Jester Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 şimdi fps midir rpg midir tartışmasına gerek yok. bu tartışma Deus Ex için de yapılabilir, ama direk fps-rpg deyip geçiliyor. Oyunun FPS ya da RPG olup olmaması nasıl oynadığınıza bağlı. yani öldürdüğünüz adam sayısı 10'u geçmeden de oyunu bitirebilirsiniz, etrafta canlı bırakmadan da. Dediğim gibi bu türde en iyi örnek Deus Ex.[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ayrıca yanlış hatırlamıyor ve karıştırmıyorsam damage sistemi de zarla belirlenecekmiş. Yani kasıpğ kafaya da nişen alsanız, ayağa da nişan alsanız damage zara göre verilecek. (bi yerde okuduydum ama karıştırmış ta olabilirim.)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bonecrusher, 30 Nisan 2004 05:16 tarihinde demiş ki: Yani siz düşmanınızın kafasına nişan alsanız bile, headshot çekme olasılığınız, zara bağlı olacak. Ayrıca rastgele zarlardan çok, level-of-difficulty koymuşlar zarlara. Yani normal bir masaüstü FRP'de "adamın kafasına nişan alıyorum ateş ediyorum" yerine, burda siz direk nişan alcaksınız. Zarlar atılcak, ama burda da sizin sanşınız değil, karakterinizin yeteneklerini test amaçlı zarlar atılcak burda yazmışım. ayrıca bu konu hakkında detaylı bilgiyi şu iki linkte okuman mümkün: http://www.gamespot.com/pc/rpg/vtmb/preview_6083943-2.html http://www.gamespot.com/pc/rpg/vtmb/preview_6086694.html[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben oyunun aslında tam bir fps olmadığını, rpg öğelerinin daha ön planda olduğunu belirtmek için söylemiştim o zar hedesini, okuduğum yeri unutmuştum hatırladım şimdi tabi eheueh[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 600mblık 5 video vardı izleyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben izledim çok hoşuma gitti oyun ama malesef buralarda bulamıyorum, internette de herhangi bir p2p'de bulamadım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 nasıl yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oyun çıkmadı daha..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 oyun ekim orataları yada kasım başında çıkacak bildiğim kadarı ile o videolarıda büyük bir heyecanla izledim sonrada gaza geldim ve hemen redemption ı oynmaya başladım, ah ah vampir olmak istiyorum :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Bonecrusher, 11 Ağustos 2004 17:44 tarihinde demiş ki: oyun çıkmadı daha.. hadi ya ben de diyorum niye bulamıyorum .......[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 :D :D :D ah ah buarada farkındaysanız oyundaki bütün hanımların vücut ölçülerinde biraz "fazlalık" var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lol zaten o movielerin birincisinde bi hatun var bi yerde sanırım göğüsleri sallanıyo normalüstü bir şekilde orayı direk sansürlemişler hehe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 orasındada hiç birşey yok (giysiyi hiç açmıyor yani)aynen devam bu oyun kesinlikle ama kesinlikle 18 yaşın altındakilere satılmıycak gibi bir içimde his var. (bkz:jakuzi olayı). Heavy Metal gibi olmuş bütün bayanlar muhteşem fiziğe sahip.(nosferatuları saymıyoruz...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ama ilk oyunda ortaçağdaki hatunu tercih ederim ben.. tremere idi di mi?[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 orta çağda gecenini sefiodum millet lordum leydim takılıodu nay thy thee die şyler dilardi böle ehe bide christoff -To the abys with thee! die baırıyo hastasuyum. bloodlines güzel olcak,malı.[signature][hline]ben-olm nooblara yazık deelmi,reskill çme lan çolouğa çocuğa,yiyosa gel ban karşı dur! eragset(eraq)-çekerim lan,dirilmeselrmiş,kim dedi onlara oyunu bilmeden gelsinler buralar noob lara olum,nooblar lame,olm sende lamersin seni kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lestat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ortaçağda iki hatun var, biri christoph'un aşık olduğu ilerde tremer olucak rahibe. Diğeriki bence güzel olan Selene Capodocian(ilerinin giovanni'si.)[signature][hline]Follow me, and i will give you your heart's desire. Worship me, and i will make you a god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 baya bi çeşitli oyun şekilleri olcak gördüğüme göre mp'den bahseldildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Bonecrusher, 11 Ağustos 2004 21:59 tarihinde demiş ki: ama ilk oyunda ortaçağdaki hatunu tercih ederim ben.. tremere idi di mi? anezka yı diyon sen:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar