlü düşünsün yiyelim birbirimizi. Keşke öyle olsa da müdahale etme imkanımız olsa.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok ama öyle değil kendisi gibi düşünmeyenler gericidir. kendisi geleceğin ufkunu görmekten gözleri körelmiş.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hacı görüntü kirliliği yaratıyorlar sevmiyorum o yüzden. Yoksa din min umrumda değil. Konya gibi bi yerde kafada türban altında beyaz pantolon içinde siyah tanga ile geziyorlar. Al işte görüntü kirliliğinin alası. Yoksa kafasını kapayan bi kadın din içinmi götü başı açıyor? Yooo maksat belli işte.
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genelleme oluyor o. Ben de yere tüküren başı açık insanlar görüyorum, demek ki başı açıkların hepsi yere tükürüyor. Ha ayrıca keller dışarı çıkmasın, görüntü kirliliği yapıyorlar ayrıca kafalarından gözüme ışık yansıyor. Peruk ya da şapka taksınlar.
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yapılacak en mantıklı hareket ninelerimizin taktığı baş örtüsüyle, türban arasında ki farkı ortaya çıkarmaktır
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Şaka gibisiniz.Medeniyet dediğin şeyin içinde özgürlük yok galiba.O zaman ben o medeniyeti istemiyorum varsın gerici olayım.
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bone said: Giovanni said: Kötü haber: Bunu engelleyemeyeceksiniz arkadaşlar. Türban yasağı dönemi geri dönmeyecek bir biçimde bitti. peki biz de bu giysiyle girebilecek miyiz: http://img684.imageshack.us/img684/5773/0100298l000.jpg Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Hayır.
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Akhlaur said: Şaka gibisiniz.Medeniyet dediğin şeyin içinde özgürlük yok galiba.O zaman ben o medeniyeti istemiyorum varsın gerici olayım. Medeniyeti tehdit ediyorsa yoktur
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 O zaman özgürlük diye ağlamayacksınız işte, her dinin kıyafetine izin vermek durumunda devlet laikse, her dine eşit mesafedeyse.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DeaN said: yapılacak en mantıklı hareket ninelerimizin taktığı baş örtüsüyle, türban arasında ki farkı ortaya çıkarmaktır bu çok saçma bi mantık. nenelerimizin taktığı başörtüsüyle günümüzde takılan türban meselesi. o zaman hepimiz dedelerimizin giydiği o eski kıyafetleri giyelim. mantıksız cevabına mantıksız bi cevap da benden olsun. ki mantıklı konusmalara yer verelim :)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Giovanni said: Hayır. niye peki? dini özgürlük değil midir o?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gazınızı alıyorum. bu aralar yetemiyorsunuz adam gibi tartışmaya.
Öne çıkan mesajlar