Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Scorch süper ya, bide molten shields alınca, blazing speed zort diye açılıveriyor oh oh oh. zipzip said: combustion nasıl olmuş?en çok onu merak ediyorum combustion aşk olmuş aşk. Dispel edilmeseymiş daha güzel olcakmış ( cooldownu var sonucta ) etrafa dotları atıosun aga, sonra bayraklı koşan arkadaşa atıp izliyosun erimesini :D ne kadar ignite dot mot varsa biniyor tepesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Arcane •Arcane Specialization now increases damage of Arcane spells by 15%, down from 25%. Fire •Fire Specialization now increases damage of Fire spells by 10%, down from 25%. Frost •Frost Specialization now increases damage of all Frost spells by 15%. Muhtemelen lvl 85 e ulaşınca ezik kalacağız sonra bu sayıları tekrar eski haline getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 şimdi denedim ben magenin gear outdated 600 haste 20 crit 3k sp ama scorch spamla boss dummye 9 k felan çıkarıyor hala güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Beta'damı baktın? Daha live'a gelmedi sanırım.Mmo-champ'in listelediği son değişiklikler son beta build'ından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 nası bı talent lazım sımdı pvp ıvın firemi eglence icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hacı işte arcane de imp silence 2 puan frostda 3 puan crit veren yaptım ben gerisi fire. çok fazla seçeneğin yok zaten fire içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Darksun said: Beta'damı baktın? Daha live'a gelmedi sanırım.Mmo-champ'in listelediği son değişiklikler son beta build'ından. değil live 12.5k ya çıkardım boss dummy e yandaki 2 dummy e fireblastla yayıp lbları :D (orgrimmar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Eheu combustion'da çaksaydın dummy'e =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 anaa imp. flamestrike ı okumamışım ben, oda güzel olmuş bak hmm verileybıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ohaa super imp flamestrike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 koşarak scorchu geçtim koşa koşa FS atıyorum, instant cast ranged ve aoe ve Cooldown yok ahahahaaahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hehe evet tek kötü yanı aoe'ler bu kadar bufflı halde tank'lar agro tutamazken pve'de hiç bir işe yaramamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 25 lvl mage olarak ne gitsem? solo quest filan yapıyorum frosta devam mı ediyim yoksa arcane filan mı gidiyim emin olamıyorum eski mageimi kasarken (tbc gelmeden önce daha) hep fire gitmiştim fire nası olur halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Frost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Frost epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Frost insanlıktan çıkmış durumda ama mage zaten genel olarak çok güçlü şuan. En efektif ilerleme frostta olsa mana sorunu yokken herşeyle görev yapılır. Sen neyden zevk alıyorsan onu dene, hatta 10 level arcane oyne, 10 level fire gibi ilerle herşeyden tat al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya fire filan cok guzel de frostun dmgi bazen az geliyo bana frost barrier gelene kadar arcane gidiyim sonra frosta donerim artik napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Artık değil işte, level 10 da water elemantal gelmesi, 28'de ice lance gelmesi, 29'da finger of frostun gelmesi, 56'da frostfire bolt gelmesi falan derken frostta diğer speclerle aynı dps'i yapar oldu leveling sırasında. Fire desen hayvan gibi defans talent'lerine sahip oldu, arcane zaten hayvan gibi vuruyor üstüne sağlam leveling talent'ler derken fark mark kalmadı. Gerçekten gönül rahatlığı ile takıl kafana göre. Off 30 tane edit oldu gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Frost hep bilmeyenin cekindigi bi spec olmustur. Ama benim icin hem pvp hem lvling'de her zaman gözde build. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kasarken mageimi (teee kaç yıl önce) fire kastım memnundum sonra raid için arcane oldum filan bana frost ol rörörö dediler oldum 2 gün sonra magee küstüm bıraktım he çok kolay ve rahat bi spec kasarken ama ne biliyim yani ısınamadım bi türlü OYSA FİRE ÖYLE Mİ?! VER GAZI YAK DÜŞMANLARINI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bu nexus'ta bosluga düsen senmiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 fire zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 hayır karazhan daha ilk çıktıgında boss taktikleri anlatılırken attunemen a pom pyro atandım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 derFremdeSohn said: Bu nexus'ta bosluga düsen senmiydin? bu nexusta beyazlı arcane bossun orda kör nokta var düşünce çıkılmıyo onu mu diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Aynı anda kesilebilen warrior sayısı bence 5 çıkacak benim için, asdaasd MOAR CONTROL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar