Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Artık canımı sıkmaya başlayan bir sorun oldu bu. Herhangi bir olayda hep en kötü ihtimali düşünmek gibi bir sorunum var. %99 iyi anlamda sonuçlanacak birşey de, %1 lik orana takılmak, "ya olmazsa, ya bittiyse, ya kırıldıysa" düşünceleri eşliğinde karanlık bir hale bürünmek sorunum. Bıktırdı artık yok mu bunun çözümü, poliyanna olmak istiyorum artık ben. "Hiçbir sorun olmaz ne olcak" demek istiyorum. Olsada "kodötüne" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bu tip seylerin sadece psikolojik degil, genetik olarak yatkin olmakla da alakali oldugunu dusunmeye basladim resmen. Psikolojik olarak iyi durumdaki insanlarda ve kendimde de goruyorum sikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 normal bence.bende öyleyim.cunku %200 kesin gözüyle bakıp rahat davrandıgım zamanlar hüsrana ugradım oysa %1 ihtimali kafaya takıp gerçekleşince supriz olması sevinmek daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bense hep olursa ekime kadar olmazsa. modundayım ama bugünlerde sıkıntı oluyo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 garanticisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hep o %1lik kötüler başına gelince bir süre sonra koy dötüne diyorsun zaten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nomsaR said: bense hep olursa ekime kadar olmazsa. modundayım ama bugünlerde sıkıntı oluyo haliyle. yaşa bağlı bi durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 olur bir şekilde olmadı öyle yaparız tamam bakarız salla ya takılma ittir et gençken yapmıcan da ne zaman yapçan şimdi bu olaya üzülüyorum ya 2 sene sonra gülüp geçeceğim ... ve bunlar gibi düşünceleri daha çok benimsemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çakralarını aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bence herşeyde negatif düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 buyrun benim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 herşeyde negatif düşünürsen daha iyi hazırlanırsın işte ne güzel fazla rahat olsan daha mı iyiydi oturup dert mi yaratıyorsunuz kendinize acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 2 negatif 1 pozitif eder unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Saeros said: herşeyde negatif düşünürsen daha iyi hazırlanırsın işte ne güzel fazla rahat olsan daha mı iyiydi oturup dert mi yaratıyorsunuz kendinize acaba Samanyolu TV'nin dizileriyle oldurdugu insan sayisini bi bilsen. =P Geyik bi yana da genel bir isteksizlik hali yaratiyor daha cok. Mal mal geciyo hayatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aslında ben de çılgınca karamsar biri olduğumdan atarlandım, niye aklıma getiriyosun bak daraldım şimdi gibisinden keşke böyle olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi bulusup hep beraber karamsar olalim o zaman. Tek basina daha bi bayik oluyor. edit : Pelin seviselim mi gibi oldu ayni. ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 En kötüsünü düşünüp ona göre hazırlanmak iyidir her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 insanın hep kendini en kötüye hazırlaması ama istatistiğe vurduğumuzda olayların %90ında gereksiz stres yapmış olması durumu aynısı var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hayatın zehir olur depresyondan ama dışardan bakıldığında bildiğin istikrar abidesindir. İnsanlar lan haline biraz şükret millet napsın derler, öyle de dersin ardından ya şöyle olursa?! diye sorular sorarsın. İyi bir özellik ama kontrol altına alınması gereken eğitilmesi gereken bir duygu. Hastalıklı tarafı bazı konularda sıkıntı çıkarır çünkü. edit: hatta bazen hiç düşünmemeye de başlarsın bir süre sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Saeros said: herşeyde negatif düşünürsen daha iyi hazırlanırsın işte ne güzel fazla rahat olsan daha mı iyiydi oturup dert mi yaratıyorsunuz kendinize acaba adamın kendisini hazırlıyıcam diye hayatı kendine zehir etmesine hiç gerek yok bence, her konuda gereken emeği vermek ama sonuçlarını fazla umursamamak gerek zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 said: İnsanlar lan haline biraz şükret millet napsın derler, şu laf kadar saçma bişi yok yalnız. "normal olana şükret yoksa elinden normal olanı da alırlar ve çok acı çekersin!!!"den başka bişi değil bu! ben bakıyorum, tamam durumum tr'de -neye göre oranladığına göre değişir- atıyorum iyi taraftan bakarsan %6lık kesimde diyelim. ve hatta iyi bir reklam yaparsan yerimde olmak isteyecek milyonlar da bulabilirsiniz. bu sizin için de geçerli. ama sizn baktığınız yer başka ki! sizin sıkıntıda olmanıza sebep olan şey milletin şükret dediğinden acaip farklı.. bu adamlar bi bok bilmeden "oha çok iyi işte daha ne istiyor ki" diyiveren yüzeysel yahut çok yakın olmayan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bence yardım al, anksiyeten olabilir. benim kaygı boyutum tavan noktada gerçi, kaygılanmaktan işlerimi erteliyorum çoğu zaman. seninki bu kadar değilse çok da kafana takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar