Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Oce4n said: nomsaR said: bing ne HolyRaider said: uzuv (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 1945 hiroşima 1975 microsoft 1992 çernobil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 facebook artık binginse gg, hesabı kapatmanın hvaktidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 çok komik yorumlar var abi bing çok kötü falan, facebookumu kaparım, facebook saks falan oturun dinleyin lan bu olay sırf foto koyup geyik yapmanın daha ötesinde , önemli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 facebook resim koyup karı kız eklemek icin var ki? daha önemli ne olucak? gereksiz... yüzeyselim evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mortis said: çok komik yorumlar var abi bing çok kötü falan, facebookumu kaparım, facebook saks falan oturun dinleyin lan bu olay sırf foto koyup geyik yapmanın daha ötesinde , önemli bişey microsoft sevmiyorum evimde imac, ve elimde olan her imkanda non-windows işletim sistemleri kullanmaya dikkat ediyorum, facebookunda microsofta ait olma fikrindende hoşlanmadığım için kapatma vaktidir diyorum komik kısmını anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://www.hatersgoingtohate.com/wp-content/uploads/2010/06/haters-gonna-hate-fat-american.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Soimyr said: Mortis said: çok komik yorumlar var abi bing çok kötü falan, facebookumu kaparım, facebook saks falan oturun dinleyin lan bu olay sırf foto koyup geyik yapmanın daha ötesinde , önemli bişey microsoft sevmiyorum evimde imac, ve elimde olan her imkanda non-windows işletim sistemleri kullanmaya dikkat ediyorum, facebookunda microsofta ait olma fikrindende hoşlanmadığım için kapatma vaktidir diyorum komik kısmını anlayamadım?Haha 1 veya 2. Sinif bilg muh ogrencisi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ahah fanboyluğun da ötesinde firma taraftarlığı yapmak = priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yalnız hakkaten facebooku her ne kadar sık kullansam da pek hoşuma gitmiyodu mantığı. Ciddi bişey paylaşmıyorum hiç bi zaman. MS'in olaya katılması iyice kıllandırdı beni açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Penthesilea said: Soimyr said: Mortis said: çok komik yorumlar var abi bing çok kötü falan, facebookumu kaparım, facebook saks falan oturun dinleyin lan bu olay sırf foto koyup geyik yapmanın daha ötesinde , önemli bişey microsoft sevmiyorum evimde imac, ve elimde olan her imkanda non-windows işletim sistemleri kullanmaya dikkat ediyorum, facebookunda microsofta ait olma fikrindende hoşlanmadığım için kapatma vaktidir diyorum komik kısmını anlayamadım?Haha 1 veya 2. Sinif bilg muh ogrencisi misin? Yo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3. sınıf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahahaoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 fede said: 3. sınıf? espri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ne oluyormus ben anlamadim olayi artik kizlari bing üzerinden mi arayacaz nedir? biri özet gecsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 lan bing databaseindeki tablolar ile facebook users tablosunu inner join yapmislar iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 arayüzde de xhr kullanmışlar, html5 diyolarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Penthesilea said: Soimyr said: Mortis said: çok komik yorumlar var abi bing çok kötü falan, facebookumu kaparım, facebook saks falan oturun dinleyin lan bu olay sırf foto koyup geyik yapmanın daha ötesinde , önemli bişey microsoft sevmiyorum evimde imac, ve elimde olan her imkanda non-windows işletim sistemleri kullanmaya dikkat ediyorum, facebookunda microsofta ait olma fikrindende hoşlanmadığım için kapatma vaktidir diyorum komik kısmını anlayamadım?Haha 1 veya 2. Sinif bilg muh ogrencisi misin? ahahha hakketen var boyle bir olay yalniz, bilg muh 1. 2. siniflarda boyle bi linaksa asik olma ms haterligi bizde hala var kendini kaptirip gidenler, lan salak software engineering bu durumdaysa en onemli nedenlerinden biri ms tir diyorum boyle bir aptallasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 senko said: linaks birde bi sure layniks, linaks, en beteri de laynaks falan deniliyor. bu ikinci seneden sonra da devam ediyor zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 onun bi esprisi var o yuzden diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bibibibibibibibibing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oha cok guzel olmus lan manyaq bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 senko said: onun bi esprisi var o yuzden diyorum :) Linus Torvalds'in ses kaydini kafaniza kafaniza caktigim zamandan bahsediyoruz di mi ? =P ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar