adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu yeni facebook akımı hakkında bilgisi olan var mı? kızlar yine neyi protesto ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hiçbi fikrim yok, hatta facebookum bile yok. ama bu gibi salakça şeyleri takip edenin de koyundan farkı yoktur hani. katılım bazında takip eden, dışarıdan izleyen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 öyle deme dasaaa belki çok iyi güzel bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu geyik ne lan bi bok anlamadım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 işte onu diyorum bende neyi protesto ediyolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 masada 5 kanepede 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 buymuş where do you like your bag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 önce seks sanmıştım ama bugün biri kapı kolu yazınca sütyen olduğunu düşünmeye başladım. meme kanseri filan yine herhalde. geçen sene de sütyen rengi yazıyodu kadınlar. çok saçma işler bunlar. edit: çanta ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nasıl örgütleniyo bunlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi kadınların özel güçlerinden birisi de salakça şeyler için örgütlenmektir.. altın günü kavramı falan hep böle doğmuş olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 seks olsaydı divanın altı falan vardı benim facebook'da o kişiyi silicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 altın günü mmhhps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 stimpak said: buymuş where do you like your bag? nerden çıkıyor ki bu soru, ya da neden hepsi birden cevaplama gereği duyuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 şuan biri feci şekilde dalga geçiyo benle ne çantası be ahahah falan diye kıllanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bone said: stimpak said: buymuş where do you like your bag? nerden çıkıyor ki bu soru, ya da neden hepsi birden cevaplama gereği duyuyor? yakın ama tam olarak değil :P sütyen olayından sonra çok haber yapılmış falan filan 'kadınların gücünü' göstermek adına bi tane daha uydurmuşlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Klára XXX: I like it everywhere where it´s possible ahah abi sex olarak düşünmeye devam edicem ben komik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 burtonesk said: önce seks sanmıştım ama bugün biri kapı kolu yazınca sütyen olduğunu düşünmeye başladım. meme kanseri filan yine herhalde. geçen sene de sütyen rengi yazıyodu kadınlar. çok saçma işler bunlar. edit: çanta ne ya [hr] wastyrx said: Bone said: stimpak said: buymuş where do you like your bag? nerden çıkıyor ki bu soru, ya da neden hepsi birden cevaplama gereği duyuyor? yakın ama tam olarak değil :P sütyen olayından sonra çok haber yapılmış falan filan 'kadınların gücünü' göstermek adına bi tane daha uydurmuşlar falan.. [hr] kadın bilmiyor, erkek olan "yakın ama değil" diyor.. cinsiyetinize göre davranın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Sordum söylediler abi bu kadar basit.. Hatta attılar bile yollanan mesajı :D edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SpiderS_DangeR said: Klára XXX: I like it everywhere where it´s possible ahah abi sex olarak düşünmeye devam edicem ben komik oluyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben de sabah Geveze'de dinledim olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benim listemdeki kizlarin ya memesi yok ya da hicbiri sutyen giymiyor , bi kac saattir acilan konulara anlam getirmeye calisiyordum burdakileri okuyana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 olay zaten sütyen değil, türk kızları bunu " eve gelince çantanızı nereye koyarsınız" şeklinde yorumlamış, onu yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sende de yaşasın, burada hiç aptal arkadaşınız yok! yazardı google olsaydı. hooray, no spam here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 onlarda yeni anladilar heralde, soyledigim gibi mantar gibi bittiler koltukda sandalyede yastigin altinda gibilerinden /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar