valequenta Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Iyi oynadiniz ama yetmedi 10 kisilik Porto'ya, bu daha da kotuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 10 kişilik de adamlar çok net yattılar. 2 kişilik Hulk da attı. 11 kişi olsalarda aynısı olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yahu yediğimiz golleri görmedinizmi be hiçbir organizasyon yok sadece ileriye uzun pas Hulk kendi halletti. Birinci gol asalak Hakan'dan hediye, 2.'de Zapo saolsun çok acemice bir hata, 3. golde zaten geride adam kalmadığı için hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 macin hakkı bu olmamalydi.. sakatlar eksikler cidden cok etkiliyor takımı.. bu kadar fark olmamasi gerek... kazanabilcegmz bir macti.. hic bi zman cok cok ümitli olmadk ama 10.dk dan sora kazancaz deddim hatta 0-1den sonra da.. fakat nobrenin anlamsz bir mevkide oynamasi.. porto'nun gercekten harika savunmasi bobo'yu kacirmaza olanak vermedi... guti q7 futbol kasaplari tarafndan önümzdeki hafta sakatlanmazlarsa su oyunla biz deplasmanda portoyu yeneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ayrica 1. gol disinda hakanin bariz bi hatasi yok.. porto'nun da bi atagi yok yani.. ileri vurdular hulk halletti gerisini.. üstün oynuyor gibi görunup üretken olamadk.. schusteri de suclayamıorm.. almanya-türkiye macina cıkan fatih terim gibiydi euro 2008 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 iyi takımla kötü takımın maçı işte. biz iyi oynadık diye avunuruz adamlar 10 kişi 3 tane atar. kalite farkı bariz. kendi sahanda oynuyorsun 2-3 tane pozisyonumuz olacak tabiki. herkes forvet orta saha diyor ama bu zapo toraman ikilisiyle q7 guti dönsede cacık olmaz. bu maçla ilgisi yok adamların kötü futbolcu oldukları yıllardır belli. sivok un sakatlığı ve ferrarinin gökhan zana dönüşmesi belkide sezona darbeyi vurdu. hakan inadından bahsetmiyorum bile schuster hakandanda sistemdende vazgeçmeyecek. sezon başındada yazmıştım. bu avrupalı bu tarz adamlar inatçıdır kolay kolay fikirlerinden vazgeçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ferrariye laf yok gökzana döndüğü yok adam bu sistemin adamı değil adam ilk deparında sakatlandı tutamıyor adam arkasına çok rahat kaçırıyor manisa maçında gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hulk'tan bahsediyoruz ama yani. 2 senedir filan Porto'yu götürüyor adam. Onu alacak para belli takımlarda var. Kalite farkıda olsun yani. Q7 inönüye porto forması ile çıktıktan 3 sene sonra bize geldi. Sırada Hulk var :p Alkışlayarak kalbini fethettik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hulk el salladı tribüne çıkarken seneye bizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Llama said: suBzer0 said: Kötü oynadık kaybettik. kötü oynadığımızı düşünmüyorum olması gereken futbolu oynadık beceriksiz ve salaktık net 2 gol verdik adamlara 2 gol kaçırdık net ben de katılıyorum gayet güzel paslaştık sağdan soldan denedik ama saktların çok olması ve şansızlık/beceriksizlik sonucu böyle oldu... Hakana dicek bişi bulamıyorum artık 1 diil 2 diil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hulk çok iyi oyuncu ya.adının hakkınıda veriyor üstelik :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 _Tora_ said: Llama said: suBzer0 said: Kötü oynadık kaybettik. kötü oynadığımızı düşünmüyorum olması gereken futbolu oynadık beceriksiz ve salaktık net 2 gol verdik adamlara 2 gol kaçırdık net ben de katılıyorum gayet güzel paslaştık sağdan soldan denedik ama saktların çok olması ve şansızlık/beceriksizlik sonucu böyle oldu... Hakana dicek bişi bulamıyorum artık 1 diil 2 diil.. Es kaza bende öyle goller yesem beni halısahalara mı almicaksın lan? Keserim topunuzu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sen haftanın 5 günü antremana cıksan bence ole goller yemezsin :) ama hakanda var bir basiretsizlikmi artık konsantrasyon bozuklugumu bilemedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 maçı izleyemedim, özetini izledim şimdi. hakan boşa çıkmasın artık. tabatanın acil bir şekilde kas yapması lazım adam bariz güçsüz, topa vuramıo. bobo harbi insan değil, onu kaçırmamak lazım sanırım sene sözleşmesi bitiyor. 2 kişi kırmızı kart gördü, bir sonraki maçta yoklar ah bir de sakatlarımız iyileşse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yeşil dev Hulk'ın karşısına Yellowstone parkından Bobo'yla çıkarsan sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bir beşiktaşlı kadar cok besiktas macı izlemedim ama, 10-25 arası porto oyuna o kadar güzel hükmetti ki, beşiktaş ne yapacağını şaşırdı. oyunu hiç kendi sahasında kabullenmeyi bilmediği için beşiktaş, cidden topu basıp almayı beceremedi. porto'nun planı da ilk golü atıp sonrasında kontralardan goller bulmaktı heralde, ama kırmızı kart işlerini zorlaştırdı. ama tabi zapotocny ve toraman ikilisi vardı işlerini kolaylaştırmak için bekleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 said: Beşiktaşlı taraftarlar, takımları karşısında 2 gol atan Porto’nun futbolcusu Hulk’u alkışladı. Hulk da tribünleri alkışlayarak karşılık verdi. Ardından maç sonunda Porto teknik heyeti de kulübeden çıkarak taraftarı alkışladı. Bu arada maçın ardından Beşiktaşlı taraftarlar, orta sahada toplanan Portolu futbolcuları alkışlayarak tebrik etti. Maçtan sonra Twitter'da herkes Hulk'u konuşurken taraftarın şu sözleri geceye damga vurdu: Kapalı alt tribünü Hulk ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Gecenin kahramanı Hulk ise, maç sonunda taraftarın kendisini alkışmalasıyla ilgili "Böyle bir destek beklemiyordum. Tepki çok hoşuma gitti" diye konuştu. 3 sene sonra süper bir forvetimiz oluyor. Rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 görüntüsü varmi bu oayların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben dün geceki beşiktaşı beğenmedim net. sağ kanattan açılan bi düzüne niteliksiz orta,hilbert kalas,tabata odun,hakan ztn sorunlu,ama o ıslıklar kotu ya,acıdım adama. hulk cidden yokedici bi adam,bjk'nin ilk 11ini toplasak dün gece,hulk kada teknik bi adam cıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 arcane said: Yeşil dev Hulk'ın karşısına Yellowstone parkından Bobo'yla çıkarsan sonuç bu. LOCKED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hulk dövdü ama ezemedi, hakan malı korneri yemese bence kazanmıştık bunu. abv hakan ama yuhlama yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hulk (tu) ama yani zapotocny gönderilmeden önceki sezon aynen böyle bir hatayla bize gol yedirmişti birebir aynı golü yemiştik seken topu ıskalayıp kaçırıp adamı yedirmişti yine aynı şey oldu dejavu gibiydi. ben bu maçtan zaten pek birşey beklemiyodum da nihat beceriksiz hilbertte orta yapmayı bilmediği için yapacak bişeyimiz kalmadı. adamların orta sahasında moutinho oynuyor bizde tabata. bu arada necipi çok beğeniyorum. güzel paslar atıp güzel toplar kapıyor. ernst aurelio gutiden öğrenebildiği maksimum şeyi öğrenirse çok iyi yerlere gelebilir ama kısa sürede avrupaya gitmesi şart. arda gibi olacak yoksa. ali küçik kötü bir futbolcuymuş anladık. zaponun zaten allah cezasını versin. hilbert 90 dakika koştu bindirdi geri döndü top kesti koştu bindirdi helal olsun. ortaları çok kötüydü, hep böyle mi yoksa dün böyle mi denk geldi bilemiyorum. mesela bi kaç sene önceki porto maçında yenilince vay adamlar aktı falan demiştim ama dün öyle değildi. portonun bizden öyle aman aman üstün bir yanı yok tam kadro olduğumuzda. ha hulk ve falcao çok iyi adamlar kesinlikle ona lafım yok. hatta hulk portoya fazla transfer olması gerekiyor bence. umarım bir dahaki maça yetişir sakatlarımızda o zaman terazi daha dengeli olacağından tartışılır neler olacağı. dün hilbert sağdan bindirirken sol kanadı da quaresma ile dağıtabilseydik bence skor çok farklı olurdu. dipnot hakan arıkan: fevzi tuncay olma yolunda hızla ilerliyorsun, kendini mi sakatlarsın, kadro dışı mı bıraktırırsın naparsan yap ve bu devre arasında lütfen git başka bir takıma. kendine yazık olacak uğursuz geldi beşiktaş sana. zaten gs taraftarıymışsın, bak onların da kalecisi yok git onların kalesine hadi aslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ali küçik aslında a2'lerde ve eskiden pafta iyi oynuyordu ama heyecanlı herhalde. messiyi andıran tipiyle aha messiahımız geldi dedim ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Biz daha 3 yılda 6 takım değiştirmiş, tek büyük takım kariyeri, fenerbahçe kariyeri fiyaskoyla bitmiş adamı futbol otoritesi sayalım, elin dinazoruna oğuz çetin'in yanında oturması için verdiğimiz parayla dünyanın en pahalı 3. 4. milli takım antrenörü yapalım. Aceto, maçtan çooook önce said: Sportıng Lizbon, Sir Bobby Robson ile yollarını ayırdığında Porto, elini çabuk tutmuş ve İngiliz efsaneyi 1994'te göreve getirmişti. Robson, Porto kulübünden içeriye 31 yaşında genç bir adamla girdi. Tercümanı Jose Mourinho ile yakaladığı uyum, hoşuna gitmişti. Mourinho sadece tercüme yapmıyor, onunla futbol da konuşuyordu. Bildik hikâyedir; ikili, ezeli rakipleri Benfica'yı kupa finalinde 5-0 ile hezimete uğratıp, Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Her idmanı satır satır not alan Mourinho, Katalan kulübünde tedrisatına Hollanda'nın yetiştirdiği en büyük teknik adamlardan biri olan Louis Van Gaal'ın yanında devam etmişti. İşte o hikâyenin arka planında adı anılmayan genç, Andre Villas Boas'tı. Porto'da Robson ve Mourinho, ondan rakip takımları izlemesini ve hazırladığı videolarla rakiplerin eksi ve artılarını rapor etmesini istemişti. Boas, bu işe soyunduğunda sadece 17 yaşındaydı. 'Çocuk' aynı zamanda genç yetenekleri de keşfetmekte doğuştan ustaydı. Mourinho onu unutmadı. 2002'de Porto'nun başına geçtiğinde Andre Villas Boas'ı ekibine kattı. Porto Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken dünya Mourinho'nun taktik zekâsını konuşuyordu. Yardımcı aktör Boas ise bu zekâyı besleyen raporların sahibiydi. Avrupa'da rakipleri yerinde izliyor ve Mourinho'ya eksi-artıları uzun uzun anlatıyordu. Portekizli, Premier Ligi'ni fethetmeye gittiğinde de Andre Villas Boas'tan vazgeçmedi. Chelsea'den valizini toplayıp Milano'ya, Inter'e transfer olduğunda da... Çırak, çok zaman önce kalfa olmuştu ve geçen sezonun başında ustasına kendi dükkânını açmak istediğini söyledi. Mourinho'nun kanatları altında büyüyen Boas, Portekiz Ligi'nde dibe vurmuş Academica'nın teknik direktörlük teklifini kabul etti. Bir yerden başlamak lazımdı. İlk maçında ülkenin devi Porto'ya 3-2 yenildi. Aynı Porto, Boas'ı kupa yarı finalinde zar zor elerken, kaçan şampiyonluğun faturasını hocaları Jesualdo Ferreira'ya kesen kulüp yönetimi, 'Mourinho 2'yi çoktan bulmuştu bile. 64 yaşındaki Ferreira'nın yarı yaşındaki Andre Villas Boas, sezon başında Porto teknik direktörlüğüne getirildi. Porto, Bruno Alves ve Raul Meireles gibi iki kilit adamını kaybetmesine rağmen, Boas yönetiminde sezona bomba gibi girdi. Avrupa Ligi playoff'unda Genk'e yedi gol atıp eleyen Porto, Rapid Wien'i de evine üç golle uğurladı ve Beşiktaş maçı öncesinde Sofya'da CSKA Sofya'yı tek golle geçti. Ligde de ilk altı hafta rakiplerini süpüren Boas'ın Portosu ilk puan kaybını, puan tablosunda kendisini takip eden Guimaraes deplasmanında yaşadı ve 1-1 berabere kaldı. http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/TL7CXyehXnI/AAAAAAAATM8/DMeDV_IIURY/s1600/andrevillasboas4.jpg "Ben kimsenin klonu değilim," diyerek kendisini Mourinho'ya benzetenlere ufak çaplı isyan eden Boas, günümüz futbolunda iki teknik adam tarifini üzerinde toplamayı başarmış bir Portekizli. Mourinho da futbolcu değildi, Boas da değil. Pep Guardiola da genç yaşta (37) Barça'nın başına geçti. Boas, 33'ünde Porto'nun direksiyonuna oturdu. Emin olun, hayatının yarısını rakiplerin analizine harcamış bu genç adam 'genç teknik adam' değil!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar