Tron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 haberi şuradan okudum. http://www.latinoreview.com/news/first-batch-of-hangover-2-pictures-arrive-11365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 hass......... inşallah gece neler yaptıklarını da anlatıyodur bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 İlk film neyi anlatıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi tamam da ikinci filmin konusu ne olacak? şimdiden çok olumsuz düşünüyorum film hakkında ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu olay zaten 1 sene kadar önce kesinleşmişti. Yapımcı ekibin ve oyuncuların farklı projeleri var diye ileri ki bir tarihte yapacağız diye haberleri de çıkmıştı. Pek birşey söylenmemişti film hakkında ama bu sefer elemanların Çinliler ki büyük ihtimal Mr. Chow'la birlikte olaylara dalması anlatılacakmış. Lakin yeni şehir belli olmamakla birlikte Miami veya New York'un Çin bölgeleri olabilirmiş. Değişebilir bunlar tabii, 2009 Aralık ayında çıkmış bir haberdi bu bizzat yönetmen tarafından asfsad lan biz bunu burada konuşmuştuk hatta da Hangover başlığındaydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 dreagloth said: İlk film neyi anlatıyordu? detaylı olarak yani. mesela Phil neden hastaneye düştü, Leslie Chow'la neler yaşadılar, Stu'nun düğünü nasıl geçti filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ilk filmi anlatması gereksiz bir hareket olur.yeni bir macera olmalı bence ki zach tek başına izletir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Galifianakis'in yeni filmlerinden biri gelene kadar her gün oturup Between two Ferns'ün bütün bölümlerini izliyorum teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu filmde gülme efektim sıfırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Alan varsa her filmi izlerim www.dailymotion.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_zHkAPHoR8YM/TO13ffWVcpI/AAAAAAAAC2o/nqmCKE78C1w/s640/the+hangover+part+2+first+official+image.jpg WHO LET THE DOGS OUT WHOF WHOF WHOF WHOF Liam Neeson da castte. Zaten Mr. Chow ve Zach yardırır her türlü ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 avrupaya filan mi gidiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Tayland. Mr. Chow daha fazla görünecek haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben de galifinakis sakali yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://trailers.apple.com/trailers/wb/thehangoverpart2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Şimdi linki koymaya gelmiştim ya üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kac saattir online link sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben yeni gördüm, nabiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 En heyecanla beklediğim film bu resmen. Yazında çeyreği kadar bir macera yaşadıktan sonra kıymeti anlaşılıyor böyle anların hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Red said: ilk filmi anlatması gereksiz bir hareket olur.yeni bir macera olmalı bence ki zach tek başına izletir aynen ya zach ne komik bi tipleme oldu ya gelsin hemen hangoverı unutamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahaha mike tyson dovmesi mi var discinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 full trailer: http://www.youtube.com/watch?v=OBqXqJP8A1A&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahahahha yine yardıcak belli fragman bile yetti biçız başta zachin konusmasına tükürdüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi adamlar daha iyisini yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ahha gene bomba birşey geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar