Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Başbakan Erdoğan kızılcahamam'da ikizlere "Namaz kılıyor musunuz?" diye sordu. Mehmet Tezkan/Milliyet Başbakan’ın çocuklara namaz sorusu AKP milletvekilleri Kızılcahamam’da kampa girmiş.. Yüzde 42’yi tartışacaklar.. Nedenlerini bulmaya çalışacaklar.. Başbakan kampa girmeden önce Kızılcahamam’daki köfteciye uğramış, köftecinin ikiz çocukları ile sohbet ederken sormuş.. Namaz kılıyor musunuz? Evet cevabı alınca çocuklara oyuncak hediye etmiş.. Burada önemli olan şu.. Tayyip Erdoğan çocuklara ‘namaz kılıyor musunuz’ sorusunu.. Başbakan olarak mı sordu? AKP Genel Başkanı olarak mı? Vatandaş Tayyip olarak mı? Hangi Erdoğan sordu? Cevabı çok önemli.. Başbakan Erdoğan olarak sorduysa, bu soru bundan böyle bütün çocuklara sorulacak mı? http://www.gercekgundem.com/?p=322079 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kamisa su yurudu mu diye mi sorsaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kamış sorusu bence daha samimi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kamış+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bir de laik bir ülke burası diyorlar. Bu haberin çıkması bile sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bana sorsa ne derdim acaba? cumaya gitmisligim yok degil derdim heralde. sonra da metalci isareti yapardim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 senko said: kamisa su yurudu mu diye mi sorsaydi +1 ahahah Birde hep aynı olay, Türbanı herkes takmak zorunda kalacak mı? Bu soru herkese sorulacak mı? Herkes gusül abdesti almak zorunda kalacak mı? MHP bu yıl hangi rakamları kullanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 istedigimiz sorudan baslayabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kırmızı kalem kullanmayın, sorular farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 MHP sorusunu sırf puan alın diye koydum, kıymetimi bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Soris said: Namaz kılıyor musunuz? Evet cevabı alınca çocuklara oyuncak hediye etmiş.. halen siyasete din alet ediliyor. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kamış +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Soris said: sorusunu.. Başbakan olarak mı sordu? AKP Genel Başkanı olarak mı? Vatandaş Tayyip olarak mı? Hangi Erdoğan sordu? Cevabı çok önemli.. hiç fark etmez. akp'li bakanların kişisel ahlak anlayışlarını bütün ülkeye empoze etmeye çalıştıkları açık bir şekilde ortada zaten. dolayısıyla vatandaş olarak ne düşünüyorlarsa bakan veya başbakan olarak da o. bazıları daha gizli sadece diğerleri ise mal gibi gösteriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 seni geçen pazar kilisede göremedik recep diye cevap verseymiş çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 maneviyat ne durumda gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben aslında çocuklara "Referandumda Evet mi dedin Hayır mı?" diye sormasını beklerdim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar