BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 baros bizde olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 applev0dka said: hakem acidi ayhani atmadi walla haftaya fener derbsi war die.. atsa cok kotu seyler olcakti haftaya.. :D atsaydı iyilik yapardı bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Masquerade said: keşke 5 olsaydı. 2-5 kocaeli maci sonrasinda skibbeyi tekme tokat kovanlara tokad gibi cevab olurdu tam 2 yil sonra. Haha aynen..Kimsenin değerini bilemedik ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Baros mu sakatlandı?zlemiyorum maçı imparator tezahuratından beri oda sakatlandıysa böle bahta çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Rezalet ya, derbi öncesi morallenmek lazımken olanlara bak, artık hocanın arkasındayız açıklamasının gelmesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 allahtan batdal iyilesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 6 kasım unutulacak haftaya en azından. maç 24 unde pek olası gozukmuyor en azından 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Yürüyerek çıktı ya bişey olmaz, oynar haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Dartanian said: Yürüyerek çıktı ya bişey olmaz, oynar haftaya dün ferrari yürüyerek cıkti hatta cıktgna inanmadk gircek sandk 3 hafta yok en az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ilk yarısı baya sıkıcıydı da ikinci yarı çok eğlenceli maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şimdi buraya gelip ateşli ateşli takımımı savunak istedrim de bu şakayı yapacak halim bile yok, o derece fena ahaha Olm bunlar hala hazırlık maçlarında mı sanıyorlar, biri dürtsün alov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 formanın çakmasından 4 tane yediniz aslı daha üzmesin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 benim içimden sövmek bile gelmiyo artık utanacaklarını bilsem yüzlerine tükürmek isterdim ama ondan da anlamazlar ki bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Benim derbiden umudum var ya. Umut derken ahaha yanlış anlaşılmasın, fark olmama konusunda umudum var. Yani olmak zorunda. Kendim için değil takım için. Lağvedilirler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Keşke 5-6 tane yeseydik. Ufuk orada kırmızı görmeseydi de 4-1 olsaydı, belki radikal kararlar falan alırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 radikal karari haftaya fener tokatlayinca alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Çok korkuyorum zaten, o 2 saat hiç bitmeyecek, ondan sonra kim bilir kaç hafta alay konusu olacağız.. Anca Adnan Aziz'le konuşur da "hocam 3 atın bırakın" falan diyip yalvarırsa belki kurtuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gosgoca gassaraya bak nasıl aşalıyor kendini. çıkmayın 3-0 direk yazılsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bence hava hoş, Baros olmicak zaten, Ayhan'ı atamadı hakem bugün, o olacak, Sarp illa olur Rijkaard'ın kankası heralde. Kalede Aykut denen bir felaket var, Neill iyileşirse Cana iyi olursa belki bişeyler olur da çok zor. Realist bakarsak fark yememiz lazım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 galatasaray yönetimi, futbolcusu, teknik adamı, derbi öncesi -ibret aldığımız- yorumları ile taraftarıyla komple tükenmiş gözükmekte. tek rakibimizin bu halde olması inanın futboldan soğutuyor bizleri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sen niye hep çoğul konuşuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Haftaya ısınırsın arkasokak :D eğlenceli olur maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hey Allam rıdvan da gelmiş Elano üzülmüyor diyo. Adamın haftalardır yüzünden düşen bin parça, nereye üzülmüyo ya. GS'ye laf etmek için kasıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 derbi ya büyük tecavuz olur yada gerçekten yıllardır fenerin yaptıgı gibi kötü gidişe dur maçı olabilir.ama sanmıyorum ağır tecavüz olacak bence hep beraber o saatlerde uyuyalım yada tvyi kapatalım maça gelince reykard gitsin.ama neden gitsin.bu topcular reykardı gönderene kadar rahat etmicekler belli.gitmesini istemiyorum adamın.surat ifadesini gördük adam baya üzgün çaresiz.bence kendi mutlulugu için gitsin bu gerizekalı zihniyetten kurtarsın kendini. ayhan mustafa sarp gibi adamlara baros taş koyuyor.onlar oynamadıkca baros çabalıyor kewell cabalıyor neill cabalıyor.fkakat yetemiyorlar bu öküzler kazanıyor mustafa sarp 90 dk kaçırdı mal goller harici ortada yok.servet hakan balta bitmiş.bu adamlarda kurtulmamız lazım artık lütfen ufuğa gelince cocugun yapabilceği birşey yok.bütün goller teke tek en yakın gsli 10 metre geride.yani o topları kurtarma şansı baya düşük.en azından fener maçından kurtdulu yazık o maçta oynicak kaleciye.ufuk orda kırmızı görmese 4 olacaktı degişen birşey yok baros olmasa 2 golde atamazdık zaten reykard istifasını versin kurtarsın kendini.böyle gitmez yani.adamın yapacagı birşey yok.bu gerizekalı onun bunun cocugu ruhuz yavşaklarla olmaz bu iş kahrolduk yemin ederim kanser ettiler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 misimovice parantez açayım.arda gibi bi adam lazım demiş.adam haklı misimovic maradona değil 10 kişi calımlasın gol atsın. yani misimovic transferi misimovici bitiricek o da kendini kurtarsın yeni stada koltuk falan almadıgım için bin şükürler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar