Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şöyle bir beğenim var. bunun üstünde ortak bir özellik farkedip de "aa sen bunları sevdiysen kesin bunu da seversin" diyebileceğiniz şeyler varsa çok güzel olur. Film: Full Metal Alchemist, Akira, Spirited Away, Princess Mononoke, Vampire Hunter D - Bloodlines, Neon Genesis Evangelion, Dizi: Rurouni Kenshin, Hellsing, Fullmetal Alchemist (eskisi), Great Teacher Onizuka, Naruto & Naruto Shippuuden. gözden kaçırdığım animeler vardır belki. derin bir hikaye, güzel çizimler, sıkmayan anlatım, ilginç atmosfer gibi bir şeyler arıyorum. Bleach, Elfen Lied, Dokoro-chan, Highschool Of The Dead gibi olmasın, sevmedim onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 D.Gray-Man Darker Than Black Black Lagoon Şimdi hemen aklıma gelenler bunlar senin istediklerine göre. Özellikle D.Gray-Man senin istediklerine neredeyse tam oturuyor. Tek sorunu animesinin yarıda kesilmiş olması, mangası Jump SQ'da(Aylık Jump) devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fma yeni serisi seyretmediysen şayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 evangelionların yenileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fma'nın yenisini bir yere kadar izledim de, nge'in yenilerini hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 neden death note izlemiyosunuz? bide elfen lied izle kramp girsin finalde. niye devamı yok die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 beyin kıvrımlarıma kramp girmişti cidden artık son bölümde. o kadar kötüsünü daha da görmedim. neyse ki bone da beğenmemiş heh bone yeni fma'yı bitir önce, yeni nge çok fasafiso ama sana kalmış. sıkıntıdan patladım izlerken, eskisinin biraz daha cafcaflısı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 elfen lied izledim sevmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 meme var nasıl sevmezsin demişti bir arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bi de sen ghost in the shellleri izlemelesin özellikle sana hitap eden bişey o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 supernatural var bir de ehah, http://www.twitvid.com/OJV2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 sırasıyla -Mai-Hime (26 eps.) -Mai-Otome (26 eps.) -Mai-Otome Zwei (4 eps.) -Mai-Otome 0: S.ifr (3 eps.) pişman olmassın izlemediysen bu seriyi izle derim anidb ye bi göz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ben ilk seriyi izledim çok pişmanım yalnız. sıkıntıdan izliceksen serilerden ziyada bakabt de film olanlara bak (ama dizileri sıkıştırıp film yaptıkları olmasın bence) bazen çok güzel şeyler çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sevdiğin filmleri ve dizileri harmanlayp sana serial experiments lain'i şiddetle tavsiye edeceğim. beğeneceğine de kalıbımı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 One piece (100 den sonra hem cizimler duzeliyor hem hikaye inanilmaz guzellesiyor) hunter x hunter Gundam seed scrapped princes planet es trigun stellvia universe (galiba ismi boyleydi) vandread outlaw star inuyasha dragon ball tam senlik animeler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Remus said: One piece (100 den sonra hem cizimler duzeliyor hem hikaye inanilmaz guzellesiyor) hunter x hunter Gundam seed scrapped princes planet es trigun stellvia universe (galiba ismi boyleydi) vandread outlaw star inuyasha dragon ball tam senlik animeler gibime geliyor D-gray man ve death note yazilmisti yazmadim (bide death note ile ayni zamanda bi gundam vardi aklima gelmedi 2 incis seriside cekildi leruchlu bir seydi hatirlayan varsa eklesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 inuyasha'nın ilk bölümünü izlemiştim de kanım ısınmamıştı. bi de dragon ball ne ya öyle. sevmem :) yani atv'deyken izlerdik küçükkene ama o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 d-gray man yarıda kalmamışmıydı? sırf o yüzden başlamamıştım izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yarıda kalmış gibi bitiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mangasini yazan adam hastalandiydi biraktiydi mangayi sonra iyilesti devam etmeye basladi animesi devam edermi bilmyorumda cok kotu bitmiyor animesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bone said: inuyasha'nın ilk bölümünü izlemiştim de kanım ısınmamıştı. bi de dragon ball ne ya öyle. sevmem :) yani atv'deyken izlerdik küçükkene ama o kadar. ben kan vahset iceren animeleri yazmadim yoksa berserk ile baslardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kanım ısınmadı derken kan vahşet yok demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 berserkin son bölümü kadar efsane başka bölüm var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar