guernica Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: 4Ever said: Fistan said: 0-0 a sevinmek gibi :D 4 mesaj üstte cevabı var maça sevinmiyoruz ki. Güzel oynadıgımızı dusunuyorum. Arda yok Baros yok, takım iyi şeyler yaptı en güzel Elano gibi adamı geri kazandık aylarca burada bagırdık Elano diye, nası güzel oynadınız onu anlamıyorum bende 2. yarı tek kale. sabri 87 de sut atıyor falan iyi oynadık diyorsunuz işte bu takımın taraftarı olmaktan utanırım ben şampiyon olmayıp şampiyonluk kutlayan, üstüne bir de stadını yakan takımın taraftarı olsam ben de aynı senin gibi hissederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bence fistan maçı izlememiş ama 0-0 ın verdiği üzüntüyle ağlıyo burda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Sahaya beraberlik için çıkmıştı bizim takım, o yönde iyi de oynadılar aslında. Cidden kötü gidişatı ve eksikleri düşününce deli gibi hücum edelim güzel oynayalım tarzı bi taktik de manyaklık olurdu açıkçası. Çok içine sinmiyo insanın böyle bi oyun, ama anlaşılabilirdi en azından. 1 puan için sevinmiyorum, ama 10 senelik bir seri vardı ve onun gerilimi kırıldı en azından ona sevinirim sadece. Maçın hakkı beraberlikti bence ama son dakikalardaki pozisyonlar da iyi heyecan oldu aslında. Fener'in de öyle sayıca çok pozisyonu olmadığını düşününce bir dengesizlik görmüyorum ben. Fenerbahçe seyircisi baya vasattı bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Onlar Skor seyircisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4Ever said: Onlar Skor seyircisi :) abi bahsettign takımın taraftari gol atmadan burda topic acmayan bi taraftar.... tartistgna deger mi degmez mi burdan cıkartman gerekir zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bizim takımın salak oynuna küfür etmekten tezahürat edememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Eralp said: Fistan, sakin ol abi mis gibi berabere kaldık işte. Beraberlik opsiyonu olmasaydı da gayet maç bizim hakkımızdı hakem bize verirdi maçı :D ben fenerbahce haketti demedim ki. galatasaray oyunu kitledi. fenerbahce oynamaya calıstı.atamadık. kontralarla, uzun toplarla illa ki pozisyon bulunur deplasmanda. kasımpaşa bile 2 gol attı bize kontra. sorun kimin hakettiği degil, sen derbi maçta 0-0 kalıp fenerlilerle alay ediyorsan sorun bence tuttugun takımda. ben hayatım boyunca bir derbide fenerbahce taraftarının berabere bitti diye sevindiği bir maç hatırlamıyorum. malesef sizin açınızdan üzücü olan durum bu. bizim açımızdan ise sadece kaybedilen 2 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Geçen sezonun son maçı 1-1 bittiğinde sevinmemiş miydi FB taraftarı? Oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 valla fark yeme beklentisindeyken berabere kalınca seviniyor insan. Hani bu kadar karışık bi durumdayken bile berabere kalabilmek güzel bir şey bence. Optimist bakıyorum olaylara hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 stadyuma gidip taraftarlık yapanların yaptıkları ve orada yasanılanlar beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bi soğuk su iç, yat dinlen ya :D Seneye 3 yicez söz, yeter ki ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 heheh hala seviniyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 "Yeni t.d" gazı işte, en fazla puan almaya yetti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bu kadar calkantıda olunan bi donemde 10 senedir puan alınamayan bi sahada cıkartılan puana sevinilir.. cunku puandır tabelaya yazılır.. kimse zil takıp oynamıyor mutlu sevincli.. biz macı izlemeye giderken holy e dedigimiz abi fazla basak gecmeyin zaten yenilcez idi.. gittik takım oynuyo paslasıyo oyunu sisirme toplardan cok yerden oynuyo sut buluyo poziyon yaratıyo rakibi kesiyo istek war tamam iste daha ne.. this is fıtbıl.. Hea anca hic birseviyede spor yapmamıs insanlar abi boyle taraftarlık mı olur derler cunku orda yapılan mucadeleden verilen cabadan cok skora bakarlar.. Bence o taraftar degildir hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 neill denen kasabın 90 dakikayı çıkarmış olması gerçekten mucize bi de ofsaytla alakası olmayan 3 pozisyonumuzu kesen yardımcı hakemler de on numaraydı. gs ilk yarı güzel oynadı, bizim angutlar fazla hafife almış, 2.yarıda toparlansak da hagi gayet akıllı bir şekilde geriye yasladı takımı, iyice yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hakem çok kötüydü ya . kaç puan alcak merak ediyorum neili atmaması olmayan ofsaytlar yaratması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gsya bi yarar olmadı ama fenere cok zararı oldu bu macın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 erucalavera said: neill denen kasabın 90 dakikayı çıkarmış olması gerçekten mucize bi de ofsaytla alakası olmayan 3 pozisyonumuzu kesen yardımcı hakemler de on numaraydı. gs ilk yarı güzel oynadı, bizim angutlar fazla hafife almış, 2.yarıda toparlansak da hagi gayet akıllı bir şekilde geriye yasladı takımı, iyice yalan olduk hagi geriye yaslamadı aslında, takım fener atağa kalkmaya başlayınca geri yaslandı, hagi kenarda sürekli "yaslanmayın, ileri ilerii" diye işaret yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 abi misimovici çıkarıp barış özbeki almak defansif bir hamle değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 misi cok verimsiz di o yüzden oyundan cıkardi.. pek bi yararli hareketni göremedim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 erucalavera said: abi misimovici çıkarıp barış özbeki almak defansif bir hamle değil mi ? Defansif değil aslında, Barış geride göbekte oynamadı, aynı mevkide oynadı, Misimovic maç boyunca hiçbir şey yapmıyordu, tahammül edemedi işte. Ha, barış da bişi yapamadı o ayrı tabii. Elano yoruldu, onu çıkarınca koyacak kanat yoktu aynısını orada da yaptı serkanı alıp serkanı geri sabriyi ileri çekti. Defansif değil de kadro sıkıntısından yapılmış bir hamle daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan, Beraberliğe sevinen taraftar modeli bu asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 pof gene çıktı gereksizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs yi kutluyorum oncelıkle.fenerden daha cok pozısyona gırdıler;ancak hakem tam bır faciaydı,neıllı ılk 20 dakıkada 2 kez atması gerekırdı,yanlıs saymadıysam 2 fener atagınıda(zaten toplasan 5-6 atak oldugu dusunulurse bence onemlı) ofsayt dıye durdurduki,en ufak alakası yoktu. Neyse gs büyüyü bozdu ve beraberlık aldı,bir dahakı 10 sene ıcınde de ınsallah 3 puan alamaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar