Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sudan zarar gelmez ama başka içecekler mide için ve başka organlar için zararlı alkolu bırkatım hafta bir 3 bira başka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bağımlı mıydın abi? alkol dediğin olay içmeyince içilmiyo zaten. sigara gibi değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hayatım boyunca hiç günde ne kadar su içtiğimi düşünmedim olm işiniz mi yok takılmayın böyle şeylere, susadığın zaman git iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 wastyrx said: Rewendor said: az tüketiyosun, sağlıklı bi insan günde ortalama 2-2.5 litre su tüketir. 8 su bardağı yeterli biliyorum 2 litre etmemesi lazım O_o 1 su bardağı = 250 ml 250 x 8 = 2000 ml = 2 lt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 350x8 O_o ^_^ şey olmuş, o yüzden öyle olmuş.. Eed. =.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ama konu kaydı galiba ben zaten kahveydi çaydı sevmeyen zorunlu olmadıkça içmeyen bir adamım 2 litre su tüketmek mutlaka sağlık açısından yararlıdır da, böbrekler bu sefer aşırı çalışmaya başlayınca ömürleri azalabilir mi acep odur merak ettiğim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 İşleyen demir ışıldar. Birşey olmaz. 2 litre su olayı fake gibi bir de. Tamamen metabolizmaya ve vücudun su tutumuna bağlı birşey su tüketimi. Günde 2 litre su içsem ben kusa kusa bir hal olurum şu an. Ama yoğun antreman yaptığım dönemlerde günde belki 4-5 litre su ve 1 litre civarı meyve suyu tüketiyordum. Susamak zaten vücudun suya ihtiyacı olduğunu anlatmak için gelişmiş bir duygu. Susadıkça "su" için gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 wastyrx said: 350x8 O_o ^_^ şey olmuş, o yüzden öyle olmuş.. Eed. =.= noluyonnakyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Canın istedikçe iç, vücut kabul etmeyince içme. Canın istemezse, yani hiç istemezse iç yine. Bazen, özellikle kış günlerinde efor sarfetmediğin için susama hissi gelmez belki ama böbreklerin etkili çalışması, kanın yoğunluğu, taş oluşması/oluşmamsı vs vs bi kenardan suya bağlı olaylar. Bu arada su içicekseniz, http://www.dunya.com/pics/korusu_kobi.jpg Abartısız en iyi su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yazları 5 litreye çıktığı oluyordu benim. Spor salonunda ter *sebebiyle* 1,5 lt su içiyordum çalışırken. Evde günde 2 - 3 litre nazo ile yemek yanında ayran her öğün. Şimdi su 1 litreye indi çalışırken, nazoyu da azalttım 1 şişeye. Ayran her daim aynen devam. Ha bir de gece yatmadan önce 1 bardak soğuk sütüm de var ayrıca... :D Edik*: Anlatım bozukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yazın dükkanda öğlene kadar 1.5 litre bitiyordu benim. Bi yerden sonra baktım vücut mineral de istiyor, yorgunluk, halsizlik kronikleşmeye başladı, sodaya da abandım yanında. Sonra düzeldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu arada insan su içtikçe daha çabuk susamaya alışıyor ve sık sık su içme ihtiyacı duyuyor. ama hiç su içmezse vücut da su istemiyor. 24 saat su içmeden dayanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sonra bigün ağlayarak işemeye çalışıyorsun, bi bakmışın vücut susamak yerine taş yapımıyla meşgul olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 işte o sıvı içme isteği su içmeye başlayınca oluyor alıyorum elime 2 litrelik şişeyi, içe içe bitiriyorum buz gibi ohhh miss şu an da içiyorum hatta ama sıcak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 said: günde 1 litre su veya sıvı içecek tüketmek zararlı mı olabilirnasıl bi soru lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gecko said: işte o sıvı içme isteği su içmeye başlayınca oluyor alıyorum elime 2 litrelik şişeyi, içe içe bitiriyorum buz gibi ohhh miss şu an da içiyorum hatta ama sıcak oldu bkz: örn2. sıcak oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2-2.5 litre su içilmesi gerek çay kahve çorba vsnin içinde bulunan sıvı sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar