bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 4.01 PVE Rogue Guide http://pverogues.blogspot.com/p/patch-401-rogue-guide.html umarım işinize yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 arkadaş leveling için 1 tane talent yok mu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 combat spec'ten gitmen daha kolay olur levellerken, improved recuperate sayesinde downtime bayaa azalır. sağlam grind yaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tam tersi, derdin downtime ise assassination git, deadly momentumla bir kez recuperate yapıyosun refreshleniyo her killing blowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bildiğiniz leveling için güzel bi build varsa şuraya link koyarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ya zaten azcık talent kaldı. kendiniz yapsanıza artık. leveling bir de yani. anormal değiştirmiyecek her talent zaten. core olanları da okuyup alıcagını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yuh arkadaş ne patch yapmış adamlar, henüz bitti download, kurulumu, otu püsürü falan. bu silahlardaki berserking enchant ne olucak ? değiştirecek miyiz onu mongoose la falan ? ap kalkmış dicem ama pvp setlerde hala duruyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 mongoose az bir fark da olsa en iyi enchant diye biliyorum şu son durumda. ama ne kadar fark yaratıyor emin değilim. yani değiştirmeye değer mi anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 berserking kullanan yok assasination için 2x mongoose ya da mongoose / black magic kullanılıyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 peki sağolun. mongoose / black magic yapayım bari. haste candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 barbu said: ya zaten azcık talent kaldı. kendiniz yapsanıza artık. leveling bir de yani. anormal değiştirmiyecek her talent zaten. core olanları da okuyup alıcagını tahmin ediyorum. İsterse 10 talent kalsın abi. Zerre fikrim yok. Netten 1-2 tane buldum ama 4.0 sonrası için 1 tane bulamadım. Fikri olan varsa bi zahmet yazsın suraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Pvp icin karar veremedim bende anasını satim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 pve combat ve pvp daggerlı bişeyler arıyorum ben de yapmaya çok üşeniyorum yardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 5 31 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dun aksam ıcc raıdde rupture kullanmadan normal 4combo+venom kullandım gayedde guzel dps cıkarım ama lockları anlamıyorum adamlar nası bı skıll gelmıs eskıden yanıma bıle gelemezlerdı sımı nerdeyse kafa kafaya gıddıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 evet sanırım oyunu bırakma zamanı geldı cataya kadar arkadaslarr pachden sonra ılk kez icc25 hc yapdık dps de kendıme ınanamadım eskıden ben dagıl rogue arkadaslarım 14-15k dps ortalama yaparak top3de olurduk ama nerde sımdı 12-15-17.sıralarda surunduk hos hata bende dıcem dıger2 rogda claslarına hakım ıyı oyuncular onlarda aynı talent skıll dıcem oda var tamam ama sorun ne blızzart resmen rogların agzına sıcmıs tek kelıme ıle oynanmaz sankı uvey evladız dps de top5 gıremeyen caster classlar bır anda yukseldılar adamlara bakıyorum manaları bıtmıyo nasıl bır ısdır bu sızdede aynı sorun varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rulerpk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 şuan oyun unbalanced bu duruma göre bişey söylemek yanlış olur ama rogları hiç sallamadiklari ortada tek umudumuz cataclysm pure dps bi class i bu halde birakacaklarini sanmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya şu değişen lag zıkkımı ve ttnetin garip bi şekilde 100 ms de bile lag vermesi yüzünden adrenaline rush sırasında energy boşa gidiyor, şu custom lag tolerance ayarı etkiliyo mu sinister spam sırasında pozitif olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Duyduğuma göre Combat çok kötüymüş. Mastery'sini kim yaptıysa aklını sieeeveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben cok memnunun kombattan pvp de de pve de dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Ben&Jerry's said: ben cok memnunun kombattan pvp de de pve de dede sende bug var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hayir kucuk seylerden mutlu olabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 pach 4.0.1 ve sız hala roguylamı oynuyorsunuz? sacma sapan skıller ve yenı rotasyon bırakdım cataya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kimse degişen vanish cos hakkında konuşmamıs yıllardır dert yanardı rogue'lar .. hayret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Pach... Roguyla oynamak... Bırakdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar