Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pectus excavatum ve askerlik

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

ztn nerdeyse cıkmamış olan sakal üzerine jilet vurmak pek problem değil köpük şart olmuyor..hani sakallar uzun olur sadece suyla zor da askerde nasılsa o kadar uzayamıcagı için traş problemi oldugunu sanmıyorum.askere gitmedim ama orda problem olcak en son şey sakaldır herhalde :)

ha ama sırt omuz gögüs tıraşı falan bilemem ahah :)

duş olayı kötü oldugundan 6 ayı ıslak mendille geçirenleri duydum mesela çevremden.
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadaşım şırnakta yapmıştı askerliğini. kışın sıcak su sorunu falan oluyorumuş sürekli. şansına bu elemanı fırıncı yapmışlar. her gün sıcak duşumuzu alırdık, nöbetimiz yoktu, millet gece koğuşta donarken biz takılırdık sıcacık falan diye anlatmıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Longshanks said:

noldu beyler giden var mı kardiyologa?

ben bu topiği ne zamandır uplayacağım unutmuşum. ben bu topiği açtıktan 3 sene sonra gidebildim.

marfanın 15 belirtisi varsa 12 tanesi falan uyuyordu zaten.

neyse yapıldı bütün testler bişey çıkmadı herşey normal. ama vücudum "marfonoid" tipindeymiş yani bütün belirtiler uyuyor sonuçta, bu yüzden ilerde çıkabilirmiş.

bu sebeple her sene bi kere kalp testine girmem gerekiyormuş. ben de hatta onu her sene çek up olayım diye düşünüyorum direk.

neyse sonuç bu. kıllatan varsa gitsin 10 dakkalık bişey zaten.

bi de bende çıkmadıysa kimsede çıkmaz abi hsdfsd

çıkarsa da michael phelps'in falan da marfan olduğunu düşünüp rahatlarız beraberce.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Longshanks said:

noldu beyler giden var mı kardiyologa?

ben bu topiği ne zamandır uplayacağım unutmuşum. ben bu topiği açtıktan 3 sene sonra gidebildim.

marfanın 15 belirtisi varsa 12 tanesi falan uyuyordu zaten.

neyse yapıldı bütün testler bişey çıkmadı herşey normal. ama vücudum "marfonoid" tipindeymiş yani bütün belirtiler uyuyor sonuçta, bu yüzden ilerde çıkabilirmiş.

bu sebeple her sene bi kere kalp testine girmem gerekiyormuş. ben de hatta onu her sene çek up olayım diye düşünüyorum direk.

neyse sonuç bu. kıllatan varsa gitsin 10 dakkalık bişey zaten.

bi de bende çıkmadıysa kimsede çıkmaz abi hsdfsd

çıkarsa da michael phelps'in falan da marfan olduğunu düşünüp rahatlarız beraberce.

öyle saçmalık mı olur abi ya marfansındır ya değil
bir gen testi direk sonuç veriyo
phelps'in kalbi de araba motoru gibi bu arada
o sadece marfanoid yani marfan değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...