Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Cuce said: Longshanks said: abi habersiz ölmektense panik yapıp bi an önce doktora gitmek daha iyi her türlü e bişi yok doktorada gitmeyin diyosun sen ne zaman doktora gitmeyin dedim abi ben? sadece stres yapmayın sakin bi şekilde şüpheleriniz varsa kardiyologa gidin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hebimiz ölücez !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hocam askere alınmamam için ya ileri derece sipastik ya da ölmüş olucan. Hastalığın ne olursa olsun önce askere alınıyorsun. orada esas muayneyi oluyorsun. Askere kayıt olurkenki muayne lafta olanıdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ztn nerdeyse cıkmamış olan sakal üzerine jilet vurmak pek problem değil köpük şart olmuyor..hani sakallar uzun olur sadece suyla zor da askerde nasılsa o kadar uzayamıcagı için traş problemi oldugunu sanmıyorum.askere gitmedim ama orda problem olcak en son şey sakaldır herhalde :) ha ama sırt omuz gögüs tıraşı falan bilemem ahah :) duş olayı kötü oldugundan 6 ayı ıslak mendille geçirenleri duydum mesela çevremden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bi arkadaşım şırnakta yapmıştı askerliğini. kışın sıcak su sorunu falan oluyorumuş sürekli. şansına bu elemanı fırıncı yapmışlar. her gün sıcak duşumuzu alırdık, nöbetimiz yoktu, millet gece koğuşta donarken biz takılırdık sıcacık falan diye anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 noldu beyler giden var mı kardiyologa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Longshanks said: noldu beyler giden var mı kardiyologa? ben bu topiği ne zamandır uplayacağım unutmuşum. ben bu topiği açtıktan 3 sene sonra gidebildim. marfanın 15 belirtisi varsa 12 tanesi falan uyuyordu zaten. neyse yapıldı bütün testler bişey çıkmadı herşey normal. ama vücudum "marfonoid" tipindeymiş yani bütün belirtiler uyuyor sonuçta, bu yüzden ilerde çıkabilirmiş. bu sebeple her sene bi kere kalp testine girmem gerekiyormuş. ben de hatta onu her sene çek up olayım diye düşünüyorum direk. neyse sonuç bu. kıllatan varsa gitsin 10 dakkalık bişey zaten. bi de bende çıkmadıysa kimsede çıkmaz abi hsdfsd çıkarsa da michael phelps'in falan da marfan olduğunu düşünüp rahatlarız beraberce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sparkcaster said: bendede vardı, doktora gidiyosun, diyo abraham lincolndede vardı bu hastalık, gururlanıyosun, sonra sende çıkmıyo marfan, buruk bi sevinç :/ ahahah lan aynısı mı olur adam direk abraham lincolnden girdi konuya benim de aeuheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 askerlik yapmayana kız vermiyolar. gidin yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hahahahayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 geçmiş olsun birader. askerlik yapıp yapmadığını okumadım 3 sene 8 sayfa geçmiş aradan. plastik meme hastalığın konusunda da toleranslı olacağım bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 teşekkür ederim plastik memeler konusunda gerçekten hassasım. yok lan ne askerliği yeni mezun oldum daha çalışıyorum master falan gitmem kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Black-ice said: Longshanks said: noldu beyler giden var mı kardiyologa? ben bu topiği ne zamandır uplayacağım unutmuşum. ben bu topiği açtıktan 3 sene sonra gidebildim. marfanın 15 belirtisi varsa 12 tanesi falan uyuyordu zaten. neyse yapıldı bütün testler bişey çıkmadı herşey normal. ama vücudum "marfonoid" tipindeymiş yani bütün belirtiler uyuyor sonuçta, bu yüzden ilerde çıkabilirmiş. bu sebeple her sene bi kere kalp testine girmem gerekiyormuş. ben de hatta onu her sene çek up olayım diye düşünüyorum direk. neyse sonuç bu. kıllatan varsa gitsin 10 dakkalık bişey zaten. bi de bende çıkmadıysa kimsede çıkmaz abi hsdfsd çıkarsa da michael phelps'in falan da marfan olduğunu düşünüp rahatlarız beraberce. öyle saçmalık mı olur abi ya marfansındır ya değil bir gen testi direk sonuç veriyo phelps'in kalbi de araba motoru gibi bu arada o sadece marfanoid yani marfan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yani bilmiyorum ilerde nüksedebilir cümlesini ben uydurdum gibi ama kontrole gelmemi istedi işte her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 komotonom bende antü sosyal küşülük bozokloğo vaır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 başlığa harry potterlı şakalı mizahlı konu diye girdim meğersem hastalıkmış geçmiş olsun bu mücadelede yanındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 9 ay falan diyolar şart oldu muafiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar