Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 poopla said: Eralp said: ligtv internet yayını nasıl acaba kalite, takılma olarak? suan izliyorum 0 takılma 4m var turkiyeden nasil satin aliniyor? proxylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 misimovic iyi oynuyor bakmayın çok adı geçmediğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Odeon said: poopla said: Eralp said: ligtv internet yayını nasıl acaba kalite, takılma olarak? suan izliyorum 0 takılma 4m var turkiyeden nasil satin aliniyor? proxylemi? http://www.digiturkwebtv.com.tr/ extra bişey yapmadım girdim üye oldum maçı aldım denemek için ama çok güzelmiş bütün sezonu alıcam bu hafta heralde 120 tl bütün maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben elanoya uyuz oldum abi. tamam topu aldığı zaman bazen güzel hareket yapıyor am yok yani. kaptırdığı topun arkasından adım atmıyor, arkadaşına yardım için topa basmıyor. Taç atıyor fenerbahçe elano'nun sırtı taç atana ve bizim kaleye dönük. umrunda değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 GS nin su halinde Arda kimin yerine oynuyor ? edit: Arda'nın yerine kim oynuyor daha doğrusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 turkiyeye satilmiyo diye biliyodum. yurtdisi sezon 150 $. turkiye fiyati nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 arda esasen solda oynuyo, ama ortaya da geldigi oluyo, serbest de kaliyo bazen, saga da akiyo, her yere gidiyo ama solda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Odeon said: turkiyeye satilmiyo diye biliyodum. yurtdisi sezon 150 $. turkiye fiyati nedir ? yok abi satılıyo bildiğin 129 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Oha iki katı fiyata satıyorlar yurt dışına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 iyi kokluyolar ozaman yurtdisina. turkiyeden aldirip burdan izleyemem heralde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oha ligtv bu maçı 20 liraya satıyormuş tek maç olarak. Çüş yani, çıkarım dışarda izlerim o parayı vereceğime + 2 bira içerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 o haftalik abonelik oluyor. tek mac degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 stream linki yasak galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Odeon said: o haftalik abonelik oluyor. tek mac degil yok abi direk tek maç http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/24170/Haftanin_Maclari/FB_-_GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Legal link değildir ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Digiturkun uygulaması o link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 imdat ya servet kurtulamadık şu heriften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ohhhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ikinci yarı daha sert olur yorulan oyuncu celme takmaya baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ulan radyodan bile gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 off az daha geliyordu gol, niang kral adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 geliyo geliy o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben gerilemedim. trt radyodan dinliyorum. adam nizami şarj filan diye anlatıyo maçı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 çatır çatır izliyorum netten maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar