Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 içki+ahmet+atari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bariz gelecek adamlar var, garanti. ben cuce mortis screwy spidee joscelin griswold saeros dreagloth sparkcaster xaenin babacummostors wispy gelsin artık aiko gelirim yazmıssın cthulhu gelene it ferit madboy gelecek elbette sırf helikopterimi harrasslamak için holy gel Bu adamlar hemen onaylasın ve bu aksam kitleyip yarın yapalım event'i. Ha eger beceremedik olmazsa anında haftaya cumartesiye kayar event ama yine de %100 onaylı adamlar lazım artık. Sonra gidip organizasyona bok atıyorsunuz. Yazın lan suraya zibidiler. @regalya: ausdvaydvajsd sen gel ucurucam ben sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yer nerde ve adi neydi? Galiba apandistim sapitti eger ciddi ise gelemeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Kadıkoy adeks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bi daha koymak zorunda kaldım http://forum.paticik.com/thumbnails/33d/3ac/f13/932/21f/e76/e89/372/82c/849/e5_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 cs atcakmıyız atcaksak geliyorum yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Hersey atılıyor zaten, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu cumartesi olursa gelebilirim. akşam üstüne doğru istanbuldayım. haftaya kayarsa gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 saat kaçta, nerede, ücret nedir bunlar belli degil mi ? gece 06.00 da başlamasında sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 xunn said: Bariz gelecek adamlar var, garanti. ben cuce mortis screwy spidee joscelin griswold saeros dreagloth sparkcaster xaenin babacummostors wispy gelsin artık aiko gelirim yazmıssın cthulhu gelene it ferit madboy gelecek elbette sırf helikopterimi harrasslamak için holy gel Bu adamlar hemen onaylasın ve bu aksam kitleyip yarın yapalım event'i. Ha eger beceremedik olmazsa anında haftaya cumartesiye kayar event ama yine de %100 onaylı adamlar lazım artık. Sonra gidip organizasyona bok atıyorsunuz. Yazın lan suraya zibidiler. @regalya: ausdvaydvajsd sen gel ucurucam ben sizi. redi for düğti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ne oynuosunz lan partyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 baya bişi opynanıyo ceşit cşeit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 giden herkez tanıo heralde birbrni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben ilk defa katılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bakirkoy medikal parka geldim galiba apandistim patliyor bakalim gorucez hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mutlaka yeni birileri oluyor lan partilerde, ama o yeniler ardarda yaparak kanka oldular zaten. Yabancılık olmaz. Yer Kadıköy Adeks olacak, fiyat tahminen 25 olur bu aksam belli olur. 2 sandviç + 2 içecek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 aha yarın ben de istanbuldayım. uğrarım en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tam saati belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 7-8 arası baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kaça kaDar sürüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yine 7-8'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Kacta toplanilacak? Oncesi alkol var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 cüSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 abi neler oynanacak nasıl olacak. aklıma yatarsa kesin gelirim. BEYLER X OYNAYAN VAR MI diye bağırıp biz üç kişi death match oynıcaz, onlar orda AGE OF oynayıp "gelişmeden saldırmak yok!" diye çığıracaklar, bi grup "kantır sıtrayt" abuk subuk funmap oynıcaksa falan kötü olur, yapmayalım oraya kadar gelip. genellikle hangi oyunlar akıyor lan partilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Call of Duty, Battlefield, Counterstrike, Team Fortress, Araya Starcraft 2 turnuvası sokulabilir, alayı oynanır işte ya orası sıkıntı değil pek. Asıl sıkıntı sizin hala beni ekleyin yazmamanız ki fiyat alamıyoruz adam gibi, bugün son lan hadi çok salladık olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar