Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://www.izmirpolis.gov.tr/izemonline/bizeyazin/bizeyazinana.asp şuradan ihbar ederek başlayalım o zaman bu videodaki şahısların bulunmasını istiyorum falan yazarak. http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dexter göreve ulan. ayrıca bu annesikötülerin aynısını bi başka insana yapma olasılığı çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Black-ice said: http://www.izmirpolis.gov.tr/izemonline/bizeyazin/bizeyazinana.asp şuradan ihbar ederek başlayalım o zaman bu videodaki şahısların bulunmasını istiyorum falan yazarak. http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/ gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 katıksız o. çocuklarıymış. Gerçi annelerine küfür etmekte olmaz çünkü annelerinide sallamıyor bunlar. Daha sağlam bişeyler etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 asil bu tipler ana kuzusu oluyor sokakta böyle kendilerini bisi sanip anasini babasinin yaninda süt kuzusu olurlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Televizyonda izlemiştim bu görüntüleri kanal d'de ama bu kadar ayrıntıya girmemişlerdi. Vurmadan önce görüntüyü dondurmuşlardı. Çok ağır sövmüştüm şimdi de tamamını izleyince o akan .... offf şerefsizler... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 umarım aynı şey onların da çocuklarının başına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kuş gribinde kuşlar itlaf ediliyo, insan grip olunca da grip olanı itlaf etseydik dünya çogzel bi yer olurdu. katıksız onun bunun çocuklarıymış hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 köpeğe parçalatıcak sandım. düşünce dellendi tekmeledi sığır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sivrisinek olduruyorsunuz acimiyormusunuz ezdiginiz sivrisineklere denmemis. ben diyim dedim. sivrisineklere de yazik ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 soulberry said: dexter göreve ulan. ayrıca bu annesikötülerin aynısını bi başka insana yapma olasılığı çok yüksek. yok ya popuşları yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 senko naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 onlarda hayvan haci, kediye sut veriyorsunuz da sivriden ufacik damla kani mi cok goruyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o çıkan kan sivrisineğe ait değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 videoyu hiç açamadım, kaldırılırsa iyi olur diye düşünüyorum. forum mesajlarından ne olduğu anlaşılıyor zaten. Napolyonn, Trias, Black-ice gibi aşağıdaki adrese ihbarda bulundum ben de. üzülen, vicdanı olan herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini diliyorum. Trias said: Black-ice said: http://www.izmirpolis.gov.tr/izemonline/bizeyazin/bizeyazinana.asp şuradan ihbar ederek başlayalım o zaman bu videodaki şahısların bulunmasını istiyorum falan yazarak. http://video.mynet.com/habervideo/Boyle-Canilik-Gorulmedi/981345/ gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fede said: amaçları annelerine vesika almakmış zorlanacaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Video linkini kaldırmaktan ziyade uyarı ekledim yanına. Küfür ve hakaret kullanmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 nasıl düştü ama. makatının düştüğü yerde bi kazık olaymışta kan göreymişiz azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Gazetelere mail attım ben. Haberlere çıksınlar da ifşa olsunlar en azından. Belki emniyet de birşey yapar böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ege üniversitesinde okuyormuş kanı bozuklar. Ahh çevrelerinde olup iki sopa çekmeyi çok isterdim. Varsa okuyan gitsin bölüm mölüm bulsun çıkışta bi tepelesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 olitere said: kermit said: orospu çocuklarıabi kermit dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 videoyu izlemedim ama, saldırgan(lar)? ın bir de köpekleri var yanlarında anladığım kadarıyla. kim bilir ona nasıl davranıyorlardır. acıdım zavallı hayvana. şu vahşeti izletmeleri bile hayvanın terörize olmasına yetmiştir. komşumuz, köpeğinin bir keresinde yolda ezilmiş bir kedi gördüğünde ağladığını söylemişti. kediciği öldürmüş bela herifler ama, köpeği de her gün öldürmekten beter ediyorlardır eminim. umarım gerkli cezayı almalarının yanısıra, köpeği de ellerinden alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yakalanmış. http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=141221&cid=735 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 izlemedim. yorumları da okumadım kesin bir kaç aptal çıkıp saçma sapan dalga geçmiştir. adam yakalanmış. ama mükemmel anayasamızda bu suç kapalı alanda sigara içmeyle eşdeğer olduğu için ne yazık ki kabahat sayıldığı için idari para cezası için yırtacak. allah gani gani belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu şerefsizi bana versinler,ağzını yüzünü büyük bir zevkle kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar