Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunu "kesin" okuyun , "belki" anlarsınız..

tunch

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

said:
en hiç afrikayı dolaşmadın herhalde.

biz türkler boş zamanımızda ve yaz tatillerinde afrikayı dolaşıyoruz..

o_O!

geleneksel afrika turlarımız başlamıştır

sorun da burdan başlıyor, "çok gezen mi çok okuyan mı bilir?"
okuyan başkalarının fikirlerini öğreniyor, gezen gördüklerini
Sosyal ağlarda paylaş

Kenan'ı tebrik etmek lazım. Kaçıncı düzeyde bir yarışta başarı sağladı bilmiyorum ama sonuçta eleman birinci olmuş. Ülkemizde valeybol ve basketbolda da takım bazında avrupa finali oynamadan pek medyasal bir destek olmuyor zaten. %95 futbol bahseden bir gazete ve tv sektörünü ele alırsak izleyicilerin "Kenan kim lo? Ne motoru yapıyomuş? " gibi sorular bile sorabileceğini hesaba katmak lazım :D

Kavuk olayına gelirsek; saygı duyarım ama ben tür şeylerin insanın içinde yaşaması taraftarıyım. Sosyal yaşam içerisinde seninle aynı görüşte olan/olmayan biriyle kafa tokuşturmaya çalışmak ta gayet saçma geliyor bana.

Osmanlı tartışılması saçma olmuş nerden gelmiş konu oralara anlamadım zaten. Biri referandumda oy falan veririm demiş. Osmanlı kimliksiz bir imparatorluk. Hatta Osmanlı içerisinde Türk olanlar 3. sınıf vatandaş olarak yaşamıştır dediydi inkilap hocası bana. Bilemiyom nekadar doğrudur. Ama kimliksiz olduğu görüşüne inanmaktayım.

Bence Osmanlıyı değil Selçuklu ve Hunları desteklemek gerek :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hiç dolaşmadın diyince bi garip oluyor. sıradan türk alanya'yı kalkıp dolaşamıyor..

siz hiç türkiyeyi dolaşmadınız herhalde? ô_Õ

gitmediğim en fazla 10 şehir vardır. Benim cümlelerimde Osmanlı çok iyiydi, Türkiye çok iyi diye bir şey yok. (Osmanlı gittiği yerlerde Avrupa'lıların bıraktığından çok çok fazla sanat eseri bırakmıştır, gözlerimle gördüm) Ama Avrupa bu zenginliğini KANLA kazanmıştır. Para olduğu zaman hertürlü sanat teknoloji arkasından gelir.
Bilmem District 9 u seyrettiniz mi? Güney Afrika, ki en refah Afrika ülkesi, aynen o uzaylılar gibi yaşamaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

balkanlara yapilan o osmanli eserlerinin yuzde 70 i isyanalr cikmaya baslayinca imzalanan antlasmalar nedeni ile yabanci develtler tarafindan "zorla" yaptirildi

anadolu diyorum zaten balkanalr demiyorum bak, osmanliyi "aga adamalr yapmis" diye svunan adamin karsisina lise tarihi boku atmasi ayri ironi olmus, ki o antlasmalar cabuk gecilsede liselerde okutulur, liseyi bitirmedigini dusundum bi an asdffads

guney afrika dedigin yere o koca koca sehirleri, o altyapiyi yapan direk somurenler, bugun yerliler o binalarin ekmegini yiyor, ingilzi oraya gitmesydi johannesburga o radyo kulesini vuvuzela iel kafa utuliyen yerlilermi dikicekti?, adam zaten bi ufluyor butun sehir duyuyor lan

afrikanin her kosesinde misyonlar var, MISYONERLER RERORO de adamalr "bak isa var, tek tanri var buna inanan herkez hristiyandir" diye yamyalara akdar gidiyor, hristiyanlik o sekilde yayildi, bizde ise "sen hocamin kitabinda yazdigi su hadisi yapmion musluman degilsin, sen sii sin musluman diilsin, sen sunni halifeyi tanimion musluman diilsin" modunda oldugundan islam dunyasi basta failliyorda o apayri bir konu zaten

bu arada odev, arastirin bakalim bu devsirmeler ne gibi haltlar yemisler develette onemli yerlere geldiginde, kuyucu pasayi soyledim adam turk bile degil, ustune ustluk zorla musluman oldugundan muslumanalrdan gizli gizliye nefret ediyor

mimar sinan turk degildir misal, devsirmedir gene, adam tabiki gidip anavatani olan balkanlarda bina yapicak, ortacagi yasiyan anadoluda degil

isin dahada komigi balka nsavasindan sonra ozgurlugunu kazanan balkan uluslari osmanlinin geride biraktigi mezarlari bile talan etmistir "ulkemizde isgalci zihniyetin kulturel izlerini istemiyoruz" diye

T.C. dende lise tarihi okuyan, milli guvenlik dersindne gecen liseliler haricde zaten kimse sevmez osmanliyi, ama oyle bir gaz veriyorlarki lisede cCc FATIH REIS cCc diye dolasiyorlar

neyseki yeni nesil karamurattan uzak yasiyor sdfsad, cuneyt arkin filmleri ile buyuyen bir kusagi daha kaldirmaz bu ulke
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor, bildiğim gördüğüm için Afrika konusunda komple attığını rahatlıkla söyleyebilirim. Diger forum konularında da atıyorsun veya bilmiyorsun veya inanmak isteyeceğin şeyleri okuyup "haa doğru" diyorsun.
Seninle bilgi alışverişinde bulunmak imkansız :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben de üstün körü okudum şöyle bir de
viktör yerli tarih bilincine karşı bilinç oluşturayım derken kendini fazla kaptırmış gibi geldi
bir yere kadar haklı adam tabi ama
bir yere kadar

zaten tarih konuşuyoruz/konuşuyonuz; kimsenin tam haklı olmasına imkan yok bence

ha bir yere kadarsa nereye kadar anlat bakayım diyecek de, hiç yanaşmam ben o işe sdf üstün körü okudum üstün körü yazıyorum

saygılar =p
Sosyal ağlarda paylaş

2+2: 4 olan bişiyi söleyim size.

Bu ülkede fetullah gülenle yakınlaşan tr nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü hakan şükürü bile hedef yapıldı.İnsanların ona karşı düşman olması sağlandı.

Kabul edin dindar insanların yükselişini kabullenmek istemeyen yobaz bir kitle var ülkede.

not: joker bence çok yobaz tarihçilerin kitabını okumuşssun abi sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...