Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Futbol ya da daha dogrusu FB - GS rekabeti sadece skorla olculmuyor.

Gunlerce ezeriz, biceriz, sokeriz deyip mac boyunca tir tir titreyen fenerli arkadaslarima, 55 bin kisilik stadda sut dokmus kediye donup yalnizca ultrAslan tezahuratlarini isliklayan tribun fakirlerine, Sabri'nin 3lusunu 55 bin kisinin izlemesini izlemenin verdigi haz ile tekrar soyluyorum:

EZDIK.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu nie tir tir tireyelim 4 dk daki bir çizgiden çıkan top dışında tek bir ORGANİZE atağınız yok . Siz spor programlarını yanlış yorumluosunuz galatasaray ın ortasahadaki savunma bazlı önde basmasını ve direncinden kaynaklı Galatasarayı övüyor 20-30 metreden zorlamayan şutlarını değil ayrıca istatistik vermişti dün lig tv GS gol pozisyonu 4 Fenerbahçe 6 olarak
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

neden hep bu fenerlilerin hevesi kursağında kalıyor.
adamlar fark atıcaz diye hazırlanmışlardı.
Buyur ?

10 senedir bu sene olucak
bu sene kesin yenicez
bu sene oldu tamam güvenioruz diip

paşa paşa evine dönen galatasarayınmı hevesi kursağında kalıo bizimmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

4Ever said:

neden hep bu fenerlilerin hevesi kursağında kalıyor.
adamlar fark atıcaz diye hazırlanmışlardı.
Buyur ?

10 senedir bu sene olucak
bu sene kesin yenicez
bu sene oldu tamam güvenioruz diip

paşa paşa evine dönen galatasarayınmı hevesi kursağında kalıo bizimmi ?

yok ben şampiyonlukları felanda sayıyorum, siz hep seviniyorsunuz ya önceden. yendik şampiyon olduk diye onun icin söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:

Ceso said:

20-30 metreden zorlamayan şutlarını

Futbol bilgini şu cevap gösteriyor :)

bana etkin Neilin şutu dışında bir şut söyle..

Pino'nun çizgiden çıkarılan topu ve Son dakika içindeki pozisyona lafım yok ama 40 metreden elano vurur sabri zaten kafasına göre vurur o vurur bu vurur bunlar Organize Futbol bazında bana bir şey ifade etmedi açıkçası..

Dünkü maça EZDİK gözüyle bakmak senin futbol bilgini açık açık ortaya koymakta ki Benim futbol bilgime laf etmen de ayrı komik olmuş . Fenerbahçe Topicinde Teknik Analizim var uzun bişey uzun uzun okursan futboldan az çok anladığmı görürsün =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Kendi başımdan geçen bi olayı anlatiyim mesela hafifte komiktir bu =)

Lise son daydım yani 2004 yada 2005 senesi Galatasarayın bi maçı var Sanırım Villareal bi arkadaşım çok gitmek istio bilet bulamamış. Benim babamın yanında çalışmış bi adam vardı Eşref Abi die..

Bu adam üsküdar sahilde gazetecisi fln var hani bi ıslıkla 100-200 tipler olur ya onlardan bi sorunun oldumu ararsın eşref abi şöyle şöyle mevzu var adam ışınlanmış gibi 15 dk da istanbulun her yerine yannda 100 adamla biter böyle bi tip.

Çevresi inanılmaz geniş yine atıyorum Rize'de Sezen Aksu konseri var eşref abi bilet lazım de adam onu çözer getirir sana öyle de bi tip =)

Neyse ben eşref abiyi aradım abi dedim Villareal maçı varmış bizi şuna bi sok .. adam dedi saat 6 da üsküdara gel. Neyse gittik biz Adam aldı bizi geçirdi beşiktaşa ordan bi otobüs aldı bizi .. Bende Fenerbahçeliyim haliyle bi otobüse bindim içinde 30-40 Galatasaraylı içki içip marşlar sölüolar..

Neyse Eşref abi gitti biz içerdeyiz yanımıza bi adam geldi çocuklar dedi ben Susurluk Ultraslan başkanıyım dedi zaten sarhoş iicene gevelio .. yolunuz düşer gelirseniz yemeğinizden yatıcaınız yere benden sizin gibi galatasaraylı kardeşlerimin başımın üstünde yeri var fln dio bizde eyvallah abi dioruz saçma bi durumdayım

Biri geldi yanımıza kardeşlerim dedi ben bu galatasaraya hayatımı verdim dedi siz benim yaşıma geldiğinizde Bu Sarı Kırmızılı renklere çok daha fazlasını vericeksiniz fln dio .. Ben tabi abi diorum adama içimde "heee" tribindeyim.

Neyse indik otobüsten geldik stada bi adam geldi gözümün önünde Balıkesir ultraslan bilmemnesine baya bi bilet verdi adamda teker teker elimize biletleri koydu . "OOOOOOOOOOOOO balıkesirden geldik oooooooooooo" tezahuratları eşliğinde içeri girdik ..

(anlatmak istediim bölüm buydu ama hikayeyi tamamliyim)

Haftasonu Fenerbahçe maçı var maç öncesi 2 saat ve maç 2 saat toplam 4 saat ne galatasaray lehine bi tezahurat yapıldı ne villareal alehine 4 saat boyunca sırf Fenerbahçeye küfrettiler

Ümit karanı çağırıolar "ümit fenerin anasını ..." şeklinde devamı gelio

Benide tamda koydular kapalı üst ortaya aman allahım kafayı yicek durumdayım. Yanımdan kanlar içinde bi adam indi arkadan sesler : "vurun i.ne'ye" hani kapkaççı fln sandık biz sorduk neymiş naapmış "Fenerliymiş" dediler benim orda götüm attı direk.

Sonra bunlar başladı "oooooooooooo s.kilmiş fenerbahçe oooooo" şeklinde ben söylemiorum tabi . Yanımdaki arkadaşta biraz saf adıda Saffet dönüo bana doğru oooooo s.kilmiş fenerbahçe ooo die sölüo millet kıllandı ben söylemiorum çocuk bana doru sölüo fln Bakışlar başladı bende artık orda korkudan ölücem koy götüne gitsin dedim bende ana bacı kendi takımıma sövmeye başladım =)

O gün bugundür 5 kere GS - FB deplasmanına gittim muhabbet için bi kere Rize - GS , Antep - GS , Kayseri - FS maçlarına gittim bide en son Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına gittim bi daha o stada girmedim =)

serin hikaye dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Organize ataktan kastin nedir? Takim olarak fazlasiyla organizeydik, organize oyunumuz sonucu olusan kontra ataklarda organize ataklardir ayni zamanda.
Takım olarak oldukça organize hırslı ve dirençli olduğunuzu kabul ediyorum. Ama Organize Kontra atak diye birşey olamaz çünkü zaten Kontra Atağın açılımı organize olamamış bir savunmaya hızlı ve organize olmadan çıkışa denir =) Hani Hem Organize hem Kontratak gibi bir terim yoktur.

O Fenerbahce Topicine bunuda yazdım. Hagi Galatasaray'ı oynatabileceğinin en iyisini oynattı ve Galatasaray Sezon başından beri en iyi asla demiyorum ama en hırslı ve dirençli futbolunu oynadı ki Galatasaray'dan beklemediğimiz bi Performans Fenerbahçenin planlarını alt üst etti .

Galatasaray Elde etmek istenilen doğrultusunda İStediğini elde etmiş Fenerbahçe edememiştir doğal olarak zaten Galatasaray bu konumda Başarılı kabul ediliyor.

Ama Ezdik tabiri çok farklı bi tabir ikisi arasında oldukça fark var Ortada Geçen skor bakımından kısır. Galatasarayın kilidini açamayan bir Fenerbahçe ve Galatasarayın muhteşem direnci ve mücadelesi mevcuttu. EZDİK kelimesi biraz ağır kaçtı eleştirimde bu yüzdendi
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Yahu nie tir tir tireyelim 4 dk daki bir çizgiden çıkan top dışında tek bir ORGANİZE atağınız yok . Siz spor programlarını yanlış yorumluosunuz galatasaray ın ortasahadaki savunma bazlı önde basmasını ve direncinden kaynaklı Galatasarayı övüyor 20-30 metreden zorlamayan şutlarını değil ayrıca istatistik vermişti dün lig tv GS gol pozisyonu 4 Fenerbahçe 6 olarak

Fenerbahçe'nin kaleyi bulan şutu 3,pozisyonu nasıl 6 tane oluyor ben anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

valequenta said:

Organize ataktan kastin nedir? Takim olarak fazlasiyla organizeydik, organize oyunumuz sonucu olusan kontra ataklarda organize ataklardir ayni zamanda.
Takım olarak oldukça organize hırslı ve dirençli olduğunuzu kabul ediyorum. Ama Organize Kontra atak diye birşey olamaz çünkü zaten Kontra Atağın açılımı organize olamamış bir savunmaya hızlı ve organize olmadan çıkışa denir =) Hani Hem Organize hem Kontratak gibi bir terim yoktur.

kontra atağın açılımı organize olmadan çıkış mıymış ahahhaahhaahhhhahhha ne içtin arkadaş ben de istiyorum ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

kontra atağın açılımı organize olmadan çıkış mıymış ahahhaahhaahhhhahhha ne içtin arkadaş ben de istiyorum ondan

bu kadar komik gelen ne yahu... hadi beyler kontra ataga cikalim die cıkani da göremedim... adam savunmasinda acık vericek sen topu kapıcaksin hızla 3. böylege tasıcaksn.. gayette organize olmadan yapılms bisey.. hadi bu sefer de kontra yapıp diyip 6 kisi savunmanin üstünde yaldir yaldir sprint atan takım gördun mu??
komiksinz cidden..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ceso said:

GS gol pozisyonu 4 Fenerbahçe 6

Şu lafı eden adamla niye tartışmaya giriyorsunuz yahu? Hani adam "2+2=4 diye bieşy yok" derken dört işlem anlatmaya çalışmak gibi bir şey bu.
Maraton Programını izlediysen dün (Hani belki biliosundur Yayıncı kuruluşun Spor Yorum ve Analiz programı) Orda çıktı aşşada kocaman Galatasaray Kaleyi Bulan şut 7 Fenerbahçe 4 Fenerbahçe gol pozisyonu 6 Galatasaray 4 olarak ben kendim hesaplamadım sivri zeka arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...