Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Arkadaşlar Barcelona benim küçüklükten beridir tuttuğum takımdır.Ronaldinho'yu da çok severdim ve Barça aldı daha bi mutlu oldum.Kluivert ve Saviola var diye göğsüm kabarırdı Barcelona'ynan.Ama şimdi bu gerizekâlı yöneticiler ilk başta Kluivert'ı sattı şimdi de güzelim genç yetenek hayran olduğum insan Saviola'yı da göndermek istiyolar.İsteyenler arasında Monaco varmış onlar biz onun tüm masraflarını karşılayamayız diye rest çekmiş.Şimdi isteyenler arasında Galatasaray,Fenerbahçe ve Atletico Madrid var.Bilmiyorum yani bence çok büyük aptallık yapıyolar.Şuan başarıya açlar şampiyonluk istiyolar ama bi larrson bi deco bi ronaldinho ile olcak iş değil bu saviola kalmalıydı.Büyük aptallık!!! Edit:İşallah Galatasaray alır ama hangi parayla?? [signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 20 Ağustos 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 senden benden iyi biliyolardır heralde ne yapmaları gerektiğini, üzülme sen.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Özhan baykuşu alamaz bunu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Maauhauha :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: fizban, 20 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: tek başına larsson ile bile olur. saviola gitse de kalsa da pek birşey farketmez bence. hem gs alamaz, fb de alamaz ve yabancı kontenjanı izin vermiyor. Yapma fizban abi geçen sene ronaldinho dan sonra en fazla gol saviola nındı(Barça).Adam mükemmel ya 1 e 1 de çok etkili son vuruşları harukulâde. Edit:Larrson'unda fos çıkma riski var yani ne malum? [signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 20 Ağustos 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Çok etkili ama Barcelona nın sistemi ona uygun değil Liverpool olur bak Owen ın yerine cük diye oturur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 12:29 tarihinde demiş ki: Özhan baykuşu alamaz bunu Özhan baykuş degil mezarcı[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 La karar verin Özhan baykuş mu pokemon mu mezarcı mı ??!?!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 mezarci [Bu mesaj Revenant tarafından 20 Ağustos 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kluviertın satılması lazımdı cok formsuz ve verimsizdi onun yere monacodan guily alındı monaconun final oynamasında ccok büyük etkendi.Saviola daha tecrübesiz ne yapıcağını bilmiyor genç,hızlı ama fizik bakımından cok kötü son vuruşları desen oda kkötü iyi vuramıyor.bi tek hızı ve tekniği ile ön plana cıkmaya çalışan bir arkadaşımız.henrik larssona gelince o gerçekten cok büyük bi yıldız herşeyiyle ama son dönemlerde yaşlılığın verdiği etkenle kötüleşti barça için iyi bi transfer değildi.Fos Çıkma ihtimali %90 gibi bişi diyorum ben barça onun yerine iyi bir forvet alsın.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Gönderilmiyor, kiralanıyor. Kira konusunda Fenerbahçe avantajlı durumda ve alması yüksek ihtimal. Nobreyi gönderecekmişiz alırsak. Neden Fenerbahçe daha avantajlı? Çünkü Rüştü'nün satışından kalan bir dostluk var ve kiralama konusunda son sözü futbolcu değil Barcelona söyleyecek. Yıllık 2.4 milyon Euro verilecek. Karşılayamayacağımız bir para değil ama önce Daum bekleniyormuş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Saviola gelirse Aziz Yıldırımı alnından öpecem süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu kadroyla saviola gelirse kavga çıkar fenerde kim oynucak forvette, takım içi huzursuzluk büyür kaos çıkar! keşke gelse,hem fenerin yabancı hakkı yetmiyo ki ,yetiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Nobre gitcek yazdım ya.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: -Mandrake-, 20 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: bu kadroyla saviola gelirse kavga çıkar fenerde kim oynucak forvette, takım içi huzursuzluk büyür kaos çıkar! keşke gelse,hem fenerin yabancı hakkı yetmiyo ki ,yetiyomu? Nobre gidicek,niye kavga cıksın ki forvette hojdonk la saviola mis gibi oynar.Huzursuzluk ancak bjk ve gs de olur cekemedikleri için oda...[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: fizban, 20 Ağustos 2004 12:16 tarihinde demiş ki: tek başına larsson ile bile olur. saviola gitse de kalsa da pek birşey farketmez bence. hem gs alamaz, fb de alamaz ve yabancı kontenjanı izin vermiyor. Saviola'yı alıyo olsun bizden bir takım, bak ne biçim kontenjan olur, takımdaki yabancılardan biri öyle hızlı uçar ki takımdan anlaşma feshiyle, feleğini şaşırır.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Efecik, 20 Ağustos 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Nobre gidicek,niye kavga cıksın ki forvette hojdonk la saviola mis gibi oynar.Huzursuzluk ancak bjk ve gs de olur cekemedikleri için oda... Şu anda forvette 8 futbolcusu mu ne var FB'nin, zorunluluktan kanat oynatıyorlar yarısına. Ayrıca yorum yaparken biraz objektif olmayı deneyelim, olamıyorsak yorumlarımızı kendimize saklayalım lütfen.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Saviola acaba mal mı vatandaşı Ortega nın kovulduğu takıma gelcek ?!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 kluivert ve saviola bencede yanlış ama larsson'da çok kral adam ne bilim kötü bi durum ama ben olsam kluivert'ı bonservisiyle satmazdım saviola kiralık neysede bende barçayı tutarım zaten avrupada bi tek çokda kral oldu takım zaten tek başına ronaldinho yeter deco+larsson fln direk şampiyon barça inşallah ispanya'da[signature][hline]sert kal,taviz verme! [Bu mesaj uncla tarafından 20 Ağustos 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Saviola acaba mal mı vatandaşı Ortega nın kovulduğu takıma gelcek ?!?! saviola ne yazıkki türkiye'ye gelmez keşke gelse gs'mıza[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Saviola acaba mal mı vatandaşı Ortega nın kovulduğu takıma gelcek ?!?! kovuldugunu nereden cikardin ? hollanda-arjantin macina gittikten sonra geri donmedi o yuzden davayi Fenerbahce kazandi. futbolla ilgili alakasi olmayan kisilerin bile ogrendigi bi olay ama.. ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kovulduğu diyerek istenmeyen adam olduğu anlamında kullanmıştım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Oynamayıp kendi gitti ne demek istenmeyen adam Kendimi geldi fbye fb istemedimi ortegayı İstedik bastık parayı aldık ama huzursuz çıktı ne bi tanıdığı ne bi arkadaşı vardı çekti gitti Ligin ortasında bağlı olduğun kulübünden çekip gidersende davayı kaybeder ödersin 10milyon euro bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sonuç olarak ödemedi ama Fener de para bok misali iplemiyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Holyman, 20 Ağustos 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Gönderilmiyor, kiralanıyor. Kira konusunda Fenerbahçe avantajlı durumda ve alması yüksek ihtimal. Nobreyi gönderecekmişiz alırsak. Neden Fenerbahçe daha avantajlı? Çünkü Rüştü'nün satışından kalan bir dostluk var ve kiralama konusunda son sözü futbolcu değil Barcelona söyleyecek. Yıllık 2.4 milyon Euro verilecek. Karşılayamayacağımız bir para değil ama önce Daum bekleniyormuş. hayal gucu genı$ cocuk =)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar