PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 koskoca çiftli koltuk kırıldı lan. şok oldum resmen dörde ayrıldı bi anda. güm diye yere oturdum direk. komşu da gelir şimdi kıl zaten yürüsem geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oahuahuahuahuh kaç kg.sin? koltuk marka neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 iyide bu olaydan sonra cocukcagiz ne dese cok gozukecek bize, koltugu kirmis sonucta -abi 50 kiloyum be- -ne 50mi?OHA! tabii kirilir koltuk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 50 kg ise ivmesini sormak lazım arkadaşın ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Tahtakurusu felan mı kemirdi zayıflattı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi demir ya koltuk bildiğin. markası yok spottan almıştım. ben de 1.81e 60 kilo çöp bi adamım yani ehuhe. ivmem şöle, uçarak geldim camdan girip koltuğa giriştim abi. oturuyodum işte sdfjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 demir kurusu iyi forumlar f f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 60 mı ohaahoohaho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 PrudenT said: abi demir ya koltuk bildiğin. markası yok spottan almıştım. ben de 1.81e 60 kilo çöp bi adamım yani ehuhe. ivmem şöle, uçarak geldim camdan girip koltuğa giriştim abi. oturuyodum işte sdfjg uzay zaman düzleminde bir yırtık oluşmuş o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gevşemiştir koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 the wormhole with morgan freeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bone said: gevşemiştir koltuk. yok abi baktım bildiğin kopmuş kenarlarından ayrılmış koltuğun oturulan kısmı ahaha. dandikmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 PrudenT said: ben de 1.81e 60 kilo çöp bi adamım yani ehuhe. oha cöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tecrübeli çöpüm ama, 85ten düştüm 60a. kilo almam lazım şimdi bünye bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 benden 5 kilo şişkoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 25 kiloyu nasil verdin? paylas piliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 geçen ben de kırdım pcnin başındaki koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derFremdeSohn said: 25 kiloyu nasil verdin? paylas piliz... abi 70e inene kadar çok zor oldu. az yedim işte. sonra ucu kaçtı şimdi yesem de alamıyorum bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ya ilaç milaç alıyodu bu. ben hatırlıyorum o zamanlar msnimde vardı (yanlış hatırlıyosam düzelt)"abi uyuyamıyorum ilaç aldım yihüüü" diye dolaşıyodu asldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 doğru tabi de ilaçları bıraktıktan bir yıl sonra falan kilo vermeye karar verdim dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar