Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Ankaragücü saat: 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

keşke 5 olsaydı.

2-5 kocaeli maci sonrasinda skibbeyi tekme tokat kovanlara tokad gibi cevab olurdu tam 2 yil sonra.

Haha aynen..Kimsenin değerini bilemedik ki...
Mesaj tarihi:
Şimdi buraya gelip ateşli ateşli takımımı savunak istedrim de bu şakayı yapacak halim bile yok, o derece fena ahaha

Olm bunlar hala hazırlık maçlarında mı sanıyorlar, biri dürtsün alov
Mesaj tarihi:
Benim derbiden umudum var ya.

Umut derken ahaha yanlış anlaşılmasın, fark olmama konusunda umudum var.
Yani olmak zorunda. Kendim için değil takım için. Lağvedilirler lan.
Mesaj tarihi:
Çok korkuyorum zaten, o 2 saat hiç bitmeyecek, ondan sonra kim bilir kaç hafta alay konusu olacağız.. Anca Adnan Aziz'le konuşur da "hocam 3 atın bırakın" falan diyip yalvarırsa belki kurtuluruz
Mesaj tarihi:
Bence hava hoş, Baros olmicak zaten, Ayhan'ı atamadı hakem bugün, o olacak, Sarp illa olur Rijkaard'ın kankası heralde. Kalede Aykut denen bir felaket var, Neill iyileşirse Cana iyi olursa belki bişeyler olur da çok zor. Realist bakarsak fark yememiz lazım yani :P
Mesaj tarihi:
galatasaray yönetimi, futbolcusu, teknik adamı, derbi öncesi -ibret aldığımız- yorumları ile taraftarıyla komple tükenmiş gözükmekte. tek rakibimizin bu halde olması inanın futboldan soğutuyor bizleri de...
Mesaj tarihi:
derbi ya büyük tecavuz olur yada gerçekten yıllardır fenerin yaptıgı gibi kötü gidişe dur maçı olabilir.ama sanmıyorum ağır tecavüz olacak bence hep beraber o saatlerde uyuyalım yada tvyi kapatalım

maça gelince

reykard gitsin.ama neden gitsin.bu topcular reykardı gönderene kadar rahat etmicekler belli.gitmesini istemiyorum adamın.surat ifadesini gördük adam baya üzgün çaresiz.bence kendi mutlulugu için gitsin bu gerizekalı zihniyetten kurtarsın kendini.

ayhan mustafa sarp gibi adamlara baros taş koyuyor.onlar oynamadıkca baros çabalıyor kewell cabalıyor neill cabalıyor.fkakat yetemiyorlar bu öküzler kazanıyor

mustafa sarp 90 dk kaçırdı mal goller harici ortada yok.servet hakan balta bitmiş.bu adamlarda kurtulmamız lazım artık lütfen

ufuğa gelince cocugun yapabilceği birşey yok.bütün goller teke tek en yakın gsli 10 metre geride.yani o topları kurtarma şansı baya düşük.en azından fener maçından kurtdulu yazık o maçta oynicak kaleciye.ufuk orda kırmızı görmese 4 olacaktı degişen birşey yok

baros olmasa 2 golde atamazdık zaten

reykard istifasını versin kurtarsın kendini.böyle gitmez yani.adamın yapacagı birşey yok.bu gerizekalı onun bunun cocugu ruhuz yavşaklarla olmaz bu iş

kahrolduk yemin ederim kanser ettiler bizi.
Mesaj tarihi:
misimovice parantez açayım.arda gibi bi adam lazım demiş.adam haklı misimovic maradona değil 10 kişi calımlasın gol atsın.

yani misimovic transferi misimovici bitiricek o da kendini kurtarsın

yeni stada koltuk falan almadıgım için bin şükürler olsun
  • Yeni Oluştur...