Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben ilk yari nuri ismini duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 "5 ayda devrim yapacaksan kıçını kaldır gel de 1 ay önce başla devrimine, o arada da otur maçları seyret oyuncuları tanı, ya da maaşını da o 5 aydan itibaren ödemeye başlayalım çalışmaya başladıktan sonar" diyen niye çıkmıyo peki devrimci hiddinke? hani tamam şimdi tam almanya maçı öncesi hemen radikal değişiklik yapmasın yine gün kurtarmalık kadrosunu sürsün sahaya da o arada boş durması için bir sebep değil bu. Gidip yine maç izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hiddink'in gaz verebileceğinide sanmıyorum, Terim olsa devre arası bunlara ara gazı verir felan derdik. Bu oyun sistemini uygulayacaksan niye geldin be hoca. Hücumcu adamlarla beceremediğimiz defans niye. Bare atak oynayınca yesekde atıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rewendor said: çünkü takımda oğuz etkisi var.. hiddink efendi kıçını yayıp hollandadan talimat veriyo. beyfendiye kıçını kaldırıp türkiyeye gelmek, 2 lig maçı izlemek, oyuncuların performansını takip etmek zor geliyor. Yılmaz Vural bile bu sezon başından beri 30 maça falan gitti tüm takımları izledi be. Spor yazarlarından bitek Hıncal Uluç yapaibldi bu eleştiriyi, ama kendisi tarihimizin en nefret edilen insanı olduğundan kimse sallamadı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi , almanyaya karşı , ibrahim toroman dururken ömer ördağanla başlamak nedir ben anlamadım. sol bekte sıkıntı var ise , sabri mi çözümdür ibrahim üzülmez mi? hani beşiktaşlıyım diye taraflı bakıyorum durumu da yok , 2+2=4 sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Turkceplease said: oha nike reklamı gosuymuş haha arda arıyor adam mesgule veriyor ahhahailk yarı her hangi bir oyuncunun adını duydunmu bari sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yanlıs alıntı yaptın haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ibrahim toraman ömerden falan katkat daha kotu bi stoper. muhtemelen gelmiş geçmiş en kotu stoper falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 AHAHA SABRI ORDA BEN YAPMADIM BEN YAPMADIM MI DEDI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Hani atak oynıycam, Köybaşı tecrübesiz vs dersin Sabri seçimini anlarım da, ne oynadık belli değil. Üstüne Müller koridor yaptı o tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 maçı izliyemiyorum yalnız. çok kötüyüz. ömer'inde neden çağrılmadığını anlamış olduk. heycanlı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aktiftablet said: Rewendor said: çünkü takımda oğuz etkisi var.. hiddink efendi kıçını yayıp hollandadan talimat veriyo. beyfendiye kıçını kaldırıp türkiyeye gelmek, 2 lig maçı izlemek, oyuncuların performansını takip etmek zor geliyor. Yılmaz Vural bile bu sezon başından beri 30 maça falan gitti tüm takımları izledi be. Spor yazarlarından bitek Hıncal Uluç yapaibldi bu eleştiriyi, ama kendisi tarihimizin en nefret edilen insanı olduğundan kimse sallamadı tabi. hıncalın bu şekilde doğru söylediği o kadar çok şey var ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mokoko said: mesut'a sırf almanyayı seçti diye laf edenler amerikada vatandaşlık hakkı kazansanız naparsınız diye sormak istiorm. ayrıca ben mesut reale gidince yada gol realde gol atınca falan gururlanırım tabiki. adam ne kadar almansa bi okadarda turk aynı zamanda. bunu kendiside soyluyo ztn. ha almanyayı seçmesi kesinlikle mantıklı olan ztn. bende olsam bende almanyayı seçerim. hem futbol olarak hemde doğduğu buyuduğu yer sonuçta. adam gelipte tarihinde 2 kez dunya kupaasına giden takımımı seçsin diğer tarafta 3 kere dunya kupasını kazanan takımımı. bende italyan vatandasiyim ama umrumdada degil gun gelir birini sec derlerse tabiki turkiyeyi secerim. amerika olsada farkmazdi. dayim mesela birakti geldi vatandasligini herseyini 20 sene amerikada kaldi. dogdugu buyudu yer olsada almanyadaki turkler asimile olmus filan degiller ister 3. kusak olsun ister 15. onlar orada turk gibi yasiyolar. hemde turkiyedeki turklerden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2 takım da 10 kişi oynuyo yanlız, bizde özer rezalet, daha top almadı neredeyse, adamlarda da podolski yok ortada. ama podolski napar eder bi şekilde ismini duyurur diye korkmuyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 neyse ya gereksiz bi konu maç topicinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 OMG HASSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ABIIIIIIII O KACARMIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 HALİL NAPTIN LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 halil bunu atamicanda neyi atıcan be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Odeon said: ABIIIIIIII O KACARMIIIIIIIIIIIIIIIIIII vol.2 by omer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok abi ömer milli takımda oynayabilcek adam degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mal ömer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 puuuuush puuuuuush artık be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Turk heryerde turk işte bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ÖZer flan çıksa ya niye halil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar