Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyde Negatif düşünme

Tachikoma

Öne çıkan mesajlar

Artık canımı sıkmaya başlayan bir sorun oldu bu. Herhangi bir olayda hep en kötü ihtimali düşünmek gibi bir sorunum var.

%99 iyi anlamda sonuçlanacak birşey de, %1 lik orana takılmak, "ya olmazsa, ya bittiyse, ya kırıldıysa" düşünceleri eşliğinde karanlık bir hale bürünmek sorunum.

Bıktırdı artık yok mu bunun çözümü, poliyanna olmak istiyorum artık ben. "Hiçbir sorun olmaz ne olcak" demek istiyorum. Olsada "kodötüne" demek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

olur bir şekilde
olmadı öyle yaparız
tamam bakarız
salla ya takılma
ittir et
gençken yapmıcan da ne zaman yapçan
şimdi bu olaya üzülüyorum ya 2 sene sonra gülüp geçeceğim
...

ve bunlar gibi düşünceleri daha çok benimsemelisin
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

herşeyde negatif düşünürsen daha iyi hazırlanırsın işte ne güzel
fazla rahat olsan daha mı iyiydi
oturup dert mi yaratıyorsunuz kendinize acaba

Samanyolu TV'nin dizileriyle oldurdugu insan sayisini bi bilsen. =P

Geyik bi yana da genel bir isteksizlik hali yaratiyor daha cok. Mal mal geciyo hayatin.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın zehir olur depresyondan
ama dışardan bakıldığında bildiğin istikrar abidesindir.
İnsanlar lan haline biraz şükret millet napsın derler, öyle de dersin ardından ya şöyle olursa?! diye sorular sorarsın.

İyi bir özellik ama kontrol altına alınması gereken eğitilmesi gereken bir duygu. Hastalıklı tarafı bazı konularda sıkıntı çıkarır çünkü.

edit: hatta bazen hiç düşünmemeye de başlarsın bir süre sonra hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

herşeyde negatif düşünürsen daha iyi hazırlanırsın işte ne güzel
fazla rahat olsan daha mı iyiydi
oturup dert mi yaratıyorsunuz kendinize acaba

adamın kendisini hazırlıyıcam diye hayatı kendine zehir etmesine hiç gerek yok bence, her konuda gereken emeği vermek ama sonuçlarını fazla umursamamak gerek zannımca
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İnsanlar lan haline biraz şükret millet napsın derler,

şu laf kadar saçma bişi yok yalnız.

"normal olana şükret yoksa elinden normal olanı da alırlar ve çok acı çekersin!!!"den başka bişi değil bu!

ben bakıyorum, tamam durumum tr'de -neye göre oranladığına göre değişir- atıyorum iyi taraftan bakarsan %6lık kesimde diyelim. ve hatta iyi bir reklam yaparsan yerimde olmak isteyecek milyonlar da bulabilirsiniz. bu sizin için de geçerli.

ama sizn baktığınız yer başka ki! sizin sıkıntıda olmanıza sebep olan şey milletin şükret dediğinden acaip farklı..

bu adamlar bi bok bilmeden "oha çok iyi işte daha ne istiyor ki" diyiveren yüzeysel yahut çok yakın olmayan adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...