sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Şili'deki maden kazasında mahsur kalan işçilerin yeryüzüne çıkarılması hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, "Böyle bir kaza bizde olsaydı, madencilerimizi üç günde çıkarırdık" dedi. "Niye o kadar büyütüyoruz Şili'de olup biten hadiseyi? Şöyle örnek vereyim, içeriye indirilen sondajın genişliğiyle, aslında yapılan kafes birbirinden farklıydı, uyumlu değildi. Kafes sondaj deliğinden içeriye giremediği için geciktiler. Çok da basit bir hadiseydi halbuki." http://www.ntvmsnbc.com/id/25140943/ yürü be bakanım kim tutar seni... Şili olayını duymamış olan varsa diye: http://www.internethaber.com/tabutlardan-bu-kez-canlilar-cikiyor-301422h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://www.sccs.swarthmore.edu/users/06/adem/pictures/absolut/images/bullshit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bakanın içine zaytung kaçmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 edit: neyse politikacılara hakaret etmek yasak da anladınız siz bu mesajın içeriğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Haberciler sormamış mı "ne kullanıyorsunuz" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yani ebenim .mı ömer dinçer.. bizde böyle bir kaza olduğunda herkes ölüyor allah v-belanı versin şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Biri çıkanların canlı olduğunu da söyleseymiş, adamın kafası orda karışmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 "Madeni, 3 gün içinde madencilerin üstüne çökerterek onları Allah katına çıkartırız" demek istemiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 beyinsiz herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Adamlar artık öyle bi duruma geldiler ki artık kendilerini dokunulmaz kabul ettikleri için iyice azıttılar ya. Nasıl bir insan evladı bu açıklamayı yapabilir. Bunlar yönetiyor yahu. Bu adam gibi 100 lercesi farklı kademelerde düşünün. Şimdi biri gelir. bundan öncede oluyordu ozaman neden konuşmadınız der. Ben önceden diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 suratına tukursen ilginiz icin tsk ederim dicek kadar pişkin politikacılarımız var,e bilmiyomuyduk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 önceden bu kadar tedbirsizlik oluyorsa senelerin karşılaştırmalı grafiklerini görmek isterim derim birileri o argümanı boş boş kullanmadan önce.. ha bu arada bizimkilere diyeceğim tek şey kurtarmanın sesi şiliden hoş gelmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 insan insanı dövmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sg-1 said: Şili'deki maden kazasında mahsur kalan işçilerin yeryüzüne çıkarılması hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, "Böyle bir kaza bizde olsaydı, madencilerimizi üç günde çıkarırdık" dedi. bu adam ciddi ciddi söylemiş mi bunu? ne içiyor bu adamlar, ne kullanıyorlar? aynı kafayı yapmak ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şu quote un ne farklılık yarattığını tam tahayyül edemiyorum dasaaaaaaa göreve Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu adama biri kalkıp "diğer ülkelerde grizu patlamaları tee kaç yıldan beri görülmüyor, bizde neden benzer teknikler ve önlemler alınamıyor" diye soramıyorsa ben bu hak hukuk gak guk medyamıza müsadenizle çomak sokayııımm!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Flassh said: bakanın içine zaytung kaçmıs (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 mardox said: bu adama biri kalkıp "diğer ülkelerde grizu patlamaları tee kaç yıldan beri görülmüyor, bizde neden benzer teknikler ve önlemler alınamıyor" diye soramıyorsa ben bu hak hukuk gak guk medyamıza müsadenizle çomak sokayııımm!... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 meali: "bizde olsa 3 günde madeni başlarına yıkardık, sonra bi ara cesetleri alırdık işte, niye bu kadar büyütüyosunuz ki?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 içine zaytung kaçmış yorumuna katılıyorum tamamen hele bakanın son cümlesi bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu ne kafası anlamadım. bu sabah canlı çıkarılışlarını izledim. 60küsür gün sonra tüm işçileri canlı çıkartmak ciddi bir başarı. o kadar gün için ciddi bir düzenek kurulmuş aşağıda tv tarzı bir ekran bile vardı. adamlara güneş gözlükleri verdiler vs. hepsinin canlı çıkartılmasını geçtim bir de 3 günde çıkarılırmış. N A H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 güneş gözlükleri gözlük reklamıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 http://i47.tinypic.com/bhjgv6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar