Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adam yaparim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çok komik ya :) kaç saat sürmüş maç? replaydan bak bi. birde maç sırasında solda mapin üzerinde dakika bilgisinin görünmesini istiyorsan ayarlardan aç onu. işe yarıyor makroyu düzeltmekte. Bazı şeylere geç kalabiliyorsun diğer türlü farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 işsizmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 azmin zaferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 "yaparım bunu..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gülüp geçmek bu kadar zor mu lan niye gereksiz gerginlik yaratıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 MadOrca said: "yaparım bunu..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Ahah harbi millet hakaret falan etmiş. Karşıdaki adamın zaten yapabileceği bi şey yok, ya yenilgiyi kabullenip çıkcaktı ya da açık bırakcaktı oyunu. İkinci yolu seçmiş ama yine de yetememiş, haketmemiş ki kazanmayı, ben olsam ben de çıkmazdım dizi falan izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 o noktada olay artık sc'den çıkmış zaten. kazananı ya da kaybedeni belirleyecek tüm fonksiyonlarını kaybetmiş durumda sc. olayın aldığı yeni boyut, artık bir irade savaşı. iki taraf da belli ki gönüllü olarak bu savaşa girmiş. kazananı tebrik ederim. şimdi düşünüyorum, ben de yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bunun onune gecilmesi lazım yalnız. bu durumun yasanmaması icin gelecek patchte degisiklikler olmalı. rezillik yani nedir bu boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahah binalara yakıt falan koysunlar yakıtı biten bina uçamasın, uçuyosa düşüp patlasın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kaç dakika sürdü oyun ? Benimde sc1 de başıma gelmişti böyle bişi yarım saat bekledik biz karşılıklı muhabbet ettik sonra draw yaptık kardeşlik kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 3.5 saat sürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dün 3v3 te mineraller nerdeyse tükendi.. bizim taraf -> 3-4 stalker 8-9 ling 3-4 marine 1 hellion + işçiler karşi taraf mass marine + medivac uzun kovalamacalrdan sonra sonuc şu: köşe kapmacadan sonra adamın işçisini bitirdik sadece nexus kaldi nexusu 1 stalker + 2 scv ile olduremik :) adamda marineler + medivac kaldi bizim machineshop havada... karşi tarafta sadece marine kaldi bizde de sadece machineshop 6 kişide oyunda kimse tam çikmadan boyle bir pozisyona girdik. 1:30 saatten sonra bizim elemanlardan biri ben yatiyom sabaha görüşürüz dedi, ben çiktim elemanlari arkadaş listeme ekledim. sabahta battle.net bakima girmiş draw olmuştur heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 machineshop varsa zaten direk yenmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 BaaL said: machineshop varsa zaten direk yenmişsiniz. Önemli bir bina diye duymuştum, var mı aslı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yuh lan machineshop ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 forumdan birine benziyordur kesin bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 havada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahahaah süper thread ya ++++++++ Machineshop bufflanıomuş bi sonraki patch. Bütün zergler ayakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Machineshop gizeminde son nokta; http://starcraft.wikia.com/wiki/Machine_shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parcali Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yarildim yaa factory yerine machine shop demisim broodwardan kafada yanlis yansimalar kalmis sonsuza giden 3v3te match history'e baktim kazanmisiz. elemanlari online bulsam sorucam nekadar surdu diye. "machine shop" google resim aramada ilk cikan resim'in bu hindu adam olmasi daha ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar