Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 said: futbol ile seks yakın alakalıdır.. İkisinde de pozisyon zenginliği esastır, ikisi de şifreli kanaldan yayınlanır, ikisinde de skor önemlidir, ikisinde de ofsayta düşülür, ikisinde de ilk kez milli olunur, ikisinde de belirli yaştan sonra jübile yapılır... Ve en önemlisi, ikisinin de magandası hiç çekilmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 NASI YANI? kale kücük, ayi büyük derken?!?! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 büyük ayı küçük ayı ortada dolunayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sexte ilk kez milli olunmaz lan. milli olmak ilk kez sex yapmak demek. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cahilliğime verin ama ben 2. ve 3. mesajları anlamadım.Hadi 3. yü geçte ikinciyi hiç anlamadım.Yazıda öyle birşey demiyor ki.Ayı kale nerden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vaniLLe said: NASI YANI? kale kücük, ayi büyük derken?!?! :( ahahhaahah nil, yuh! ben seni terbiyeli bilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cok yanlis biliyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 öle bi reklam vardi eti cin'in midir nedir, reklamlarda bas bas KALE KÜCÜK AYI BÜYÜK diyolardi! ben diyince mi batiyo =P gidip kisiselde %75 hihihihi icerikli post atinca mi normal kiz olunuyo? eytere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tamam reklamı biliyoruz da konuya bağlantıyı oluşturman epic oldu. hayır ben bile öyle göremiyorum, kaleci açısından hüzünlendim. en azından çift kale bi maç olmalı fair play çerçevesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tamam 8-) isyan ettim ama gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vaniLLe said: gidip kisiselde %75 hihihihi icerikli post atinca mi normal kiz olunuyo? yok o zaman wastryx oluyosun şalskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 adsjkadhdkjda ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 O.o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 gross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 klavye delüğanlısı afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 said: futbol ile seks yakın alakalıdır.. İkisinde de pozisyon zenginliği esastır, ikisi de şifreli kanaldan yayınlanır, ikisinde de skor önemlidir, ikisinde de ofsayta düşülür, ikisinde de ilk kez milli olunur, ikisinde de belirli yaştan sonra jübile yapılır... Ve en önemlisi, ikisinin de magandası hiç çekilmez! ...says this guy. http://1.bp.blogspot.com/_axRj_BZGlH4/ScucvZb6DpI/AAAAAAAACKA/7x5jDur-Kok/s320/Yilmaz_Ozdil.jpg herif tekkaş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar