Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bizde olsa 3 günde..."

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Şili'deki maden kazasında mahsur kalan işçilerin yeryüzüne çıkarılması hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, "Böyle bir kaza bizde olsaydı, madencilerimizi üç günde çıkarırdık" dedi.

"Niye o kadar büyütüyoruz Şili'de olup biten hadiseyi? Şöyle örnek vereyim, içeriye indirilen sondajın genişliğiyle, aslında yapılan kafes birbirinden farklıydı, uyumlu değildi. Kafes sondaj deliğinden içeriye giremediği için geciktiler. Çok da basit bir hadiseydi halbuki."

http://www.ntvmsnbc.com/id/25140943/

yürü be bakanım kim tutar seni...

Şili olayını duymamış olan varsa diye:
http://www.internethaber.com/tabutlardan-bu-kez-canlilar-cikiyor-301422h.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar artık öyle bi duruma geldiler ki artık kendilerini dokunulmaz kabul ettikleri için iyice azıttılar ya. Nasıl bir insan evladı bu açıklamayı yapabilir. Bunlar yönetiyor yahu. Bu adam gibi 100 lercesi farklı kademelerde düşünün.

Şimdi biri gelir. bundan öncede oluyordu ozaman neden konuşmadınız der. Ben önceden diyim bari.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:

Şili'deki maden kazasında mahsur kalan işçilerin yeryüzüne çıkarılması hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, "Böyle bir kaza bizde olsaydı, madencilerimizi üç günde çıkarırdık" dedi.

bu adam ciddi ciddi söylemiş mi bunu?

ne içiyor bu adamlar, ne kullanıyorlar?
aynı kafayı yapmak ben de istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu quote un ne farklılık yarattığını tam tahayyül edemiyorum dasaaaaaaa göreve

Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne kafası anlamadım.
bu sabah canlı çıkarılışlarını izledim. 60küsür gün sonra tüm işçileri canlı çıkartmak ciddi bir başarı. o kadar gün için ciddi bir düzenek kurulmuş aşağıda tv tarzı bir ekran bile vardı. adamlara güneş gözlükleri verdiler vs.

hepsinin canlı çıkartılmasını geçtim bir de 3 günde çıkarılırmış.

N
A
H
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...