Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[HL2] Half-Life 2 Ağustos'da çıkıyor (mu acaba?) // HL2 haberleri


Bone

Öne çıkan mesajlar

Gabe Newell kendi diyor valla, oyun ağustosta çıkıcakmış:
http://www.gamespot.com/news/2004/06/25/news_6101409.html

ha bir de voice cast vereyim size:
http://www.gamespot.com/news/2004/06/24/news_6101371.html

Robert Guillaume - Dr. Eli Vance
Robert Culp - Dr. Wallace Breen
Lou Gossett, Jr. - Vortigaunt
Michelle Forbes - Dr. Judith Mossman
Merle Dandridge - Alyx Vance
Mike Shapiro - Barney Calhoun
Mike Shapiro - G-Man
Harry S. Robins - Dr. Isaac Kleiner
Jim French - Father Grigori
John Patrick Lowrie - Citizens/Misc. characters
Mary Kae Irvin - Citizens/Misc. characters
Ellen McLane - Overwatch voice[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye mümkün görünmüyor bana söyler misin?
diablo 2, warcraft 3'ü biz yıllarca beklemedik mi?
her yıl "çıkıcak" diye haberler yazılmadı mı?
ama sonuçta bu oyunlar çıkmadı mı?

ee niye hl2'ye bu kadar garip muamele yapılmakta anlamış değilim.
birkaç ay geç çıktı diye hemen "çıkmıycak bizi kandırıyorlar" "half-life 2'yi yapan adamlar amma tembel" felan bir sürü dedikodu ortalıkta dolaşıyor.

Şimdi Gabe Newell, gamespot'taki haberde yalan mı söylemiş oluyor?[signature][hline]pc and comic geek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyiki bi duke nukem forever çıkamadı artık her geciken oyun yok artık 364762437623467 yıl sonra çıkar diyo millet, çıkmaz iptal edilmiştir diyen de olmuyo deil:) kolaydı sanki...
benim hala half life 2'nin ağustosta değil 2005 mayısında çıkacağına inanan arkadaşlarım var:P (gamespot linkini vermeme rağman hem de)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
icq: 172758290
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet doom 3 3 ağustosta çıkıcak diye duydum ben de.
ama hl2?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan için ağustosta çıkması çok zor. Kodların çalınması ayrıca duyduğuma göre kadrosundan bir bölümü ya atılıyor yada tatile çıkıyor, yani bu süre zarfında biraz askıda gibi duruyor oyun. Bence sonuna kadar beklemeleri ve süper bir oyun getirmeleri, acele yapılıp daha haftasında patch çekmek zorunda olduğumuz bir oyundan kat be kat daha iyidir.[signature][hline]Only privates can be hero!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herkes gecikmesinin nedenini başka bi şekilde açıklıyo ama bi hl2 forumunda ben motorun üzerinde bazı çalışmalar yaptıklarını duydum. hl2 motorunu baştan mı yapıyolarmış neymiş..[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 07 Temmuz 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
...ben motorun üzerinde bazı çalışmalar yaptıklarını duydum. hl2 motorunu baştan mı yapıyolarmış neymiş...


HİYAAAAAAAAAAAAAAAAAA olamaz yalan olmalı bu lütfeeeeeen yeni duke nukem vakası istemiyoruz[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

önceden hazır motorlar kullanıyolar, sanırım o nedenle bu kadar çabuk çıkıyolar. en basit örnek lineage 2, guildwars gibi mmorpg'lar bile pek alakaları olmayan unreal motorunu kullanıyolar. ama valve, id software gibi firmalar kendi motorlarını yazıyolar. zaten oyun dünyasına devrim getiren de bu mototlardır. mesela ilk defa interactive environment olayı çıkıcak HL2 motoru ile.[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi burda iki gariplik var. Bir oyunu bitme aşamasına getiripte oyunun motorunu değiştirmek gibi birşey sözkonusu bile olamaz. Bunun asıl nedeni oyunun bir çok dengesinin buna bağlı olmasıdır. Nebleyim mesela kutuya vuracaksınız düşecek. En azından fizik motorunu da değiştirmek gerekicek. ki bu olay sadece küçük bir ayrıntı. Kimse böyle bir riske atlamaz ki Valve hayatta(şimdi Duke Nukem Forevera da geliyorum).

Diyeceksiniz ki şimdi Duke Nukem da ne oldu? doğru en az 4 kez motor değiştirdi oyun. bunun nedeni şirketteki adamların afedersiniz otu boku istemesiydi. Adamlar mesela bi oyunda bisiklet kullanıldığını gördüler oyun bisiklet kattılar. Tabi bu sadece kafadan attığım bi örnek (bakarsınız oyunda çıkar be:)) bu olayın da olması için motoru değiştirmek zorunda kaldılar(önceden planlı olmadığı için). ne gerek var? bu adamın bisikletten düşmesi var uçması var. Eğer bu insanlar zaten bu oyuna bukadar değer vermeseler bu kadar motor değişmezdi (ve haliyle Duke da bisikletten düşmezdi:)).

Soz söze gelince...bence DNF yüzyılın oyunu olabilir. Hiç beklenmese de. Üzerine düşülmesi bunu gösteriyor. Ne zaman mı çıkacak?
When its done:) [signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mayfer, 10 Temmuz 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
önceden hazır motorlar kullanıyolar, sanırım o nedenle bu kadar çabuk çıkıyolar. en basit örnek lineage 2, guildwars gibi mmorpg'lar bile pek alakaları olmayan unreal motorunu kullanıyolar. ama valve, id software gibi firmalar kendi motorlarını yazıyolar. zaten oyun dünyasına devrim getiren de bu mototlardır. mesela ilk defa interactive environment olayı çıkıcak HL2 motoru ile.


valve kendi ilk defa motor yapıyor, devrim filan getirmiş değil. ilk hl'de modifiye edilmiş q2 motoru kullanıldı. hl2'nin source motoru hele çıksın da görelim. devrim yapan motorlar quake ve unreal motorlarıdır, biri id biri epic'e ait..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
öyle gözüküyor..
gene Gamespot'tan bir haber:

POSTED: 07/23/04

G-funk in GTA: San Andreas and Half-Life 2 nears completion--again.

RUMOR #3: Half-Life 2 is only two weeks away from completion. Really. They mean it this time.

Source: Valve Software fan site hl2world.com.

The official story: E-mails to Valve PR director Doug Lombardi and the e-mail address on the post got no responses.

What we heard: On Tuesday, a frequent hl2world.com forum-poster and self-described "1337 d00d" started a thread with an audacious claim--that he personally had contacted Valve head Gabe Newell to ask about the progress of Half-Life 2. Less believable was the poster's claim that Newell wrote back and told him that, "At our current rate of find/fix bugs, we'll be down to zero bugs in 16 days." If true, that would mean that the infamously delayed shooter "might go gold at around the fifth of August." Normally, it would be easy to dismiss such posting to the overactive imagination of a PC gamer driven mad by the stranger-than-fiction story of Half-Life 2's development. However, the reputable news crew at Shacknews.com confirmed the story with Newell (who speaks to them regularly), all but legitimizing the story.

Bogus or not bogus?: Not bogus, although whether Valve makes that deadline is a whole other matter...[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...