Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tavsiyesi edin topiği

Bone

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir beğenim var. bunun üstünde ortak bir özellik farkedip de "aa sen bunları sevdiysen kesin bunu da seversin" diyebileceğiniz şeyler varsa çok güzel olur.

Film: Full Metal Alchemist, Akira, Spirited Away, Princess Mononoke, Vampire Hunter D - Bloodlines, Neon Genesis Evangelion,
Dizi: Rurouni Kenshin, Hellsing, Fullmetal Alchemist (eskisi), Great Teacher Onizuka, Naruto & Naruto Shippuuden.

gözden kaçırdığım animeler vardır belki.
derin bir hikaye, güzel çizimler, sıkmayan anlatım, ilginç atmosfer gibi bir şeyler arıyorum.
Bleach, Elfen Lied, Dokoro-chan, Highschool Of The Dead gibi olmasın, sevmedim onları.
Sosyal ağlarda paylaş

beyin kıvrımlarıma kramp girmişti cidden artık son bölümde. o kadar kötüsünü daha da görmedim. neyse ki bone da beğenmemiş heh

bone yeni fma'yı bitir önce, yeni nge çok fasafiso ama sana kalmış. sıkıntıdan patladım izlerken, eskisinin biraz daha cafcaflısı sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Remus said:

One piece (100 den sonra hem cizimler duzeliyor hem hikaye inanilmaz guzellesiyor)
hunter x hunter
Gundam seed
scrapped princes
planet es
trigun
stellvia universe (galiba ismi boyleydi)
vandread
outlaw star
inuyasha
dragon ball

tam senlik animeler gibime geliyor

D-gray man ve death note yazilmisti yazmadim (bide death note ile ayni zamanda bi gundam vardi aklima gelmedi 2 incis seriside cekildi leruchlu bir seydi hatirlayan varsa eklesin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...