Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitmeyen oyun

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Ahah harbi millet hakaret falan etmiş.
Karşıdaki adamın zaten yapabileceği bi şey yok, ya yenilgiyi kabullenip çıkcaktı ya da açık bırakcaktı oyunu. İkinci yolu seçmiş ama yine de yetememiş, haketmemiş ki kazanmayı, ben olsam ben de çıkmazdım dizi falan izlerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

o noktada olay artık sc'den çıkmış zaten. kazananı ya da kaybedeni belirleyecek tüm fonksiyonlarını kaybetmiş durumda sc.

olayın aldığı yeni boyut, artık bir irade savaşı. iki taraf da belli ki gönüllü olarak bu savaşa girmiş. kazananı tebrik ederim.

şimdi düşünüyorum, ben de yapardım.
Sosyal ağlarda paylaş

dün 3v3 te
mineraller nerdeyse tükendi..

bizim taraf ->
3-4 stalker 8-9 ling 3-4 marine 1 hellion + işçiler
karşi taraf
mass marine + medivac
uzun kovalamacalrdan sonra sonuc şu:

köşe kapmacadan sonra adamın işçisini bitirdik sadece nexus kaldi
nexusu 1 stalker + 2 scv ile olduremik :)
adamda marineler + medivac kaldi
bizim machineshop havada...

karşi tarafta sadece marine kaldi bizde de sadece machineshop 6 kişide oyunda kimse tam çikmadan boyle bir pozisyona girdik.
1:30 saatten sonra bizim elemanlardan biri ben yatiyom sabaha görüşürüz dedi, ben çiktim elemanlari arkadaş listeme ekledim.
sabahta battle.net bakima girmiş draw olmuştur heralde...
Sosyal ağlarda paylaş

yarildim yaa factory yerine machine shop demisim broodwardan kafada yanlis yansimalar kalmis

sonsuza giden 3v3te match history'e baktim kazanmisiz. elemanlari online bulsam sorucam nekadar surdu diye.

"machine shop" google resim aramada ilk cikan resim'in bu hindu adam olmasi daha ilginc :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...