Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sana yazmamıştım ben onu. senin dediğin hatunun 228 miş IQ su. sonradan çıkarmışlar guinness kitabundan böyle kategori olmaz diye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ayküu çok salak bişi. hawkingin dediğine getirince de "ahahha düşük çıktı di mi aykun" diolar fıtık ediyolar(yeni tanıştıklarım en azından). hawkingin o dediğini de duymamıştım iyi demiş takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bir kere aykuuun şu demiyor testi yapan abiler, ablalar şu puanın üstündesin diyorlar. Benimkisini abimin arkadaşı yabmıştı o yüzden söylemişti falan da zaten testin yalan bişi olduğunu biri kanıtlamamış mıydı? Ha yine de bir ölçüt ama sıkaj yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 adam etkileyici cevap kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Vidar said: ayküu çok salak bişi. hawkingin dediğine getirince de "ahahha düşük çıktı di mi aykun" diolar fıtık ediyolar(yeni tanıştıklarım en azından). hawkingin o dediğini de duymamıştım iyi demiş takdir ettim. her tanıstıgınla iq yarışına mı giriyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 tabi, direk meraba ayküun kaç diye giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Vidar said: ayküu çok salak bişi. hawkingin dediğine getirince de "ahahha düşük çıktı di mi aykun" diolar fıtık ediyolar(yeni tanıştıklarım en azından). hawkingin o dediğini de duymamıştım iyi demiş takdir ettim. burda kendimle çeliştiğime karar verdim. parantez içindeki kısımla ayküu belirtmeden ben zekiyim demeye getirdim, ama bi yandan da hawking gibi düşünüyorum dedim. gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 slm nbr? asl? iq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 fazla iq zararlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yalnız adamın 2008 yılında attığı mesajı hatırlamışım search engine gibi adamım arkadaş dsggf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 adam banlandiktan sonra patinin seviyesi düstü bariz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Valla helal denilen arkadasin ozeti su; "IQ'm su kadar, param da var ama daha dogru duzgun cumle kurmaktan acizim". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 parayim emme kıro bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 vaniLLe said: adam banlandiktan sonra patinin seviyesi düstü bariz. :( gelir seviyesi düştü :( 2 günde 400m $ kaybetti pati boru mu.. yada 600m € her yıl degstgi icin cirolari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gecko said: parayim emme kıro bende waaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar